• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فقط برای وبمستر ها - کاملا جدی

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
دوستان وبمستر

با توجه به جدی و شدید شدن تحریم ها مطمئنن اقتصاد ایران روز های بدی رو خواهد داشت.

مطمئنن قدرت خرید مردم روز به روز کم خواهد شد. لذا خدمات اینترنتی، چه به صورت فروشگاههای اینترنتی و چه به صورت خدمات در اینترنت، با رکود شدیدی همراه میشه.

بنابراین مطمئنن سرمایه گذاری زمانی و مالی در اینترنت داخلی هر روز با سود دهی کمتری همراه خواهد بود.

با توجه به بالارفتن قیمت دلار در ایران، کسب در آمد از اینترنت به وسیله ی عرضه ی خدمات به دیگر مردم جهان و کسب درآمد به دلار، بهترین راه برای جوانان ایرانی و وبمسترهای خلاق ایرانی خواهد بود.

در این تاپیک سعی می کنیم تمام موانع و راه حل های این نوع تجارت و کسب در آمد رو بررسی کنیم و با هم به بحث بذاریم.

(به دلیل وابسته بودن این تاپیک به شرایط کنونی، تحریم، جنگ و ... این تاپیک در قسمت گفتگوی آزاد ایجاد شد)

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
گمون می کنم اولین مشکل، چجوری واریز شدن پول به حساب ما باشه.

در این مورد خیلی صحبت ها شده و فکر کنم خیلی ها خیلی بررسی ها کردن.

آخرش می تونیم از پیپال یا کریدیت کارتی استفاده کنیم یا نه؟ راهی داره؟ هزینش؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پی پال و کردیت کارت رو که خیلی وقته ایرانیها نمیتونن ازش استفاده کنن.

فقط خدا کنه وب مانی روسیه ایران رو تحریم نکنه :(

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
پی پال و کردیت کارت رو که خیلی وقته ایرانیها نمیتونن ازش استفاده کنن.

فقط خدا کنه وب مانی روسیه ایران رو تحریم نکنه :(

ببین دو تا مسئلس. یکی مسئله ی تحریمه که درسته، ما تحریم هستیم اما راهی برای دور زدن این تحریم وجود نداره؟ مثل اون رویال بانک آذربایجان. کسی تاحالا تونسته از طریق اون بانک، پیپال یا کردیت کارت برای دریافت پول از طریق درگاه داشته باشه؟

و مسئله ی دوم اینه که هیچ بنی بشری تو کل دنیا وب مانی رو آدم حساب نمی کنه. دل خوش کردن به وب مانی غیر عقلانیه.

مگه یه موضوع واسطه ای پیش بیاد. مثل سرمایه گذاری یکی از دوستان برای خرید مثلا شارژ های اسکایپ از ایرانی ها در قبال دلار و پرداخت ریال، و فروش این شارژ ها از طریقی. (فقط یه ایده ی لحظه ای بود یا مثل این روش)

کسی از دوستان برای یه همچین پیشنهادی پایه هست پی ام بده، شاید بشه روش کار کرد.

اینجوری هم یه بحث درآمد زایی خیلی خوب هست و هم کار خیلی از وبمسترهای ایرانی راه می افته.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته شاید وب مانی خیلی در سطح دنیا شناخته شده نباشه

اما برای وب مسترهایی که با ریسلر کلاب کار میکنند همین وب مانی بهترین گزینه هست.
======================
حتی شارژ اسکایپ و اینا هم میشه باهاش گرفت. و نکته امیدوار کننده اش اینه که روسی هست و شاید روسیه ما رو تحریم نکنه (البته شاید)

من چند وقت پیش شنیده بودم که پزشکها میتونن کردیت کارت بگیرن از بانک ملی (که به نظر با همکاری یه بانک در اذربایجان این کار رو میکرد) اما با توجه به اصطکاک های موجود بین ایران و اذربایجان (نمونش در مورد کشته شدن سربازمون یا همین قضیه پناه دادن به منافقین) فکر نمیکنم سرمایه گذاری در بانک اذربایجان برای گرفتن کردیت کارت راه حل خوبی باشه. چراکه هر لحظه امکان تحریم ایرانیا هست

به نظر من رویای داشتن کردیت کارت یا خرید ادم وار از سایتهای خارجی و امکان پست محصولات به داخل کشور ایران برای نسل ما هیچ وقت محقق نخواهد شد.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
البته شاید وب مانی خیلی در سطح دنیا شناخته شده نباشه

اما برای وب مسترهایی که با ریسلر کلاب کار میکنند همین وب مانی بهترین گزینه هست.
======================
حتی شارژ اسکایپ و اینا هم میشه باهاش گرفت. و نکته امیدوار کننده اش اینه که روسی هست و شاید روسیه ما رو تحریم نکنه (البته شاید)

من چند وقت پیش شنیده بودم که پزشکها میتونن کردیت کارت بگیرن از بانک ملی (که به نظر با همکاری یه بانک در اذربایجان این کار رو میکرد) اما با توجه به اصطکاک های موجود بین ایران و اذربایجان (نمونش در مورد کشته شدن سربازمون یا همین قضیه پناه دادن به منافقین) فکر نمیکنم سرمایه گذاری در بانک اذربایجان برای گرفتن کردیت کارت راه حل خوبی باشه. چراکه هر لحظه امکان تحریم ایرانیا هست

به نظر من رویای داشتن کردیت کارت یا خرید ادم وار از سایتهای خارجی و امکان پست محصولات به داخل کشور ایران برای نسل ما هیچ وقت محقق نخواهد شد.

نشد که.

پس میگید تنها تنها تنها راه تجارت با خارج از ایران وب مانی هست؟

واقعا باید دنبال راه دیگه ای باشیم.

کردیت کارت بانک ملی رو من خبر داشتم. اما امکان واریز وجه نداشت مگه از خود بانک ملی.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من چند ماه تو ذهنم بود که سرویس ها رو فقط محدود به ایران نکنیم با خارجیا هم مبادله کنیم. چند ماه دنبال یه سیستم پرداخت بودم که با ایران مشکلی نداشته باشه ... تا حدودی پیپال به درد ما میخوره. اون هم اینطور گه یکی رو خارج از کشور داشته باشیم با مشخصات اون حساب باز کنیم. اگه ایرونیای خارج از کشور بخاری ازشون بلند شه :دی و کمک کنن میتونیم از اونا بخوایم

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
من چند ماه تو ذهنم بود که سرویس ها رو فقط محدود به ایران نکنیم با خارجیا هم مبادله کنیم. چند ماه دنبال یه سیستم پرداخت بودم که با ایران مشکلی نداشته باشه ... تا حدودی پیپال به درد ما میخوره. اون هم اینطور گه یکی رو خارج از کشور داشته باشیم با مشخصات اون حساب باز کنیم. اگه ایرونیای خارج از کشور بخاری ازشون بلند شه :دی و کمک کنن میتونیم از اونا بخوایم

آشنا پیدا کردن تو خارج مسئله ی سختی نیست.

یه مسئله می مونه. آیا هر فردی که اقامت داشته باشه تو مثلا یه کشور اروپایی می تونه یه پیپال با درگاه سایت برای خودش بگیره؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
آشنا پیدا کردن تو خارج مسئله ی سختی نیست.

یه مسئله می مونه. آیا هر فردی که اقامت داشته باشه تو مثلا یه کشور اروپایی می تونه یه پیپال با درگاه سایت برای خودش بگیره؟

اگه پیدا کردی یکی هم واسه من پیدا کن :دی
با هویت ایرانی درگاه پرداخت باز کنه نمی دونم. اما چند نفر گفته بودن تونته بودن حساب پیال با اسم خودشون باز کنن. چون ساکن ایران نبودن
واسه درگاه پرداخت حساب بیزنس پیپال میخواد
اطلاعاتی درباره شرکت لازمه و Terms of Service و Privacy Policy تو سایت باشه ..
تو تاپیک پیپال بپرسی بهتره. خودم هم این اطلاعات رو از اونجا گرفتم

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
خستگی کار روزانه
خستگی فکر کردن
اعصابِ خراب / روز به روز بدتر میشه
بدبختی
کوفت
و هزار مشکل دیگه ...
دیگه حوصلم نمیشه زیاد تایپ کنم. یه چیزایی رو که میدونم میگم، شاید به کارتون بیاد.

تا 2-3 سال پیش با 1 کار اینترنتی و 5-6 ساعت کار میشد راحت خرج زندگیتو در بیاری، خوش گذرونی هم بکنی، پس انداز هم بکنی و و و ...
ولی روز به روز داره وضعیت بدتر و بدتر میشه. درسته تو ایران لعنتی کلی مشکل هست، ولی اینترنت مقوله ایه که پیشرفتش خیلی زیاده و کار کردن برای 80% کاربران اینترنتی سخت تر میشه. مگه اینکه ایده ای نو داشته باشی، مگه اینکه سرمایه خوبی داشته باشی، مگه اینکه پشتکارت عالی باشه، مگه اینکه ...

کلاً بی خیال کردیت کارت بشید. مشکلات زیادی هست.
میتونید از رویال بانک بگیرید، میتونید از پارسیان و پاسارگاد و ... بگیرید. ولی همش غیر قانونی کار میکنن. کردیت متوجه بشه سریع بلاکتون میکنه. چرا؟ چون ایران تحریمه و تو پاسپورت شما ایرانی خورده!

پی پال هم میتونید داشته باشید، ولی باز هم مشکلات خودشو داره. کما اینکه خیلی از ایرانی ها پی پال دارن. 99% غیر قانونی، 1% هم با مدارک و مستندات قانونی
راه غیر قانونی هم که اون 99% (من جمله خودم) ازش استفاده میکنن به این صورته که با یه آی پی خارجی و اطلاعات خارجی (حالا فیک یا حقیقی) تو پی پال ثبت نام میکنن و با یه Vcc حساب رو وریفای میکنن و شروع میکنن به کار کردن.
حالا اگه به هر دلیلی پی پال اکانت رو لیمیت کنه، ممکنه مدارکی بخواد. من جمله پاسپورت یا گواهینامه، تلفن و ... / بعضی وقتا میشه با ساخت یه پاسپورت جعلی یا یه شماره اسکایپ موضوع رو حل کرد، بعضی وقتها هم نمیشه. / فکر کنم تاییدی آدرس هم تو بعضی مواقع میخواد (اینو مطمئن نیستم)
درگاه و ... هم بصورت رایگان داره و میتونید تو سایتهاتون استفاده کنید.

برای فروش دلار هم مشکلی نخواهید داشت، 100% همیشه کسی هست که نیاز به دلار داشته باشه.

تو موردی که گفتید نمیشه تو وب ایران کار کرد، من با نظرتون مخالفم. البته اینم بگم که وب بین الملل اگه بلد باشی کار کنی و بتونی رسته خوب انتخاب کنی خیلی خیلی بیشتر نتیجه میگیری. چون بازدیدهات به یه کشور زپرتی مثه ایران (از لحاظ اینترنت و سیاسی) محدود نیست.
مثلاً خودم، برنامم برای آینده اینه که روی وب ایران کار کنم ولی خارج از کشور زندگی کنم :دی

پ.ن: اگه کامل به جواب نرسیدی بپرس تا بیشتر توضیح بدم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
راه غیر قانونی هم که اون 99% (من جمله خودم) ازش استفاده میکنن به این صورته که با یه آی پی خارجی و اطلاعات خارجی (حالا فیک یا حقیقی) تو پی پال ثبت نام میکنن و با یه Vcc حساب رو وریفای میکنن و شروع میکنن به کار کردن.
حالا اگه به هر دلیلی پی پال اکانت رو لیمیت کنه، ممکنه مدارکی بخواد. من جمله پاسپورت یا گواهینامه، تلفن و ... / بعضی وقتا میشه با ساخت یه پاسپورت جعلی یا یه شماره اسکایپ موضوع رو حل کرد، بعضی وقتها هم نمیشه. / فکر کنم تاییدی آدرس هم تو بعضی مواقع میخواد (اینو مطمئن نیستم)
تأید آدرس گفته بودن بعضی وقتا میخواد . همین فبض آب یا تلفن واسه تایید آدرسه
اگه با مشخصات واقعی یه خارجی و یه آی پی خارجی حساب باز کرد چی؟ هر وقت پیپال مدرک خواست اون بفرسته ... شماره هم از شماره اسکایپ استفاده بشه ... فکر نکنم بشه همچین ادمی رو گیر آورد :دی

این SWREG: Services که یکی از بچه تو فروم نوشته بود چی هست؟؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
خستگی کار روزانه
خستگی فکر کردن
اعصابِ خراب / روز به روز بدتر میشه
بدبختی
کوفت
و هزار مشکل دیگه ...
دیگه حوصلم نمیشه زیاد تایپ کنم. یه چیزایی رو که میدونم میگم، شاید به کارتون بیاد.

تا 2-3 سال پیش با 1 کار اینترنتی و 5-6 ساعت کار میشد راحت خرج زندگیتو در بیاری، خوش گذرونی هم بکنی، پس انداز هم بکنی و و و ...
ولی روز به روز داره وضعیت بدتر و بدتر میشه. درسته تو ایران لعنتی کلی مشکل هست، ولی اینترنت مقوله ایه که پیشرفتش خیلی زیاده و کار کردن برای 80% کاربران اینترنتی سخت تر میشه. مگه اینکه ایده ای نو داشته باشی، مگه اینکه سرمایه خوبی داشته باشی، مگه اینکه پشتکارت عالی باشه، مگه اینکه ...

کلاً بی خیال کردیت کارت بشید. مشکلات زیادی هست.
میتونید از رویال بانک بگیرید، میتونید از پارسیان و پاسارگاد و ... بگیرید. ولی همش غیر قانونی کار میکنن. کردیت متوجه بشه سریع بلاکتون میکنه. چرا؟ چون ایران تحریمه و تو پاسپورت شما ایرانی خورده!

پی پال هم میتونید داشته باشید، ولی باز هم مشکلات خودشو داره. کما اینکه خیلی از ایرانی ها پی پال دارن. 99% غیر قانونی، 1% هم با مدارک و مستندات قانونی
درگاه و ... هم بصورت رایگان داره و میتونید تو سایتهاتون استفاده کنید.

برای فروش دلار هم مشکلی نخواهید داشت، 100% همیشه کسی هست که نیاز به دلار داشته باشه.

تو موردی که گفتید نمیشه تو وب ایران کار کرد، من با نظرتون مخالفم. البته اینم بگم که وب بین الملل اگه بلد باشی کار کنی و بتونی رسته خوب انتخاب کنی خیلی خیلی بیشتر نتیجه میگیری. چون بازدیدهات به یه کشور زپرتی مثه ایران (از لحاظ اینترنت و سیاسی) محدود نیست.
مثلاً خودم، برنامم برای آینده اینه که روی وب ایران کار کنم ولی خارج از کشور زندگی کنم :دی

پ.ن: اگه کامل به جواب نرسیدی بپرس تا بیشتر توضیح بدم.

خوب پس مشکل پرداخت تا حدودی با آی پی و مشخصات فیک در پیپال حل می شه.

اما یه موضوعی.

هزینه ی تبلیغات برای یک سایت در سایت های خارجی دیگه چجوریاس؟
تو ایرانی ها آدم می دونه چه سایتی با چه قیمتی می ارزه

اما تو سایت های جهانی چی؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
این SWREG: Services که یکی از بچه تو فروم نوشته بود چی هست؟؟

آره بی زحمت اگه کسی در مورد این سرویس اطلاعاتی داره بنویسه.

کلا چیزی تو مایه های زرین پال برای خارجی ها وجود داره که بشه راحت ازش استفاده کرد؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
منم شدیدا نیاز به یک درگاه پرداخت انلاین جهت دریافت دلار از دوستان خارجی دارم :دی
ولی نمیدونم از کجا میشه درگاه گرفت !
یک سئوال این وب مانی درگاه میده ؟ همه می توانند پرداخت انجام بدهند ؟

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
خوب پس مشکل پرداخت تا حدودی با آی پی و مشخصات فیک در پیپال حل می شه.

اما یه موضوعی.

اما تو سایت های جهانی چی؟
رو این موضوع هم بحث بشه خوبه.
اول باید دید که چقدر سرمایه و وقت و تخصص و پشت کار لازمه که آدم بره تو وب بین المللی بعد در مورد پول کشیدن ازش باشه!
به نظرم موضوع مهم اینه.

ممنون از استارتر بحث خوبیه البته اگه نتیجه بده خیلی عالیه

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
دوستان یه موضوعی،

اگه یکی یه چیزی تو مایه های زرین پال برای پیپال درست کنه، یعنی:

به وبمسترهای ایرانی درگاهی مثل درگاه زرین پال بده و از اونور خودش درگاه کاملا مطمئن پی پال داشته باشه، گمون می کنم هم برای وب مسترها عالی می شه و هم سود خودش فضایی می شه.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من زیاد رو وب خارج کار نکردم. فقط یه تجربه چند ماهه ای داشتم که بدک نبود.
گوگل و آلکسا و فیس بوک و ... که مشخصه / البته این سایتها برای همه نوع فعالیتی مناسبه
بعدشم باید بری دنبال سایتهای تخصصی تو زمینه کاریت
مثلاً webhostingtalk.com برای بخش هاستینگ، هم خیلی عالیه و هم خیلی گرون / واسه همینم هست که فقط شرکت های درجه یک باهاش کار میکنن
بقیه رو بذار دوستانی که تجربه دارن توضیح بدن ...

منم شدیدا نیاز به یک درگاه پرداخت انلاین جهت دریافت دلار از دوستان خارجی دارم :دی
ولی نمیدونم از کجا میشه درگاه گرفت !
یک سئوال این وب مانی درگاه میده ؟ همه می توانند پرداخت انجام بدهند ؟
در مورد وب مانی اطلاعاتی ندارم. ولی اصولاً باید داشته باشه.

پیشنهاد:
از پی پال استفاده کن. به شیوه ای که تو پستای بالایی گفتم ...
درگاه هم داره. برای تستش هم از SandBox'ش استفاده کن. قبلاً که رایگان بود، الان هم فکر کنم باشه ... / https://developer.paypal.com

Sign Up for Access to the Sandbox Test Environment
This account will allow you to use the PayPal Sandbox Test Environment to try out Website Payments, Instant Payment Notification, PayPal APIs, and other features
https://developer.paypal.com/devscr?cmd=_signup-run

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دوستان یه موضوعی،

به وبمسترهای ایرانی درگاهی مثل درگاه زرین پال بده و از اونور خودش درگاه کاملا مطمئن پی پال داشته باشه، گمون می کنم هم برای وب مسترها عالی می شه و هم سود خودش فضایی می شه.

پی پال؟
ایران و ایرانی؟
کردیت هکی؟
دلار دزدی؟
درد دلمونو تازه نکن حاجی

خلاصه گفتم، فکر کنم متوجه شدی چی میگم

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
دوستان یه موضوعی،

چیزی که داری میگی رو خود زرین پال می خواست یه زمانی اجرا کنه. یعنی تو فکرشون بود!
نمی دونم حالا مشکلاتش چیه .... یا شاید هم دارند کارهاش رو می کنن

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چیزی که داری میگی رو خود زرین پال می خواست یه زمانی اجرا کنه. یعنی تو فکرشون بود!
نمی دونم حالا مشکلاتش چیه .... یا شاید هم دارند کارهاش رو می کنن
تا زمانی که ایران تحریم باشه شدنی نیست :rolleyes:
روز به روز هم داره بیشتر میشه! امروز هم بانک مرکزی تحریم شد! دلار شد 1400 و و و ...

بالا