p30doc
Registered User
ايشالله فرهاد ي بار ديگه جريان 4 رو البته به عنوان سرمربي روي نيمكت تكرار مي كنه
به اميد اون روز
داداش شک نکن انجام خواهد شد....
بدون شک.
عشقم فرهاد.بشینه رو نیمکت چه شود ؟؟؟
ايشالله فرهاد ي بار ديگه جريان 4 رو البته به عنوان سرمربي روي نيمكت تكرار مي كنه
به اميد اون روز
1 بشما ربطی نداره که هی میاین اینجااا پست میزنین
2 بازم بشما ربطی نداره برید تو تاپیک خودون چقدر شماها......
3 لطفا جنبه تاپیک داشتنو حفظ کنید اینجا تاپیک بحثو گفتگو نیست
4 الان 63صفحه راجبه مجیدی مطلب نوشته /میتونید برید بخوونید کلشو
5 درکل تاحالا مثل مجیدی نداشتین بهتون حق میدم که انقدر ناراحت باشید
بابا اقا مرتضی خاهشا یه اختار بدید انصافا تاپیک بحثو گفتگوو که نیست
اینجور ادما تاپیک کل کل رو هم همینطوری خراب کردن/
فقط تذکر دادن کارساز بود که انقدر تاپیکمون خراب نیود
دوست عزیز گرامی ...من شما رو خیلی قبول دارم خیلی از یکی از مدیرای این بخش خیلی دلخورم خودشون بهتر میدونند....
دوستان پرس پولیسی دقیقا همون روزی که فرهاد خداحافظی کرده بود که اعصاب ما خیلی خیلی خورد بود اومدن اینجا پست های بسیار نامربوطی زدن...تهمت های که خودتون بهتر میدونید چی بود...
منم توی اون وضعیت با حالم نشد جلوی خودمو بگیرم و جواب پست اون رو دادم ایشون با پرروی کامل باز هم جواب میداد و کل کل میکرد خیلی ها اینکا رو کردن ها فقط همون نبود ولی من فقط یه پست زدم اون طرف دهنشو ببند بیشر روی اعصاب ما نره...
این مدیر عزیز هم نه برداشت و نه گذاشت راست بهم اخطار داد....اصا درک نکردن ما توی چه وضعیتی هستیم
دوستانه میگم ممنون میشم تو این چند وقته که دوستان استقلالی از نظر روحی ضربه خوردن توجه بیشتری به تاپیک های مربوط بهشون داشته باشید
به اندازه کافی جریحه دار شدیم درستش نیست اینطوری نمک به زخم میپاشن
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
جناب kyle عزیز
اولا : من به شما در ناراحتی تان از خداحفظی فرهاد مجیدی حق می دهم، اما پست خود شما هم تند هست، نیازی به این طور صحبت کردن نیست، دقت کنید که خود شما هم وارد کل کل و نوشته های تحریک آمیز نشوید چون مجبور خواهیم شد علیرغم میل باطنی این قبیل پستها را هم پاک کنیم؛ همانطور که بارها گفته ایم: "فقط گزارش کنید."
ثانیا: خوبه که تذکرات لازم باز هم داده می شه و بعد از این همه تذکر باز شاهد بی نظمی و اعتشاش هستیم، نهایتا در این قبیل موارد ناچار به برخورد جدی تر هستیم که در وهله اول بنده می توانم پست مورد دار را پاک کنم و در وهله بعد به اطلاع مدیریت بخش برسانم تا نهایتا تصمیمات لازم گرفته شود.
:blush:![]()
از شما هم می خواهم که بیشتر خویشتن دار باشی، حتی در حالتی که ذکر کردید، پست شما باید در چارچوب قوانین اینجا باشد؛ تردید نداشته باش که بنده یا دوستان دیگرم ببینیم، برخورد لازم را انجام خواهیم داد.
![]()
احساس شما رو درک می کنم گرافیکس عزیز.
![]()
متاسفانه گم شده بسیاری از دوستان، احترام متقابل به همدیگر و علایق متفاوتی است که وجود دارد؛ هر کس می تواند علایق خاص خودش را داشته باشد و دیگران حداقل کاری که می توانند بکنند این هست که به این سلیقه و علاقه احترام بگذارند، بیشتر دلخوری های دوستان از نیش و کنایه های گاه و بیگاهی است که روانه یکدیگر می کنند و آن وقت است که تبعات بعدی بهم ریتخگی و بی حرمتی ها و ... را مشاهده می کنیم.
و کابوس دوباره زنده میشود اینبار در قامت سرمربی ...
![]()
با اینکه پرسپولیسی هستم ولی فرهاد مجیدی بازیکن خوبی بوده که توی این سن به عنوان مهاجم اینهمه دوندگی داره
از مهاجم های اماده ی فوتباله (مثل توتی مثل دلپیرو)
ولی اشتباهه اگه بخایم با توتی و دلپیرو مقایسه اش کنیم
از همه ی مقایسه ها غلط تر،مقایسه ی مجیدی با کریمیه،بدم میاد مجیدیو با علی کریمی مقایسه اش میکنند چون علی کریمی بهترین بازیکن اسیا و بازیکن بایرن مونیخ بوده و توی چمپیونس لیگ که بالاترین سطح فوتبال دنیا است بازی کرده اما بهترین افتخار مجیدی بازی در لیگ کشور های حاشیه خلیج همیشه فارس بوده
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
دوستان استقلالی این خبر راسته؟ :
احمد با خداحافظی مجیدی از زندگی خداحافظی ... - استقلال تهران | قطره
پ.ن: از خوندن این خبر خیلی ناراحت شدم.
امیدوارم واقعیت نداشته باشه ولی اگه واقعیت داشته باشه خدا رحمتش کنه و روحش شاد![]()
www.ghatreh.com/news/nn16398284/احمد-خداحافظی-مجیدی-زندگی-خداحافظی-کرد-روحت-شاد-پسر-استقلالی
امیدوارم واقعیت نداشته باشه ولی اگه واقعیت داشته باشه خدا رحمتش کنه و روحش شاد![]()
احمد با خداحافظی مجیدی از زندگی خداحافظی ... - استقلال تهران | قطره