• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فقط برای وبمستر ها - کاملا جدی

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
پی پال؟
ایران و ایرانی؟
کردیت هکی؟
دلار دزدی؟
درد دلمونو تازه نکن حاجی

خلاصه گفتم، فکر کنم متوجه شدی چی میگم
گرفتم تقریبا.
گمونم غیر ممکنه پس.

پس تنها راه ریسک کردن و کارکردن با ترس و لزر با پیپاله.

تا زمانی که ایران تحریم باشه شدنی نیست :rolleyes:
روز به روز هم داره بیشتر میشه! امروز هم بانک مرکزی تحریم شد! دلار شد 1400 و و و ...

دقیقا من این تاپیک رو زدم به همین دلیل.

ببین دلار هر روز بالاتر می ره و وضعیت مملکت هر روز بدتر.

یعنی اگر بشه دلار در آورد و ریال خرج کرد می شه اصل سود دهی.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
به نظرم رو همون پی پال زوم کنی بهتره. فقط یه سری نکته ها رو رعایت کن که کمترین خطر رو داشته باشه برات ...
- فقط با یه آی پی لاگین کن.
- اسمی از ایران ازت نباشه. نه ایمیل، نه هویز دامین، نه سایت و ... / حتی ورودی و خروجی های هم که از حسابت میشه رو حساس باش
- سعی کن حساب کشورهای شرق آسیا یا استرالیا یا نیوزیلند باز کنی. آمریکا و انگلیس و ... دردسر داره
- ...

در مورد کار روی وب بین الملل:
همچین هم که فکر کنید ساده نیست. همین وضعیت اینور رو داره با جمعیت بیشتر و شخصیت های جور و واجور دیگه.
تو خارج هم اسکمر هست، هم دزد هست، هم نفهم پیدا میشه و و و ... و هم اینکه وبمستر خوب و حرفه ای پیدا میشه. / وبمستر یا مشتری
همین وضعیت ایرانه، فقط باید انگلیسی باشون سر و کله بزنی :D
مصیبت برای اون روزیه که بخوای با اقوام مختلف جهان صحبت کنی. هندی ها یه لهجه ای دارن، مکزیکیا یه لهجه دیگه و و و و ...
مثه این میمونه که یه خارجی که فارسی هم بلده بخواد با تُرک و لر و مشهدی و اصفهانی و ... سر و کله بزنه (لهجه هاشو میگم) :دی

یکی هم تو این بخش ما رو دریابه :دی / http://forum.persiantools.com/t225188.html

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
به نظرم رو همون پی پال زوم کنی بهتره. فقط یه سری نکته ها رو رعایت کن که کمترین خطر رو داشته باشه برات ...
- فقط با یه آی پی لاگین کن.
- اسمی از ایران ازت نباشه. نه ایمیل، نه هویز دامین، نه سایت و ... / حتی ورودی و خروجی های هم که از حسابت میشه رو حساس باش
- سعی کن حساب کشورهای شرق آسیا یا استرالیا یا نیوزیلند باز کنی. آمریکا و انگلیس و ... دردسر داره
- ...

در مورد کار روی وب بین الملل:
همچین هم که فکر کنید ساده نیست. همین وضعیت اینور رو داره با جمعیت بیشتر و شخصیت های جور و واجور دیگه.
تو خارج هم اسکمر هست، هم دزد هست، هم نفهم پیدا میشه و و و ... و هم اینکه وبمستر خوب و حرفه ای پیدا میشه. / وبمستر یا مشتری
همین وضعیت ایرانه، فقط باید انگلیسی باشون سر و کله بزنی :D
مصیبت برای اون روزیه که بخوای با اقوام مختلف جهان صحبت کنی. هندی ها یه لهجه ای دارن، مکزیکیا یه لهجه دیگه و و و و ...
مثه این میمونه که یه خارجی که فارسی هم بلده بخواد با تُرک و لر و مشهدی و اصفهانی و ... سر و کله بزنه (لهجه هاشو میگم) :دی

یکی هم تو این بخش ما رو دریابه :دی / http://forum.persiantools.com/t225188.html

ممنون خیلی کمک کردی. وقتی خواستم پیپال رو ردیف کنم باز یه تاپیک اطمینان می زنم تا دوستان کاملا مشورت بدن.

===

کاش می شد مثل تمام فروم های وبمستر های خارجی که به راحتی ایده ها و پروژه هاشون رو شیر می کنن و نظر دیگران رو می خوان اینجا هم می شد همچین کاری کرد....

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
پی پال کم دردسر نداره. من با همه این نکات حسابم با پول های توش لیمیت شد رفت پی کارش.
اون بانک پارسیان و توسعه صادرات هم فعلا دیگه کارت نمیدن . با یکی از مسولان ارزی بانک پارسیان صحبت کردم گفت اگر هم بدیم با توجه به مشکلات پیش اومده تعهد میگیریم که هیچ مسئولیتی به هیچ شکل گردن بانک نباشه. یعنی هیچی!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
http://forum.persiantools.com/t92453.html

کاش می شد مثل تمام فروم های وبمستر های خارجی که به راحتی ایده ها و پروژه هاشون رو شیر می کنن و نظر دیگران رو می خوان اینجا هم می شد همچین کاری کرد....
http://forum.persiantools.com/t225188.html
\ کمبودها، مشکلات و فواید، سوالات، و ... | بلاگ شاپ /
انتظارات شما به عنوان فروشنده از فروشگاه ساز - 1
من خودمو برای کمک کردن به بقیه میکشم، هر چی به ذهنم بیاد میگم بش. ولی از شانس خوبم کسی حاضر نیست حتی تو بحث من شرکت کنه :D
اینم آخریش
از بس کثافت کاری و کپی برداری و ایده دزدی و ... بین ایرانیا زیاد شده 99% این کارو نمیکنن. فقط یکی مثه من که یا سادست یا ترسی نداره این کارو میکنه و کارشو رو میکنه و دنبال ایده و نظره. بقیه هم هیچی نمیگن و وقتی سیستمشون اومد بالا کلی مشکل داره، تازه دنبال برنامه نویس میگردن، تازه دنبال ایده گرفتنن، تازه دنبال باگ گیری هستن و و و ... / تو همین بخش ببین، چیزی جز این متوجه نمیشی.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
از بس کثافت کاری و کپی برداری و ایده دزدی و ... بین ایرانیا زیاد شده 99% این کارو نمیکنن. فقط یکی مثه من که یا سادست یا ترسی نداره این کارو میکنه و کارشو رو میکنه و دنبال ایده و نظره. بقیه هم هیچی نمیگن و وقتی سیستمشون اومد بالا کلی مشکل داره، تازه دنبال برنامه نویس میگردن، تازه دنبال ایده گرفتنن، تازه دنبال باگ گیری هستن و و و ... / تو همین بخش ببین، چیزی جز این متوجه نمیشی.

کاش یه فرومی یه انجمنی یه جایی بود برای وبمسترها و برنامه نویسا و .... که فقط معتمدین توش فعالیت می کردن. اینجوری دیگه همه همدیگر و میشناختن، همه به هم اعتماد داشتن، همه هم مطمئن بودن ایده یا پولی ردو بدل می شه با خیال راحت انجام شده.

یه فروم خصوصی که فقط با دعوت نامه عضو می گرفت یا یه همچین چیزی.

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
منم خیلی دلم میخواد یه بارم که شده تست کنم وب انگلیسی رو!
وبلاگ انگلیسی مینوشتم یه مدت (خودم مینوشتم. کپی نبود)! به جایی نرسید.
قبلا مشکل پیپل هم داشتم! الآن مثل بقیه بچه ها یه اکانت با مشخصات فیک باز کردم، فعلا که مشکلی نداشته خدا رو شکر!

به نظرم اگه به صورت تیمی رو یه پروژه اونور آبی کار کنیم، بهتر جواب میده تا تکی!
مثلا یه تیم 3-4 نفره مدیریت شده.

وب اونور هم مزایایی داره هم معایبی نسبت به داخل
مزایا :
- خبری از چیزترینگ و قوانین مذهــبی و دیـــنی داخل نیست، در نتیجه دست آدم برای کار کردن بازتره = امنیت کامل کاری
- مسائلی مثل خرید اینترنتی و ... جا افتاده تره و زیرساخت های قوی تری داره = فروش (کسب درآمد) راحت تر
- جامعه هدف بیشتر و بزرگتری وجود داره = مشتری بیشتر
- ابزارها و امکانات بهتر (دسترسی به سیستم هایی که در داخل امکان دسترسی بهشون نیست و یا به سختی هست، مثل ادسنس، ادوردز و ...)
- وجود قانون کپی رایت (زمانی که قصد فروش محصولات و یا سرویس ها و ... رو داشته باشه فرد)

معایب (نسبت به وب داخل) :
- سطح رقابتی شدید! = سخت شدن کار
- نیاز به محتوای انگلیسی (یا زبان های دیگه) = نیروی متخصص کمتر (نویسنده و یا ...)
- مشکلات دریافت پول برای ایرانیان و جعل هویت خارجی و ...
- وجود قانون کپی رایت (زمانی که قصد انجام کارهای غیرقاتونی رو داشته باشه فرد)

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
منم خیلی دلم میخواد یه بارم که شده تست کنم وب انگلیسی رو!
وبلاگ انگلیسی مینوشتم یه مدت (خودم مینوشتم. کپی نبود)! به جایی نرسید.
قبلا مشکل پیپل هم داشتم! الآن مثل بقیه بچه ها یه اکانت با مشخصات فیک باز کردم، فعلا که مشکلی نداشته خدا رو شکر!

به نظرم اگه به صورت تیمی رو یه پروژه اونور آبی کار کنیم، بهتر جواب میده تا تکی!
مثلا یه تیم 3-4 نفره مدیریت شده.

وب اونور هم مزایایی داره هم معایبی نسبت به داخل
مزایا :
- خبری از چیزترینگ و قوانین مذهــبی و دیـــنی داخل نیست، در نتیجه دست آدم برای کار کردن بازتره = امنیت کامل کاری
- مسائلی مثل خرید اینترنتی و ... جا افتاده تره و زیرساخت های قوی تری داره = فروش (کسب درآمد) راحت تر
- جامعه هدف بیشتر و بزرگتری وجود داره = مشتری بیشتر
- ابزارها و امکانات بهتر (دسترسی به سیستم هایی که در داخل امکان دسترسی بهشون نیست و یا به سختی هست، مثل ادسنس، ادوردز و ...)
- وجود قانون کپی رایت (زمانی که قصد فروش محصولات و یا سرویس ها و ... رو داشته باشه فرد)

معایب (نسبت به وب داخل) :
- سطح رقابتی شدید! = سخت شدن کار
- نیاز به محتوای انگلیسی (یا زبان های دیگه) = نیروی متخصص کمتر (نویسنده و یا ...)
- مشکلات دریافت پول برای ایرانیان و جعل هویت خارجی و ...
- وجود قانون کپی رایت (زمانی که قصد انجام کارهای غیرقاتونی رو داشته باشه فرد)

سلام
کار کردن روی وب غیر ایرانی ممکنه :) همه دوستان هم کم و بیش توی وب غیر ایرانی تجربه هایی دارن.
ولی توی این مرحله از زمان حس میکنم توان ما کمه ...
شما میگی اتحاد! ولی تو محیطی که ما سر مسائل روشن نمیتونیم متحد بشیم! اتحاد و هزینه (مادی و معنوی و ...) روی یه کار که نتیجه نا مشخصی هم داره
سخت تر میشه ! اینطور نیست؟
اگه این مسئله به همه کسایی که میخوان متحد بشن تفهیم بشه ، اتحاد میتونه مشکلات کمتر و بازدهی بیشتری داشته باشه.
حالا اگه کسی طرحی داره من به عنوان یکی از متحدین هستم ... (شرمنده برای حرف کلیشه ای ، و تاحدی منحرف کردن تاپیک)
پیروز باشی

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
سلام
کار کردن روی وب غیر ایرانی ممکنه :) همه دوستان هم کم و بیش توی وب غیر ایرانی تجربه هایی دارن.
ولی توی این مرحله از زمان حس میکنم توان ما کمه ...
شما میگی اتحاد! ولی تو محیطی که ما سر مسائل روشن نمیتونیم متحد بشیم! اتحاد و هزینه (مادی و معنوی و ...) روی یه کار که نتیجه نا مشخصی هم داره
سخت تر میشه ! اینطور نیست؟
اگه این مسئله به همه کسایی که میخوان متحد بشن تفهیم بشه ، اتحاد میتونه مشکلات کمتر و بازدهی بیشتری داشته باشه.
حالا اگه کسی طرحی داره من به عنوان یکی از متحدین هستم ... (شرمنده برای حرف کلیشه ای ، و تاحدی منحرف کردن تاپیک)
پیروز باشی

امیر جان نمی دونم تاحالا تجربه ی کار گروهی تو پروژه های آی تی رو داشتی یا نه.

از نظر من غیر ممکنه تو ایران یه پروژه ی آی تی به صورت اشتراکی جلو بره حتی یه قدم!

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

از نظر من غیر ممکنه تو ایران یه پروژه ی آی تی به صورت اشتراکی جلو بره حتی یه قدم!

سلام
اتفاقاً منم همین تجربه رو بیش از یک بار هم دارم و اعتقاد هم داشتم که نمیشه ولی چیزی که چند وقته ذهن من رو به خودش مشغول کرده و از اون اعتقاده هم کم کرده اینه که با شرایط بسیار سخت موجود و مقداری هوشمندی برای ارزش گذاری روی کار و پول و ... افراد ، خیلی از مسائل میتونه حل بشه ... شرایط بد فعلی شاید انگیزه ای باشن برای اینکه افراد با سخت گیری بسیار کمتری به کار روی بیارن و اگر بشه افراد رو بهتر مدیریت کرد ، میشه یه کار اشتراکی رو به سر انجام رسوند. و در صورت نتیجه ، گروهی رو برای انجام کارهای شراکتی تشکیل داد.
یعنی در اصل پیش خودم یه همچین طرحی رو ماه هاست که دارم و بهش فکر کردم. (روش مدیریت یه کار اشتراکی)
پیروز باشی

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
به نظر من اگر میتونین و رابط دارین که پولتون رو از اونور آب بگیرین حتما سایت خارجی بزنین روی بازدیدش کار کنین( میشه سریع بازدید گرفت) بعد از تبلیغات گوگل و مشابهش استفاده کنید پول خوبی ازش در میاد این تجربه چند سال قبل من بود البته اگه الان هم امکانش رو میداشتم باز سایت انگلیسی میزدم
و اما از کار تیمی باید بگم اصلا روی کار تیمی توی ایران و توی این زمینه ها حسیا باز نکنید

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
سلام.
اقا این ویزا کارت هم مثل پی پال غیر قابل اعتماد است؟ (یا راه قابل اطمینانش است؟)
منظورتون از غیرقابل اعتماد چیه؟
اینایی که شما بهش میگید غیرقابل اعتماد از بیشترین اعتماد در بین مردم فرنگ سود میبرن!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام.
اقا این ویزا کارت هم مثل پی پال غیر قابل اعتماد است؟ (یا راه قابل اطمینانش است؟)
پست #10

99% موافقم،
فقط یه راه داره.
مدیریت با دیکتاتوری کامل + استخدام کارمند (حالا میخوای حقوق بش بده یا درصد بده)

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
منظورتون از غیرقابل اعتماد چیه؟
اینایی که شما بهش میگید غیرقابل اعتماد از بیشترین اعتماد در بین مردم فرنگ سود میبرن!

سلام
منظورشون اینه که توی ایران اعتباری به این کارت ها و صادرکنندگانش نیست و ممکنه بعلت تحریم برات مشکل پیش بیاد.
پیروز باشید

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
کار شراکتی وقتی دچار مشکل میشه که افراد تو کار همدیگه دخالت کنن.
ولی وقتی هر کسی کار خودشو انجام بده و نگه چرا تو فلان روز فلان کارو کردی چرا حالا من نکنم. چرا ... چرا ... مشکلی پیش نمیاد.
طرز فکرا باید یه جور باشه.
یا نهایت یک نفر باشه که ابزار قدرت (پول، یا ...) دست اون باشه و مدیریت کنه کار رو.
البته به نظر من میشه به جای اون یه نفر یه قانون (قرارداد) بین افراد گروه حکم کنه و مدیریت و تصمیم ها با رای انجام شه.
تجربه شو داشتم، تا زمانی که "من" نیاد تو کار هیچ مشکلی پیش نمیاد.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
انقدر لفظ :D نیاید که نمیشه کار گروهی کرد.... انقدر گفتید این قضیه دیگه یه حالتی تلقین شده به کل مردم....

درسته که کار گروهی ضعیفه ولی خب اگه مدیریت خوب باشه میشه یه کارایی کرد...

با حرف ممد هم موافقم!

همش برمیگرده به یه مدیرت حرفه ای.
انقدر ناامید نباشید. به نظرم اگه هم فکری کنیم تو این شرایط می تونیم پیشرفت کنیم

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
انقدر لفظ :D نیاید که نمیشه کار گروهی کرد.... انقدر گفتید این قضیه دیگه یه حالتی تلقین شده به کل مردم....

با حرف ممد هم موافقم!

همش برمیگرده به یه مدیرت حرفه ای.
انقدر ناامید نباشید. به نظرم اگه هم فکری کنیم تو این شرایط می تونیم پیشرفت کنیم

اصلاً توی این اوضاع ، همفکری نکنیم چیکار کنیم؟ :)

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
99% موافقم،
فقط یه راه داره.
چقدر موافقم با این پستت.

دقیقا تنها راه همین هست. مدیریت دیکتاتوری تو ایران جواب می ده و صد البته مشکل بزرگ تمام مدیران ایران توتالیتی خواهیشون هست. سرک کشیدن از کار تمام اعضا، دخالت و نظر دادن، اعتماد نکردن.

مدیر وظیفش این نیست که ببینه کارمند چجوری کار می کنه. باید ببینه چه خروجی ای میده. این خیلی مهمه.

چیزی که من تو یه شرکت (البته مربوط به گیم) در خارج از ایران دیدم، واقعا برام فوق العاده بود. ساعت کاری اجباری 12 تا 4!! ولی در ساعات دیگه هر زمان کارمند می تونست بیاد شرکت. با دو روز تعطیلی تو هفته. این یعنی نخبه پروری. یعنی محیط کار آروم. کارمند وقتی همچین وضعیتی رو ببینه اگر حرفه ای باشه هرگز نمی گه 12-4 رو هم من بپیچونم یا به فکر فلان چیز باشم.

و در آخر بهترین خروجی از هر کس بیرون میاد بدون اینکه وادار باشه 8 صبح کارت بزنه و 4 با خستگی و فحش و نفرین بیرون بره.

کار شراکتی وقتی دچار مشکل میشه که افراد تو کار همدیگه دخالت کنن.
ولی وقتی هر کسی کار خودشو انجام بده و نگه چرا تو فلان روز فلان کارو کردی چرا حالا من نکنم. چرا ... چرا ... مشکلی پیش نمیاد.
طرز فکرا باید یه جور باشه.
یا نهایت یک نفر باشه که ابزار قدرت (پول، یا ...) دست اون باشه و مدیریت کنه کار رو.
البته به نظر من میشه به جای اون یه نفر یه قانون (قرارداد) بین افراد گروه حکم کنه و مدیریت و تصمیم ها با رای انجام شه.
تجربه شو داشتم، تا زمانی که "من" نیاد تو کار هیچ مشکلی پیش نمیاد.

ببین کار شراکتی تو ایران معنی نمی ده. کارگروهی در صورتی معنی پیدا می کنه که هرکس از ابتدا تا انتها وظیفه ی خودش رو بدونه.

مثال می زنم من با رفیقم کار می کنم. مسئولیت ها کامل تقسیم شده. من همه ی کار ها رو می کنم و اون هیچ کاری نمی کنه. اینجوری فوق العاده من راحتم. کارهایی که فقط دیگه خودم نمی خوام! انجام بدم و سبک هست رو می دم بهش. می دونم هر گلی بزنم به سر خودم زدم. پس نه تمام کارهارو خودم می کنم که زیرش کم بیارم، و نه ناراحت این موضوع هستم که کسی می خواد تو ایدم دخالت کنه.

برای یه پروژه ی بزرگتر هم یقینا همین کار رو خواهم کرد. از برنامه نویسم فقط خروجی می خوام سر زمان. کاری ندارم امروز کار کرد یا فردا. وظیفه ی من پول رسوندن بهش و تکمیل کردن دیزاین داکیومنته.

وظیفه ی گرافیستم هم تقریبا مشخصه. باید چیزی که من بگم اوهوم خیلی خوبه تحویلم بده. کاری ندارم با چه رنگی با چه تکنیکی. من آرتیست نیستم این وظیفه ی اونه.

بگذریم. اوف.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
پست #10

99% موافقم،
فقط یه راه داره.

چقدر موافقم با این پستت.

دقیقا تنها راه همین هست. مدیریت دیکتاتوری تو ایران جواب می ده و صد البته مشکل بزرگ تمام مدیران ایران توتالیتی خواهیشون هست. سرک کشیدن از کار تمام اعضا، دخالت و نظر دادن، اعتماد نکردن.

مدیر وظیفش این نیست که ببینه کارمند چجوری کار می کنه. باید ببینه چه خروجی ای میده. این خیلی مهمه.

چیزی که من تو یه شرکت (البته مربوط به گیم) در خارج از ایران دیدم، واقعا برام فوق العاده بود. ساعت کاری اجباری 12 تا 4!! ولی در ساعات دیگه هر زمان کارمند می تونست بیاد شرکت. با دو روز تعطیلی تو هفته. این یعنی نخبه پروری. یعنی محیط کار آروم. کارمند وقتی همچین وضعیتی رو ببینه اگر حرفه ای باشه هرگز نمی گه 12-4 رو هم من بپیچونم یا به فکر فلان چیز باشم.

و در آخر بهترین خروجی از هر کس بیرون میاد بدون اینکه وادار باشه 8 صبح کارت بزنه و 4 با خستگی و فحش و نفرین بیرون بره.

ببین کار شراکتی تو ایران معنی نمی ده. کارگروهی در صورتی معنی پیدا می کنه که هرکس از ابتدا تا انتها وظیفه ی خودش رو بدونه.

مثال می زنم من با رفیقم کار می کنم. مسئولیت ها کامل تقسیم شده. من همه ی کار ها رو می کنم و اون هیچ کاری نمی کنه. اینجوری فوق العاده من راحتم. کارهایی که فقط دیگه خودم نمی خوام! انجام بدم و سبک هست رو می دم بهش. می دونم هر گلی بزنم به سر خودم زدم. پس نه تمام کارهارو خودم می کنم که زیرش کم بیارم، و نه ناراحت این موضوع هستم که کسی می خواد تو ایدم دخالت کنه.

برای یه پروژه ی بزرگتر هم یقینا همین کار رو خواهم کرد. از برنامه نویسم فقط خروجی می خوام سر زمان. کاری ندارم امروز کار کرد یا فردا. وظیفه ی من پول رسوندن بهش و تکمیل کردن دیزاین داکیومنته.

وظیفه ی گرافیستم هم تقریبا مشخصه. باید چیزی که من بگم اوهوم خیلی خوبه تحویلم بده. کاری ندارم با چه رنگی با چه تکنیکی. من آرتیست نیستم این وظیفه ی اونه.

بگذریم. اوف.

سلام
خب پس چرا میگین کار گروهی جواب نمیده؟
اگر معتقدی روش مدیریتی هست که بتونه اعضای یک گروه رو مدیریت کنه؟ پس میتونی معتقد به امکان انجام کار گروهی با بازدهی مطلوب هم باشی!
منم منظورم از گروهی انجام دادن کار ، تاکید روی روش مدیریتش بود ... :دی
به هر حال به نظرم شدنیه ... حتی اگر یک نفر استخدام کننده باقی اعضای گروه نباشه!
فقط یه سری شرایط باید وجود داشته باشه تا گروه با بهترین نتیجه کار بکنه ...
پیروز باشید

بالا