• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــرهـاد مجیـــــــدی

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
ايشالله فرهاد ي بار ديگه جريان 4 رو البته به عنوان سرمربي روي نيمكت تكرار مي كنه

به اميد اون روز

داداش شک نکن انجام خواهد شد....
بدون شک.
عشقم فرهاد.بشینه رو نیمکت چه شود ؟؟؟

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
بازی های استقلال روزی دیدن داره که آقا فرهاد سرمربی باشه

کابوس دوباره زنده میشود ...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
1 بشما ربطی نداره که هی میاین اینجااا پست میزنین
2 بازم بشما ربطی نداره برید تو تاپیک خودون چقدر شماها......
3 لطفا جنبه تاپیک داشتنو حفظ کنید اینجا تاپیک بحثو گفتگو نیست
4 الان 63صفحه راجبه مجیدی مطلب نوشته /میتونید برید بخوونید کلشو
5 درکل تاحالا مثل مجیدی نداشتین بهتون حق میدم که انقدر ناراحت باشید

بابا اقا مرتضی خاهشا یه اختار بدید انصافا تاپیک بحثو گفتگوو که نیست
اینجور ادما تاپیک کل کل رو هم همینطوری خراب کردن/
فقط تذکر دادن کارساز بود که انقدر تاپیکمون خراب نیود

جناب kyle عزیز

اولا : من به شما در ناراحتی تان از خداحفظی فرهاد مجیدی حق می دهم، اما پست خود شما هم تند هست، نیازی به این طور صحبت کردن نیست، دقت کنید که خود شما هم وارد کل کل و نوشته های تحریک آمیز نشوید چون مجبور خواهیم شد علیرغم میل باطنی این قبیل پستها را هم پاک کنیم؛ همانطور که بارها گفته ایم: "فقط گزارش کنید."

ثانیا: خوبه که تذکرات لازم باز هم داده می شه و بعد از این همه تذکر باز شاهد بی نظمی و اعتشاش هستیم، نهایتا در این قبیل موارد ناچار به برخورد جدی تر هستیم که در وهله اول بنده می توانم پست مورد دار را پاک کنم و در وهله بعد به اطلاع مدیریت بخش برسانم تا نهایتا تصمیمات لازم گرفته شود.

دوست عزیز گرامی ...من شما رو خیلی قبول دارم خیلی از یکی از مدیرای این بخش خیلی دلخورم خودشون بهتر میدونند....

دوستان پرس پولیسی دقیقا همون روزی که فرهاد خداحافظی کرده بود که اعصاب ما خیلی خیلی خورد بود اومدن اینجا پست های بسیار نامربوطی زدن...تهمت های که خودتون بهتر میدونید چی بود...

منم توی اون وضعیت با حالم نشد جلوی خودمو بگیرم و جواب پست اون رو دادم ایشون با پرروی کامل باز هم جواب میداد و کل کل میکرد خیلی ها اینکا رو کردن ها فقط همون نبود ولی من فقط یه پست زدم اون طرف دهنشو ببند بیشر روی اعصاب ما نره...
این مدیر عزیز هم نه برداشت و نه گذاشت راست بهم اخطار داد....اصا درک نکردن ما توی چه وضعیتی هستیم

از شما هم می خواهم که بیشتر خویشتن دار باشی، حتی در حالتی که ذکر کردید، پست شما باید در چارچوب قوانین اینجا باشد؛ تردید نداشته باش که بنده یا دوستان دیگرم ببینیم، برخورد لازم را انجام خواهیم داد.

دوستانه میگم ممنون میشم تو این چند وقته که دوستان استقلالی از نظر روحی ضربه خوردن توجه بیشتری به تاپیک های مربوط بهشون داشته باشید
به اندازه کافی جریحه دار شدیم درستش نیست اینطوری نمک به زخم میپاشن

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

احساس شما رو درک می کنم گرافیکس عزیز.

متاسفانه گم شده بسیاری از دوستان، احترام متقابل به همدیگر و علایق متفاوتی است که وجود دارد؛ هر کس می تواند علایق خاص خودش را داشته باشد و دیگران حداقل کاری که می توانند بکنند این هست که به این سلیقه و علاقه احترام بگذارند، بیشتر دلخوری های دوستان از نیش و کنایه های گاه و بیگاهی است که روانه یکدیگر می کنند و آن وقت است که تبعات بعدی بهم ریتخگی و بی حرمتی ها و ... را مشاهده می کنیم.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
جناب kyle عزیز

اولا : من به شما در ناراحتی تان از خداحفظی فرهاد مجیدی حق می دهم، اما پست خود شما هم تند هست، نیازی به این طور صحبت کردن نیست، دقت کنید که خود شما هم وارد کل کل و نوشته های تحریک آمیز نشوید چون مجبور خواهیم شد علیرغم میل باطنی این قبیل پستها را هم پاک کنیم؛ همانطور که بارها گفته ایم: "فقط گزارش کنید."

ثانیا: خوبه که تذکرات لازم باز هم داده می شه و بعد از این همه تذکر باز شاهد بی نظمی و اعتشاش هستیم، نهایتا در این قبیل موارد ناچار به برخورد جدی تر هستیم که در وهله اول بنده می توانم پست مورد دار را پاک کنم و در وهله بعد به اطلاع مدیریت بخش برسانم تا نهایتا تصمیمات لازم گرفته شود.

:blush:
smiley-love004.gif

از شما هم می خواهم که بیشتر خویشتن دار باشی، حتی در حالتی که ذکر کردید، پست شما باید در چارچوب قوانین اینجا باشد؛ تردید نداشته باش که بنده یا دوستان دیگرم ببینیم، برخورد لازم را انجام خواهیم داد.
shake2.gif

احساس شما رو درک می کنم گرافیکس عزیز.
grouphugg.gif

متاسفانه گم شده بسیاری از دوستان، احترام متقابل به همدیگر و علایق متفاوتی است که وجود دارد؛ هر کس می تواند علایق خاص خودش را داشته باشد و دیگران حداقل کاری که می توانند بکنند این هست که به این سلیقه و علاقه احترام بگذارند، بیشتر دلخوری های دوستان از نیش و کنایه های گاه و بیگاهی است که روانه یکدیگر می کنند و آن وقت است که تبعات بعدی بهم ریتخگی و بی حرمتی ها و ... را مشاهده می کنیم.

2lxe53l.gif

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
برگرددددددددددددددددد امروز داغون بوديم برگرددددددددددددد

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
با اینکه پرسپولیسی هستم ولی فرهاد مجیدی بازیکن خوبی بوده که توی این سن به عنوان مهاجم اینهمه دوندگی داره
از مهاجم های اماده ی فوتباله (مثل توتی مثل دلپیرو)
ولی اشتباهه اگه بخایم با توتی و دلپیرو مقایسه اش کنیم
از همه ی مقایسه ها غلط تر،مقایسه ی مجیدی با کریمیه،بدم میاد مجیدیو با علی کریمی مقایسه اش میکنند چون علی کریمی بهترین بازیکن اسیا و بازیکن بایرن مونیخ بوده و توی چمپیونس لیگ که بالاترین سطح فوتبال دنیا است بازی کرده اما بهترین افتخار مجیدی بازی در لیگ کشور های حاشیه خلیج همیشه فارس بوده

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

کی مقایسه کرد ؟
علی کریمی واسه شما محبوبه
فرهاد مجیدی واسه ما

من تو این 20 و اندی سال تا بحال به یاد ندارم هیچ بازیکنی انقدر محبوب باشه مثل مجیدی که طرفدار بخاطرش خود زنی کنه یا به احترامش 100 هزار نفر بلند بشن

فرهاد محبوب به معنای واقعی بود که این عشق رو هیچکس نمیتونه از ما بگیره

Last edited by a moderator:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خسرو حیدری: باورم نمی‌شود دیگر مجیدی را سر تمرین نبینم/ بزودی به احترامش می‌ایستیم

d95fdd81ee2b4aba1.jpg

به گزارش ایسنا، خسرو حیدری،‌ ملی‌پوش استقلال پس از خداحافظی فرهاد مجیدی یادداشتی را در اختیار ایسنا قرار داد. در این یادداشت آمده است: خیلی دلم گرفته، در یکی از غم انگیزترین غروب روزهای پاییز آقا فرهاد خداحافظی کرد. بازی دیروز استقلال را دیدم، جایش خیلی خالی بود. نمی دانم چه بنویسم، اصلا حوصله ندارم اما تک تک خاطراتم با کاپیتان محبوبم را دارم در ذهنم مرور می کنم. باورم نمی شود دیگر آقا فرهاد را سر تمرین نمی بینم، همیشه می گفت دوست داره آرام و یک دفعه ای در اوج آمادگی پیراهنش را بیاندازه به سمت سکوها و خداحافظی کنه و آخر کار خودشو کرد. خیلی سخت است، آخر الگوی اخلاقی و فنی من بود و اکثر اردوها با آقا فرهاد هم اتاقی بودم. شب های بلند زمستان در اتاقهای هتل المپیک، شب بازی های دربی، خاطرات تلخ و شیرین و گل های 7 محبوب.... یادش بخیر.

آقا فرهاد خیلی کم حرف و دوست داشتنی بود. وقتی مصدوم می شدم یا مدتی که از استقلال دور بودم مدام با من تماس می گرفت و پیگیر وضعیتم می شد. همیشه می گفت آخه خسرو کجایی، چرا سر تمرین نمی‌آیی، یا کی به بازی می رسی؟ وقتی پشت سرش می آمدم تو زمین دلم قرص بود که آقا فرهاد هست. با اینکه کاپیتان بود و ستاره اما مودب، با شخصیت بود و خیلی مهربان و منظم. همیشه به بچه های ضعیفتر و جوانتر کمک می کرد و هواشونو داشت. برای من خیلی سخت است که بخواهم درباره آقا فرهاد بنویسم و خاطره هم زیاد دارم چون برای من هم کاپیتان بود، هم برادر. یقین دارم او همیشه همراه و کنار ماست. خیلی خوب می شناسمش. عاشق استقلال و هواداران است و با پشتکار. مطمئنم و می دانم که خداحافظی اش از دنیای حرفه ای، سلام دوباره وی به دنیای فوتبال است.

او دوباره می آید و دینش را به هواداران ادا می کند. آرزوی برگشت آقا فرهاد و قهرمانی آسیا، دور و دیر نیست، پس منتظرش می مانیم و بزودی به احترامش می ایستیم و برایش می خوانیم آن شعار معروف: تو دریایی اما ساحل نداری آهای فرهاد مجیدی ...

آقا فرهاد، کاپیتان و برادر عزیزم!

بی گمان تا ابد نام تو در تاریخ و دفتر خاطرات باشگاه استقلال همچون دو ستاره طلایی آن می درخشد و سالیان سال پیراهن شماره 7 و بازوبند کاپیتانی استقلال اسطوره ای محبوب، محجوب و با شخصیت همانند تو به خود نخواهد دید.

خداحافظی غریبانه ات از فوتبال، قلب میلیونها هوادار عاشق استقلال و 7 محبوب را جریحه دار کرد. بی صبرانه به همراه میلیونها هوادار چشم انتظار، منتظر بازگشت ستاره محبوبمان به فوتبال در سنگر دیگر مانده و امیدوارم در کنار خانواده و بچه های دوست داشتنی ات موفق و تندرست باشی. بدرود کاپیتان دوس داشتنی!

برادر کوچک تو – خسرو حیدری

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دوستان استقلالی این خبر راسته؟ :
احمد با خداحافظی مجیدی از زندگی خداحافظی ... - استقلال تهران | قطره

پ.ن: از خوندن این خبر خیلی ناراحت شدم.
امیدوارم واقعیت نداشته باشه ولی اگه واقعیت داشته باشه خدا رحمتش کنه و روحش شاد :(

متاسفانه حقیقت داره

خیلی از سایت ها بهش پرداخته....

خدا رحمتش کنه و به خانوادش صبر بده.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
www.ghatreh.com/news/nn16398284/احمد-خداحافظی-مجیدی-زندگی-خداحافظی-کرد-روحت-شاد-پسر-استقلالی

امیدوارم واقعیت نداشته باشه ولی اگه واقعیت داشته باشه خدا رحمتش کنه و روحش شاد :(

روحت شاد احمد عزیز، به آسمان که رفتی سلام ما را به همه استقلالی‌های آنجا به ناصرخان حجازی، عمو عزت جانملکی و به محمد رنجبر و داود جورابلو به غلامرضا ساجدی و... به همه برسان. آنجا در نزدیکی خدا برای ما هم دعا کن. روحت شاد پسر استقلالی...
خدا رحمتش کنه:(

online.days

Registered User
لایک‌ها
76
احمد با خداحافظی مجیدی از زندگی خداحافظی ... - استقلال تهران | قطره

واقعا جای تاسف داره که مسئولان به قدری خلاها و کمبودهای تفریحی و هیجان آور جوون های این مملکت رو با فوتبال پر کردند که چنین وابستگی های کاذبی پیش میاد که مستقیما با زندگی خانواده ها اجین شده...

از عصر حالم گرفت حسابی....

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
از نود فهمیدم
دیشب خوابم نگرفت اصلا بابت این خبر
خدا رحتمش کنه
ات
انشالله به‌ خانوادش هم صبر بده

ارسال شده توسط پست پیشتاز

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فرهاد مجیدی درگذشت احمد مظاهری یگانه را تسلیت گفت

276958535641f23e1.jpg

فرهاد مجیدی، خبر درگذشت احمد مظاهری یگانه را به خانواده وی، مردم و هواداران استقلال تسلیت گفت.

به گزارش ایسنا، در پیام تسلیت فرهاد مجیدی که در اختیار ایسنا قرار گرفته،‌ آمده است:

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعونَ

خانواده محترم و ارجمند مظاهری یگانه

خبر درگذشت احمد عزیز فقدانی جانکاه است که هیچ سخن و کلامی را یارای تسلی دادن این درد نیست و همه مردم عزیز به ویژه علاقه مندان و هواداران استقلال را اندوهگین کرد.

روزهای سختی و دوران مصیبت می گذرند و بازی روزگار پرده از تلخی ناکامی ها بر می دارد و روزگار می چرخد و مرگ نهیبی می زند بر آنانی که در اندیشه باطل خویش، دار غفلت را جایگاهی ابدی می دانند و از قضای الهی غافل و بر حال هم نوعان خویش بی تفاوتند.

بی گمان نام و یاد احمد عزیز و دوست داشتنی در خاطره هواداران عزیز، مربیان و بازیکنان استقلال برای همیشه جاودانه خواهد ماند.

در اینجا وظیفه می دانم بعنوان یک سرباز و عضو کوچک خانواده بزرگ استقلال، مراتب همدردی، تسلیت و تعزیت خود در غم از دست دادن احمد عزیز را خدمت خانواده داغدار ابراز داشته و در آستانه ماه محرم الحرام، از درگاه ایزد منان رفیع ترین درجات را برای آن جوان دوست داشتنی و تازه سفر کرده آرزو می نمایم.

از خداوند دانا، حکیم و عادل برای بازماندگان خصوصا پدر، مادر و برادر عزیزش، صبر و شکیبایی در این مصیبت عظیم را خواهانم.

به گزارش ایسنا،‌ احمد مظاهری‌یگانه، هوادار معلول استقلال که همیشه در تمرینات تیم هم حضور می‌یافت، به دلیل سکته قلبی روز دوشنبه درگذشت. احمد، وقتی تماشاگر بازی استقلال و مس بود، با صحنه خداحافظی مجیدی مواجه می‌شود. اتفاقی که نمی‌تواند باور کند، بر سرش می‌زند، گریه می‌کند. تا دو روز لب به غذا نمی‌زند، غصه می‌خورد، اشک می‌ریزد و حرفی هم نمی‌زند تا اینکه در نهایت دچار سکته قلبی می‌شود. خانواده او را به بیمارستان بوعلی می‌برند. احمد در بخش ccu بیمارستان بوعلی بستری می‌شود و پس از مدتی از دنیا میرود

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عکس مجيدي زير پيراهن ميداودي

ميلاد ميداودي قصد داشت در صورت گلزني در بازي امروز عکس فرهاد مجيدي را که در زير پيراهن خود حک کرده بود به مناسبت خداحافظي او نشان دهد اما وي در بازي امروز موفق به گلزني نشد تا نتواند اين عکس را نشان دهد.

به گزارش فارس، اين بازيکن از شب قبل چنين تصميمي گرفته بود عکس مجيدي را آماده کرده بود.

ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال خوزستان صفر بر صفر به پايان رسيد.

بالا