آژانس هواپیمایی
pop up

فعال کردن پورتهای یو اس بی جلوی کیس

شروع موضوع توسط dedboy ‏31 ژانویه 2008 در انجمن سخت افزار

  1. dedboy

    dedboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2007
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    100
    محل سکونت:
    TEHROON !
    من میخوام دو تا پورت یو اس بی جلوی کیسمو فعال کنم . از هر کدوم ازاین پورتها چهار تا سیم بیرون اومده که روی یکیش نوشته دیتا + یکی : دیتا - یکی وی 5 و دیگری جی . روی مادر برد هم دو تا جا برای این پورتها هست ولی هر کدوم 9 قسمت دارند چطوری جاشونو پیدا کنم . آیا در همه مادربردها الگوی یکسانی برای این کار هست . من دفتر چه مادربردمو ندارم. مدل مادربردم هم p4x533 SOLTEK هست .
     
  2. safa2002

    safa2002 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    1
    روی مادربرد جایی واسه وصل کردن هست که 10 پینی هست که یه دونش خالی هست
    پس 9 تا جای پین هست اون 8 تا که به صورت جفتی هستن به ترتیب رنگهای زیر رو وصل کن
    قرمز-سفید-سبز-سیاه
    قرمز-سفید-سبز-سیاه

    البته ممکنه برعکس هم باشه

    در نهایت امتحان کن ببین کار میکنه یا نه

    واسه اطلاعات بیشتر به دفترچه MB
     
  3. ODE112

    ODE112 کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    1,269
    محل سکونت:
    aquarium
    برا منم همینجوری هست!
    از سمت اون پین شماره 9 که بیای بسمت چپ ردیف بالا میشه سیاه - سبز - سفید - قرمز
    ردیف پایین همینطور. مادربردم گیگا هست اون پایین یه جک زرد رنگ داره
     
  4. wellcan

    wellcan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    1,227
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران - ونک
    تایید میشه... اطلاعات بیشتر میخوای تو بخش ماردبورد همین بحث هستش (صفحات آخر)

    سیم مشکی سمت پین ه خالی...
     
  5. dedboy

    dedboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2007
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    100
    محل سکونت:
    TEHROON !

    از همه دوستان ممنون .
    اینطور که فهمیدم باید طبق عکس زیر عمل کنم .

    http://************/files/cdig968wzfpbmn83qx2p.jpg

    مادربورد من دوتا جای یو اس بی داره . آیا باید هر دسته سیم رو به یک جا وصل کنم . یا طبق گفته ی این یک دسته رو بالا روی 1 3 5 7 و دسته دیگه رو روی 2 4 6 8 بزنم ؟
     
  6. dedboy

    dedboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2007
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    100
    محل سکونت:
    TEHROON !
    ممنون دوستان . حل شد .
    هر دسته سیم رو به یک دسته پین در قسمت بالا وصل کردم .
     
  7. boxilink
  8. safa2002

    safa2002 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    1
    قابل شما رونداشت LOOOL