• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــــــــــــروش 2 جفت کتونی اورجینال!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

loyalBC

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

خدمت دوستان عزیز عرض کنم دو جفت کتونی برای فروش دارم. بنده کلا زیاد کتونی و کفش تهیه می کردم. ولی محیط کاری دیگه آنچنان اجازه نمیده کتونی پام کنم به همین علت برای فروش گذاشتمشون. از این کتونی ها هم شاید هر کدوم در نهایت 15-20 بار استفاده کرده باشم. هر جفت کتونی ها از آمریکا خریداری شده و به علت کمتر شدن هزینه حمل و نقل به درخواست خودم جعبه شون ارسال نشد.

مورد اول

از برند آدیداس هست. این کتونی مخصوص بسکتبال هست ولی چون از ظاهرش خوشم میومد و خیلی راحت هست خریداری کردم. کتونی ورنی + چرم هست. واقعا هرجا برید جلب توجه می کنه.

xjqrvaolm7q6dcpg0kx4y.jpg
xlrvbg4vomp8712i1nu3.jpg
xhtscjgnprzpmu0tkp2f.jpg
xoigvkihqilro3faf13o5.jpg
xcvino2s9ahnujx0dmtqf.jpg

سایز : 42-43
قیمت پایه : 120

مورد دوم
از برند نیوبالانس هست. این کتونی جزو کتونی های مطرح و بسیار عالی این برند می باشد. از لحاظ حفاظتی و راحتی نظیر نداره و بین کتونی هایی که داشتم یه سر و گردن بالاتر هست. این کفش به کسایی که کمر درد یا مشکلات کف پا دارن کمک شایانی می کنه. مورد دیگه اینکه نیوبالانس برخلاف بسیاری از برندهای دیگه آنچنان کارخانه های خودش رو به کشور های آسیای شرقی انتقال نداده و به عنوان یکی از شعارهای تبلیغاتیش یکسری از کفش ها رو همچنان در آمریکا تولید می کنه. این کفش هم از این دسته محصولات هست. اگر دستتون بگیرین و پا کنید قشنگ تفاوتش رو با سایر کفش ها متوجه میشید.

x66xh0pw2aq0vf0l1d9.jpg
x0mwx24o6vi1fkn6vmj54.jpg
xc0d2w05s454qxyq7thlm.jpg
xk0t3dvqkts9z0ue3snnr.jpg
11.JPG

سایز : 42-43
قیمت پایه : 220

*** لطفا دوستان زیر قیمت پایه پیشنهاد ندن چون بررسی نمیشه. بنده زیاد به پولشون احتیاجی ندارم برای همین زیر قیمت پایه حاضرم برای خودم نگهشون دارم.
*** جهت معامله و اعتماد سازی هم چون مشکلی نداشته باشیم و زیاد وقتمون هم گرفته نشه ترجیحا به شکل حضوری و با دوستان ساکن تهران صورت میگیره. دوستان شهرستانی هم اگر آشنایی تهران دارن من در خدمتشون هستم.

Last edited:

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
اقا یک پیشنهاد
تعویض هم دارید؟

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
سلام N رو ۱۰۰ هستم لنگشم دارم سنندج قیمت کردم ۹۰ شما بده ۱۰۰

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
اخه دیگه دسترسی ندارم. پیشنهاد بود داداش ناراحت نشو. ایشالا ۳۰۰ بفروشی

loyalBC

Registered User
لایک‌ها
29
اخه دیگه دسترسی ندارم. پیشنهاد بود داداش ناراحت نشو. ایشالا ۳۰۰ بفروشی

نه عزیزم ناراحت نشدم.
شاید فیکش رو دیدی، قیمت نو این کتونی رو پیشنهاد میکنم برید بازار کویتی ها بپرسید متوجه میشید تو چه رنجی هست.
در پناه حق

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
لطفا تصاویر درسایت آپلود شوند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا