آژانس هواپیماییexchanging

فعال کردن مکان یاب اپراتور اول

شروع موضوع توسط sinsin ‏13 سپتامبر 2007 در انجمن Windows Mobile

  1. sinsin

    sinsin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2007
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    دوستان کسی میدونه چطوری مکان یاب اپراتور اول در ویندوز موبایل فعال میشه؟اصلا همچین امکانی هست؟
     
  2. GracIouS

    GracIouS Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    836
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Teh
    اولا یک اسم مناسب برای موضوعتون انتخاب کنین
    یا حداقل سئوالیش کنین

    دوما اگه منظورتون همین سیستم ایرانسل که رو گوشی اسم منطقه و خیابون رو نشون میده
    باید بگم خیر
    متاسفانه اپراتور اول خیلی عقب تر از این حرفاست
     
  3. sinsin

    sinsin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2007
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    این سیستم در اپراتور اول فعال شده و داره کار میکنه.
    در ضمن من مخوام بدونم کال اتین سیستم چه در ایرانسل و چه در اپزاتور اول چطوری در ویندوز موبایل غعال میشه؟
     
  4. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    بله میگن این سیستم روی اول هم فعال شده . ولی من هنوز با چشم خودم ندیدم ... واسه ویندوز موبایل نمیدونم تنظیماتش کجاست ولی رو چند تا از گوشی های Se دوستام امتحان کردم چیزی ندیدم ...
     
  5. coloredpencil

    coloredpencil Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,322
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    SKY
    توی BroadCasting channel هست :cool: AREA INFO
     
  6. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    دقیقا متوجه نشدم . ممنکه آدرس دقیقشو بدید.

    settings > phone > Channel

    یه channel اینجا هست ولی Area info نداره
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. saeid.mob

    saeid.mob Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    البته من که مشهد بودم این سیستم در اونجا فعال بود و به خوبی کار میکرد ولی در تهران جواب نمیده
    در ضمن این سیستم اپراتور اول عمرا نمیتونه به پای ایرانسل برسه چون من چفتشونو دارم و اونجا امتحان کردم سرعت ایرانسل خیلی بیشتر بود به محض اینکه خیابون عوض میشد اسمو عوض میکرد ولی اپراتور اول کلی طول میکشید تا عوض بشه دلیلش هم اینه که آنتن های ایرانسل محلی هستن
     
  9. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    این سیستم اپراتور اول حداقل 2 ماه میشه که فعال شده
    تو مشهد که از اول تابستون رو مبایل من کار میکرد
    واسه فعال/غیر فعال کردنش هم باید برید به قسمت sms cellbroadcast( در قسمت channels) و اونجا تیکش رو بزنید!
    فرهاد یک زمانی راجع به این سیستم و اینکه چه جوری کار میکنه تو ترد کامپلیت یه مقاله زده بود
     
  10. sinsin

    sinsin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2007
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    دوستان کسی بطور دقیق نمیدونه چون این آدرسی که دوستان دادن در ویندوز موبایل 6 وجود نداره .فقط در قسمت phone -->more یک قسمتی بنام chanel هست که اونم ملوم نیست چی هست.
     
  11. saeid.z

    saeid.z Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    2,004
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    آمستردام
    خودتون بگردین Area info رو پیدا کنین دیگه کاری نداره که
     
  12. sinsin

    sinsin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2007
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    آقا سعید ما گشتیم پیدا نکردیم . خوب اگه همچین گزینه ای در ویندوز موبایل بود که تاپیک نمیزدم.
     
  13. xxl2005

    xxl2005 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    245
    تشکر شده:
    1
    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم این مواردی هم که دوستان گفتن رو گشتم ولی همچین چیزی وجود نداره . فکر کنم بعضی پاکت پیسی ها دارن بعضی ها نه شاید PPC هایی که AKU ویندوزشون پایینه ندارن !!
    لطفا اگر کسی راهی داره که روی همه ی PPC ها جواب بده مطرح کنه !
    ممنون
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. saeid.z

    saeid.z Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    2,004
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    آمستردام
    حق با شماست
    راست میگه اصلا تو اون قسمت گزینه more نیست که توش BroadCasting channe باشه من قبلا یه جا دیده بودم این قسمت چندیت تب داشت ولی الان مال من احتمالا 3 تا بیشتر نیست
     
  16. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,202
    تشکر شده:
    1,173
    محل سکونت:
    رشت
    الان يعني حتما بايد موبايل خاصي باشه؟
    گوشي 1100
    يا 1600
    يا6330 ..

    نميشود؟
    TCI فقطMCI نه؟

    وايا پولي چيزي مياد؟يعني چه كاري كنيم پول مياد؟:(
     
  17. PHA

    PHA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    801
    تشکر شده:
    1
    من اینو قبلاً تو تاپیک همراه اول پرسیدم . جواب دادن که فقط در مشهد بطور آزمایشی فعال شده و در تهران هنوز فعال نشده .
     
  18. PHA

    PHA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    801
    تشکر شده:
    1
    در ضمن این مکان یاب نیستا !
     
  19. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,208
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran
    روی 6300 من کار میگنه ولی هنوز نتونستم رو پاکت پسی اجرا کنم:blush:

    نه رو اتم نه رو ایکس باند و نه رو جاسجر و نه رو اس200 و نه رو جم:blush:
     
  20. PHA

    PHA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    801
    تشکر شده:
    1
    تو تهران ؟!!
    نمی دونم والا ! من نه رو K750 نه w810 نه 1112 نتونستم راه بندازم .

    راستی جواب نماینده مخابرات ! هم اینجاست :
    http://forum.persiantools.com/t85610-page17.html
     
  21. imate_pda2k

    imate_pda2k PocketPC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,957
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    در آينه my name is : مهرداد
    شيراز كار ميكنه . يه بار رو يه گوشي n73 ديدم.2 ماه پيش.
     
  22. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,208
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran

    آره عزیز تو تهران هستم:)

    البته واقعا چیز جالبی هست من که لذت بردم ولی هر چی گشتم نتونستم تو پاکت پسی گیر بیارم:blush: