• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــرهـاد مجیـــــــدی

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
مجیدی: حلالم کنيد/خیلی وقت پیش باید می رفتم

بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران گفت: من بايد خيلي وقت پيش از فوتبال خداحافظي مي کردم زيرا هدف اصلي من مربیگری است.
فرهاد مجیدی به خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران گفت: من باید خیلی وقت پیش از فوتبال خداحافظي مي کردم و هم اکنون از تصميم خود راضي هستم.

بازيکن تيم فوتبال استقلال افزود: من بايد برای حضور در کلاس مربیگری شرکت کنم زيرا هدف اصلي من مربيگري است و همچنين بايد بعد از من به جوانترها بها بدهند و از آنها استفاده کنند.

مجیدی رو به خبرنگاران اظهار داشت: از تمامی خبرنگاران عذرخواهی مي کنم و حلالیت می طلبم و از اینکه بعضي اوقات حرفهايم باعث رنجيده خاطر شدن آنها شد، می خواهم مرا ببخشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تنها دلیل من یک تصمیم آن هم شرکت در کلاسهای مربیگری بوده و هیچ دلیل دیگری نداشته است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دایی: مجیدی از خیلی از جوان‌های فوتبال ما بهتر بود/حضور او در قلب مردم نشانگر همه چیز است

به گزارش خبرگزاری فارس، فرهاد مجیدی امروز رسما از دنیای فوتبال خداحافظی و به نوعی جامعه فوتبال را غافلگیر کرد.

علی دایی سرمربی پرسپولیس در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص این اتفاق اظهار داشت: معتقدم هر فوتبالیستی یک روز باید از فوتبال خداحافظی کند که آن روز روز سختی است، راستش را بخواهید من هرگز دوست نداشتم مجیدی به این زودی با توجه به شرایطی که داشت از فوتبال خداحافظی کند.

وی افزود: باید به تصمیم مجیدی احترام گذاشت، فرهاد هنوز هم از خیلی از جوان‌های ما بهتر است. او به این فوتبال و باشگاه استقلال خدمات زیادی کرد و مجیدی همیشه در فوتبال ایران بزرگ هست و خواهد ماند. همین که مجیدی در قلب مردم بود نشانگر همه چیز است.

دایی تاکید کرد: به عنوان یک پرسپولیسی قلبا مجیدی را دوست دارم و آرزو می‌کنم در زندگی مربیگری و شخصی مانند همیشه که در دل مرد جای داشت، موفق باشد. امیدوارم در زندگی و آینده کاری فوتبالی خود به هر چیزی که می‌خواهد مثل دوران فوتبالش برسد.

وی در خصوص همبازی بودنش با مجیدی در تیم ملی گفت: زمانی که سرمربی تیم ملی بودم او شاگردم بود و حتی با هم همبازی بودم. او یکی از بهترین دوستان من بود و مردم درخشش او در فوتبال را دوست داشتند. به عنوان یک پرسپولیسی برای وی آرزوی موفقیت دارم و قطعا می‌تواند به اهدافش برسد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
به احترام فرهاد مجیدی... یکی از آخرین بازمانده های نسل بزرگان فوتبال ایران... جوان بسیار مستعد بهمن و بعدها استقلال. دریغ که در سطح ملی به حقش نرسید... خودش نخواست یا برایش نخواستند... و سلام بر فرهاد مجیدی در کسوتی دیگر در فوتبال ایران.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نگفته بودی رفتنت.... انقد عذابمون میده
نگفته بودی هفت تو.... تلخیو یادمون میده
نگفته بودی این لباس.... از تن تو بیرون میاد
نگفته بودی پای تو...... از تو زمین بیرون میاد
ببین چقدر داغون شده..... قلبای ما بدون تو
آخه بگو چیکار کنیم؟ ..... کیو بیاریم جای تو
بیا بزن تو گوشمون...... بگو که خوابه رفتنت
میخوایم دوباره با غرور..... لباس 7 کنی تنت.....

138306296071.jpg

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
"تو این روزهای کم ستاره فوتبال کشورمون یکی از ستاره های درخشان این فوتبال و دوست عزیزم از فوتبال خداحافظی کرد هرجا که هستی موفق باشی فرهاد مجیدی"

علی کریمی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فرهاد اسطوره تمام نشدنی فوتبال ایران.
نمی دونم چرا انقدر یهویی خدا حافظی کرد. خیلی خوب میشد اگه تاپایان این فصل تیم وهمراهی میکرد. 7. یک مهاجم شش دونگ به تمام معنا بود. امیدوارم در عرصه مربی گری نیز موفق پرفروغ و سربلند باشی.

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
تا حالا 20 بار صحنه بوسیدن زمینش رو تکرار کردم :(
تا عمر دارم این 4 ثانیه ای که تلویزیون نشون داد ( دقیقه 89:45 تا 89:49 ) رو یادم نمیره که چطوری هواداران خودزنی میکردن و میخواستن بپرن داخل زمین و فرهاد رو منصرف کنن
گریه های فرهاد - قلعه نوعی - تصور گریه و بغض حاجی فتل ....
هیچ وقت یادم نمیره
بغضی که گلوم رو فشار میداد و گریه من رو درآورد هیچ وقت یادم نمیره
فرهاد همیشه به یادت هستیم و امیدوارم تا کمتر از 10 سال دیگه روی نیمکت اس اس باشی و شاهد موفقیت هات باشیم

الان اسطوره ما کیه ؟؟ :(
مسلما امثال فرهاد تو این فوتبال زیاد پیدا نمیشه :cigar:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تو دریایی ولی ساحل نداری*****آهای فرهاد مجیدی
تو تک ستاره فوتبال مایــــی*****آهای فرهاد مجیدی

تو تنها با وفـــای ما تاجیایی*****آهای فرهاد مجیدی
zx0m5mois8biuz0rwmh.jpg

182257_545.jpg

Last edited by a moderator:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
داشتم سرچ میکردم تو نت
چشم به این خوررد

الان که دارم اینو مینویسم.....دارم گریه میکنم.....
خونواده دارن بهم میگن 18 سالته و مس بچه ها داری گریه میکنی...
دست خودم نیست..فرهاد تو رفتی...اما فکر مارو هم نکردی..
نگفتی یکی مثل من که حتی یه بازی در این چند سال که بازی کردی ازدست ندادم
حتی وقتی لیگ های دیگه بودی اونارو هم میدیدم....چی به سرش میاد..هان ..؟؟؟
با خودت نگفتی .....???
اشکال نداره من مثل همیشه اسم کاپیتان فرهاد مجیدی رو تو گوگل سرچ میکنم.
تا هر خبری ازت میبینم بخونم..
میدونم اگه مربی بشی صددرصد موفقی ..
آخه هیشکی مثل تو از این مدرکای معتبر نداره...
فرهاد تو بهترین بودی...بهترینم خداحافظ..
این متنو همیشه میزارم و پاکش نمیکنم...
فقط بدون باید وقتی مربی تیممون شدی..
جواب این اشکامو بدی...
نمیدونم تو این مدت که نیستی ...با چی خودمو درگیر کنم..
اخه هر روز عکسای تمرنات رو میدیدم ...
فیلم بازهات رو میدیدم..
خلاصه خداحافظ 7 مقدس تموم نشدنی..تو محبوب ترین بازیکن تاریخ فوتبال ایرانی..
خداحافظ کاپیتان....
sadsmiley.gif

182257_545.jpg

++++ گفتم اینجام بزارم+++

Last edited by a moderator:

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
334172_heroa.jpg

رفتی ندیدی بعد تو
کم رنگ ترین آبی شدم

بازم با رویای گلات
من گیج بی خوابی شدم

باور نکردم من هنوز
ز پیش ما رفتی چه زود

روی رگم حک میکنم
رو پیرهنت هفتی که بود

رفتی و روی سکوها
داد میزنم بازم تورو

باختن هنوز مال منه
بدجوری میبازم تورو

روی زمین سبز هنوز
واسه تعصب سوره ای

غیرت با تو معنی گرفت
آبی ترین اسطوره ای

سنگینی مرد بودنت
واسه کلاغا زهر بود

انگلار نامردی و حرص
با اون وجودت قهر بود

رو سکوهای یخ زده
امید فریاد منی

شیرینتم مجنونتم
از بس که فرهاد منی

pcmatin

Registered User
لایک‌ها
382
فرهاد مجیدی اگه دوپینگیم باشه بازم فرهاد مجیدیه مثل علی دایی که علی داییه همه هم دوسش دارن یا امثالشون

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
من یه پرسپولیسی تیر وشیش اتیشه هستم ولی امروز واقعا ناراحت شدم که فرهاد مجیدی از فوتبال پاک ما رفت فک کن چقد زمان میخواد یه بازیکنی مثله مجیدی کریمی مهدوی کیا دوباره توفوتبالمون پیدا شه
من واقعا از پشتکار وغیرت مجیدی خوشم میاد بازیکنی که یه زمانی با مرفاوی هم بازی بود ولی نوز که هنوزه از خیلی از بی غیرتهای پولکی سرتر بود متاسفانه اینجا ایرانه وفرهنگ وشعور جاشو به عقده ودروغ داده
من یقین دارم که اگه عقده ایها تو فوتبال نبودن امروز یکی مثله مهدوی کیا ومجیدی اینطوری کناره گیری نمیکردن واقعا حیف شد

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
دوستان خواهشا یخورده به هم احترام بزارین وبه استوره های فوتبال ناپاک پمن خودم به شخصه با اینکه پرسپولیسی هستم ولی درمورد فرهاد وسیستم تمرین کردنش باید بگم که 3تا بودن که تو فوتبال من حاضرم بهشون قسم بخرم یکی علی کریمی یکی مهدوی کیا یکی هم فرهاد مجیدی این بشر طوری تمرین شخصی داشت که به جرات متونم بگم 20 ساله هم اینطوری نمیتونه تمرین کنه یه سرو گردن از تمرین های فوتبال ناپاک ایرانی بالاتربود دوستانی که فوتبال بازی میکنن میفهمن من چی میگم دوندگی بی اندازه وبدنسازی فشرده میشه همینی که میبینی ویه عده چوپانی که توفوتبال سمت الکی و دستمالی گرفتن میشن رئیس ومعاون و... کههیچ از غیرت فوتبال نمدونن چه لزومی داره که به یه بازیکن اماده هی کلید کنی که بیا تست دوپینگ بده اصلا ما ایرانیهای عقده ای هستیم تمام وکمال نمونه تو همین وزنه برداری ببین رضازاده عقده ای چه بلایی سر قهرمانان نوجوان وجوان اینده دار اورد بهداد سلیمی یکیشون چقد بدبختیم ما که دونسته همایت میکنیم از مافیایی که با پنبه سرقهرمانای قلبیمونو میبرن

بالا