• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فست فود یعنی پول

komeil1002

Registered User
لایک‌ها
67
فست فود یعنی پول

فست فود یعنی پول

مهم نیست که وضع اقتصادی مردم خوب باشد و یا بد، آنها همیشه به خوردن غذا در فست فودها علاقه خواهند داشت. شاید همیشه دوست داشتید که یک رستوران فست فود برای خودتان راه بیاندازید، اما باید بدانید که چندان هم آسان نیست. این چگونه را بخوانید تا برای راه اندازی یک رستوران فست فود حساب شده عمل کنید.

چگونه
۱

برای راه اندازی یک فست فود، نیاز به سرمایه اولیه دارید. باید حداقل برای دو سال اول، تامین هزینه هایی چون اجاره محل، بیمه، تاسیسات، تجهیزات، مواد غذایی، دستمزد کارگران و تبلیغ را از جیب خود و سرمایه اولیه تان در نظر داشته باشید. موفقیت نیاز به زمان دارد. اگر وام گرفتید، باید از پس بازپرداخت ماهیانه آن برآیید.
۲

شروع به تجهیز محل کنید. از قوانین محلی و بهداشتی اطلاع کسب کنید. مشارکت کنید و مجوز کسب و کار را دریافت کنید. طرح توجیهی خوبی برای خود بنویسید و هزینه های احتمالی را در نظر بگیرید. طرح های توجیهی مربوط را می توانید در اینترنت پیدا کنید.
۳

امتیاز یک رستوران زنجیره ای را بخرید تا موفقیت تان تضمین شود (یکی از شعب، یک فست فودی معروف شوید). با این کار در واقع در تجارتی سرمایه گذاری خواهید کرد که سود خوبی دارد. خرید امتیاز هزینه برمی دارد، ولی سود آن بیشتر است.
۴

اگر می خواهید رستورانی مستقل برای خود باز کنید، به این موضوع توجه کنید که می خواهید چه گروهی را به رستوران خود جلب کنید و آنچه را که می توانید انجام دهید تا رستوران تان منحصر به فرد شود. شما در واقع می خواهید با رستوران های معروف شهرتان و یا کشور رقابت کنید، پس باید رستوران تان ویژگی خاصی داشته باشد.
۵

حال وقت آن رسیده که تصمیم بگیرید منوی رستوران خود را بنویسید. منویی که هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کیفیت و نوع غذاها بتواند با دیگر رستوران ها رقابت کند. غذاهای مخصوص سرآشپز که ویژه رستوران خودتان باشد را در منو حتما لحاظ کنید.
۶

اگر نمی خواهید رستوران را خودتان بگردانید، افرادی را استخدام کنید که با تجربه و البته سخت کوش و متعهد باشند. آموزش های لازم را به آنها بدهید. به آنها بفهمانید که انجام کار به نحو احسن، برای شما بسیار اهمیت دارد.
۷

می توانید در روزنامه ها و یا مجله ها تبلیغ کنید و یا در سطح شهر برشور پخش کنید. از آنجایی که رقابت در این کار اهمیت ویژه ای دارد، باید به تبلیغات توجه زیادی داشت.

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
فست فود تو ایران همیشه پول نیست اولا فروشگاه های زنجیره ای تو ایران ب اون صورت معروف نداریم برندهای خارجی هم ک توایران خیلی هاشون شعبه ندارن دوما فست فود تو ایران فقط محل تردد مردم جواب میده جاهای پرت بیشترش چرت واسه همین اجاره های مغازه و پول پیش بیشتری میخواد سوما مردم روز ب روز دارن اعتمادشون ب فست فودها با این همه سرطانها ک داره زیاد تر میشه و گوشت هایی ک معلوم نیست چیه توشون میریزن کمتر میشه وهمچنین روغن های سرخ کردنی ک خدامیدونه چیه چهارما مواد اولیه ساندویچ گرون ترشده مثلا شما ی بسته همبرگر میخری 5 تومن 5 تا توش هست هر همبرگر میشه 1000 نون باگت دونه 250 بعلاوه کمی روغن و گوجه و خیارشور دوتومن واست در میاد میفروشی 3 تومن سود چقدر هزارتومن تازه اگ جنس خوب ندی دفعه بعد مشتری نمیاد مغازت همینطوری ک نمیگن چیزی سود داره تازه هزینه کارگر و بیمشو پروانه کسب و عوارض ومالیات و اینارو هم حساب کن

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
نون باگت کجا 250 میدهن؟؟؟
حالا دیگه ملت دنبال غذای ارزون هستن!!!که ارزانتر از فلافل و سمبوسه لا موجود

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
باگت معمولی 400 تومان هست عزیزجان...آزاد پز شده رفت

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
فست فود در جاهی پر تردد و بعلاوه غذای خوب میگیره = پول
در غیر این صورت هزاران مثال می تونم بیارم که شکست هست

الان در حال حاضر به نظرم پول =پول
همین فست فودی که میگی کم کم واسه یه جا شخمی صد تومن پول می خواد من ندارم هر کاری هم بکنم فکر نکنم تا چند هزاره اینده بتونم صد میل جمع کنم که سرمایم باشه
مرگ برای فقیر است و بس

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
دوستان مشهدی شاید دیده باشن و توجه کرده باشند
اول خیابان سعدی کنار پاساژ کتاب مهتاب
یک شخصی با موتور
فکر کنم ( هات داگ ) میفروشه
شاید 20 سال و بیشتر پاتوقش همونجاست
همیشه راضی و خوشحال به نظر میرسه
اینم یک نمونه فست فود و پول درآوردن
چرخاندن چرخ زندگیه، همش مغازه و دکور و جای خوب و... نیست

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
یک شخصی با موتور
اگه مشدی هستی این ادرس رو همدیه سر بزن کف کنی ...
بلوار وکیل اباد , سر کوثر شمالی اون سمت خیابون ( سمت پارک ملت ) , عامو فلافل ...

اگر از 8 شب رد کنه لااقل 1-2 ساعت باید توی نوبت وایسی تا ساعت 2 شب هم همچنان شلوغه . فلافلاش دونه ای 4 ت هست ولی مشتی سیرت میکنه .

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
یک شخصی با موتور
صحبت سر فست فود جدید نه 20 سال سابقه جوراب فروش داریم باهمین سابقه درامدش از دکتر بیشتر قرار نیست چون تو هر صنفی چند نفر موفقن بقیه هم برن موفق بشن من فلافلی میشناسم با کلی سابقه جمع کرده

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
اینم در نظر بگیرین دیگه قیمت فست فود شده هم اندازه چلو خورشت و...کسی که با این قیمت بره فستفود بخوره دیگه باید به عقلش شک کرد

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اینم در نظر بگیرین دیگه قیمت فست فود شده هم اندازه چلو خورشت و...کسی که با این قیمت بره فستفود بخوره دیگه باید به عقلش شک کرد
مگه مردم فست فود می خوردند چون ارزونه؟؟؟!!!!فست فود و غذای سرخ کرده با چربی بالا و پنیر پیتزا و......طعم خاصی داره که آدمو به سمت خودش میکشه کاری به قیمتش هم نداره کسی که فست فود می خواهد بخوره قیمتش 5برابر چلو خورشت هم باشه بازم فست فود می خوره

از طرفی چلو خورشتهایی که قیمتش با فست فود یکی شده به درد نمی خوره یک مشت برنج خارجی بوگندی با 2تا تیکه گوشت یخی و نصف خورشت هم آبه همون فست فود بهش شرف داره

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
شما اگر مايه داري،بحثش فرق ميكنه!!!ديگه دوران دوست داشتن و ميل داشتن و هوس كردن و...گذشته!!!الكي مثلا من خيلي خوشحالم و دوست دارم كه توي ايران زندگي ميكنم؟؟؟؟
ملت ديگه دودوتا چهارتا حساب ميكنند،وقتي برنج آرسنيك دار باز هم سالمتره هم قيمتش مناسبتر،ديگه كي ميره دنبال هات داگ با خمير ضايعات مرغ و روغن سوخته؟؟؟؟حتما حتي سوسيس كيلو20 هزار توماني و پيتزا 30 هزارتوماني با گوشت خالص گوسفندي تهيه ميشه!!!!!نميدونم چقدر دوست داريم كه خودمون را گول بزنيم..فستفودي و رستوراني اگر مواد آشغال مصرف نكنه كه براش سود نداره،ولي اين كجا و ان كجا

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
http://www.atawich.com/app.php?go=shop&cat=3
بستگی داره به دیدگاه افراد
شاید یکی بگه شصت تومان پول سه روز کار یک کارگر بهتره بره برنج وگوشت و روغن بگیره و در منزل کننار خانوادش غذا درسته کنه بخوره
یکی هم بگه چیزی نیست پوله عشقه :D

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
شما اگر مايه داري،بحثش فرق ميكنه!!!ديگه دوران دوست داشتن و ميل داشتن و هوس كردن و...گذشته!!!الكي مثلا من خيلي خوشحالم و دوست دارم كه توي ايران زندگي ميكنم؟؟؟؟
داداش من یک سوال دارم شما اعتقاد دارید دوران دوست داشتن و هوس گذشته .الان پیتزا فروشی که یدونه پیتزا میده 15تومن شب که میشه تو مغازه اش نمیشه سوزن انداخت دقیقا همه این افراد مایه دار هستند و مال دوران قدیم هوس و.....!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
داداش من یک سوال دارم شما اعتقاد دارید دوران دوست داشتن و هوس گذشته .الان پیتزا فروشی که یدونه پیتزا میده 15تومن شب که میشه تو مغازه اش نمیشه سوزن انداخت دقیقا همه این افراد مایه دار هستند و مال دوران قدیم هوس و.....!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
سه هفته پیش چالوس بودم. خیابون اصلیشون که بغل مخابراته... توجه کردم نزدیک به 4 تا پیتزایی اونجا بود. همهشون تابلو زده بودن پیتزا بزرگ رو می داد 6تومن!!!!!
این داداشه ما گشنهش بود از یکیشون یه دونه براش گرفتیم. کالباس + ذرت + پنیزپیتزا بود... اما باز 6 تومن خیلی ارزونههههههههه.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سه هفته پیش چالوس بودم. خیابون اصلیشون که بغل مخابراته... توجه کردم نزدیک به 4 تا پیتزایی اونجا بود. همهشون تابلو زده بودن پیتزا بزرگ رو می داد 6تومن!!!!!
این داداشه ما گشنهش بود از یکیشون یه دونه براش گرفتیم. کالباس + ذرت + پنیزپیتزا بود... اما باز 6 تومن خیلی ارزونههههههههه.
اگر بقلش چلو خورشتی بود میداد 5تومن داداش شما می رفت چلو خورشت می خورد ؟؟؟!!!!بعید می دونم
کسی که پیتزا دوست داره چلو خورشت 4تومن باشه پیتزا 12تومن بازم میره پیتزا می خوره

بالا