• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فــــــروش آیفون 5 16 گیگ مشکی!

loyalBC

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

دوستان این دستگاه رو برای فروش گذاشتم و علتش هم نیازه مالی هست. خدمتتون عرض کنم که این گوشی هیچ مشکلی نداره منتها یه ضربه یا ساییش گوشه سمت چپ بالای گوشی هست که در ادامه در موردش توضیح خواهم داد. همچنین اینکه فول برنامه هم هست.

این دستگاه رو یکی از اقوام 2-3 هفته پیش به قیمت 3700-3800 خرید و از شانس بدش چهار روز بعد وقتی که می خواست شارژ کنه گوشی از دستش می افته و سایشی که عرض کردم ایجاد میشه. ایشون هم بدون هماهنگی با بنده میرن گوشی رو مجددا به همون مغازه ( تو علائه الدین ) به قیمت 3 تومن میفروشن و یدونه 32 گیگ بر میدارن. من که میدونستم چقدر گوشیشون تمیزه و از طرفی قصد خرید آیفون 5 رو داشتم، رفتم و از همون مغازه گوشی رو 3150 چهرشنبه هفته پیش خریدم ( فاکتور به همراه مهر مغازه موجوده). الانم که متاسفانه یکی از دوستان گرفتار شده و من هم برای کمک به ایشون تنها کاری که از دستم بر میاد فروش گوشیم هست.

خلاصه مطلب اینکه با توجه به قیمت آکش که حدودا 2700-2800 هست، بنده با توجه به اون خش یا ساییدگی، قیمت پایه رو هم رو 2350 میزارم و به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه. لطفا به هیچ عنوان زیر قیمت پایه پیشنهاد ندین. اون خش هم با قرار دادن بامپر یا قاب کاملا پوشونده میشه که به احتمال زیاد به خریدار به صورت رایگان تقدیم میشه. خوشبختانه محل ساییش به قسمت فلزی دور گوشی صدمه نزده. هیچ خط و خش دیگه ای هم رو گوشی نیست.

به علت مشغله کاری هم فروش تنها به دوستان تهرانی به صورت حضوری یا از طریق پیک مقدور هست.

پ.ن: عکس ها هم به زودی قرار میدم.

در پناه حق

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
قیمت روز 2.600 ;)

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوست عزیز قیمت روز 2600 تا پنجشنبه بوده که مسلما از فردا دوباره افتش شروع میشه و خوشبختانه همه کم کم میتونن این گوشی رو بگیرن
در مورد ساییدگی هم تصویر بزرید بعد
اگه در حد اک بود بلی قیمت شما متین بود اما با این اوضاع که میگید مسلما باید قیمت پایینتر باشه
در کل منتظر تصویر هستیم

loyalBC

Registered User
لایک‌ها
29
خیلی ممنون بابت پیشنهادتون.

خدا رو شکر لحظاتی قبل که با رفیقم صحبت کردم گویا مشکلشون حل شده و برای همین بنده هم از فروش دستگاه منصرف شدم.

در پناه حق

بالا