• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فقط برای وبمستر ها - کاملا جدی

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
سلام
خب پس چرا میگین کار گروهی جواب نمیده؟
اگر معتقدی روش مدیریتی هست که بتونه اعضای یک گروه رو مدیریت کنه؟ پس میتونی معتقد به امکان انجام کار گروهی با بازدهی مطلوب هم باشی!
منم منظورم از گروهی انجام دادن کار ، تاکید روی روش مدیریتش بود ... :دی
به هر حال به نظرم شدنیه ... حتی اگر یک نفر استخدام کننده باقی اعضای گروه نباشه!
فقط یه سری شرایط باید وجود داشته باشه تا گروه با بهترین نتیجه کار بکنه ...
پیروز باشید

با انجام شدنش موافقم. اما نه با وضعیت کنونی ایران. مگر با مدیریت قوی و اعضای نخبه و حرفه ای در اخلاق کاری.

چقدر تاپیک خوبی شد. ممنون از همه.

اما از حق نگذریم تو ایران یه نفر حرف اول و آخر رو باید بزنه. و کسی که لایق باشه.

ببینید یه مثال می زنم. تو یه شرکت یکی از دوستان تو آمریکا، سر یه دوراه در برنامه نویسی یه پروژه رسیدند. تمام افراد شرکت راه اول رو انتخاب می کردن و بهترین برنامه نویس شرکت راه دوم.

بعد از ساعت ها بحث مدیر به نظر اکثریت احترام گذاشت و راه اول رو انتخاب کرد.

جالب اینجا بود که تمام اعضا حتی بهترین برنامه نویس که در بحث با همه دعوا می کرد برای متقاعد کردنشون برای راه دوم از فردا صبح با تمام پشتکار روی راه اول کار می کردند.

بعد از چند ماه، نتیجه ی راه اول مشخص شد. شکست. بهترین برنامه نویس خوشحال نشد. ناراحت بود. نتیجه ی چند ماه کارخودش و دیگران هیچ شده بود. مدیریت هم ناراحت بود. اما خوشحال از این تیم قدرتمند. راه دوم از فردای اون روز شروع شد و همه مثل راه اول با پشتکار ادامه ی مسیر رو رفتن.

واقعا سبک مدیریت شرکت های موفق دقیقا به همین نحوه.

برای یک کار گروهی موفق، تمام کارمندا باید مثل بهترین برنامه نویس اون شرکت باشن و مدیر هم باید مثل مدیر اون شرکت باشه. نظرات رو بگیره و قاطع تصمیم بگیره حتی اگر اشتباه بود.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

مسئله اصلی مدیریت هست که از هر کسی بر نمیاد. (من خودم رشته دانشگاهیم مدیریت هست و میگم از هر کسی بر نمیاد ....)
اگر کسی هم توان مدیریتی اش رو داشته باشه بقیه قبولش ندارند.
تو ایران هم که ماشالله همه خودشون دوست دارن مدیر باشن پس نمیشه استخدامشون کرد!

بنا بر این با پیشنهاد مهدی تا حدودی موافقم که میشه با قرارداد سفت و سخت و یه اساسنامه و تشکیل هیأت مدیره کارها رو انجام داد و تصمیمات رو با تشکیل جلسه و رأی گیری و ... گرفت.

اگه می خواید واقعاً کار کنید و واقعاً ایده و توانش رو دارید من خودم اینور آب آمادگی دارم و آدم اونورش رو هم برای دور زدن مشکلات مالی و درگاه و ... سراغ دارم. این فردی هم که سراغ دارم خودش هم وبمستره (و البته ایرانی) ...

Last edited:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سلام
خب پس چرا میگین کار گروهی جواب نمیده؟
اگر معتقدی روش مدیریتی هست که بتونه اعضای یک گروه رو مدیریت کنه؟ پس میتونی معتقد به امکان انجام کار گروهی با بازدهی مطلوب هم باشی!
منم منظورم از گروهی انجام دادن کار ، تاکید روی روش مدیریتش بود ... :دی
به هر حال به نظرم شدنیه ... حتی اگر یک نفر استخدام کننده باقی اعضای گروه نباشه!
فقط یه سری شرایط باید وجود داشته باشه تا گروه با بهترین نتیجه کار بکنه ...
پیروز باشید
منم دقیقا همین رو خواستم بگم...

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
کل تاپیکو نخوندم ، ولی همینجوری سرسری که خوندم موضوع بحث اول تاپیک با آخر تاپیک کلا فرق داشت. مشکل کردیت کارت و مرچنت و کلا گرفتن پول از خارجی یه بحثه ، مدیریت و کار گروهی و غیره یبحث دیگست.

من مشکل بانکی و کردیت ندارم . شرکتی که توش کار میکنم ، چند ملیتیه . ضامنم شدن حساب بانکی و کردیت کارت و تلفن و دفتر و همه چی دارم تو اروپا. کاملا قانونیه ، تحریمم مهم نیست براشون ، حتی وام بانکیم گرفتم. اما اینا همش آفتابه لگنه ، اصل کاری -شام و ناهار- مشتری و محصول قابل ارائه است که فکر نکنم به این سادگیا هم باشه.
خلاصه کلام ، من دربدر دنبال شغل دومم . یه شرکت هم اینجا-تهران- زدیم با دفتر و مخلفات . اگر کار درست و حسابی فکر میکنید با این امکاناتی که گفتم میشه انجام داد ، با من تماس بگیرید تا تلفن و آدرس بدم حضوری هم صحبت کنیم .

*کار بی کلاس نباشه و به زحمتش هم بیارزه. ترجیحا در زمینه فنی . ایده خام هم نباشه ، کار واقعی باشه که توش تجربه دارین که وقت دو طرف بیخودی گرفته نشه.مرسی

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
کل تاپیکو نخوندم ، ولی همینجوری سرسری که خوندم موضوع بحث اول تاپیک با آخر تاپیک کلا فرق داشت. مشکل کردیت کارت و مرچنت و کلا گرفتن پول از خارجی یه بحثه ، مدیریت و کار گروهی و غیره یبحث دیگست.

من مشکل بانکی و کردیت ندارم . شرکتی که توش کار میکنم ، چند ملیتیه . ضامنم شدن حساب بانکی و کردیت کارت و تلفن و دفتر و همه چی دارم تو اروپا. کاملا قانونیه ، تحریمم مهم نیست براشون ، حتی وام بانکیم گرفتم. اما اینا همش آفتابه لگنه ، اصل کاری -شام و ناهار- مشتری و محصول قابل ارائه است که فکر نکنم به این سادگیا هم باشه.
خلاصه کلام ، من دربدر دنبال شغل دومم . یه شرکت هم اینجا-تهران- زدیم با دفتر و مخلفات . اگر کار درست و حسابی فکر میکنید با این امکاناتی که گفتم میشه انجام داد ، با من تماس بگیرید تا تلفن و آدرس بدم حضوری هم صحبت کنیم .

*کار بی کلاس نباشه و به زحمتش هم بیارزه. ترجیحا در زمینه فنی . ایده خام هم نباشه ، کار واقعی باشه که توش تجربه دارین که وقت دو طرف بیخودی گرفته نشه.مرسی

سلام ،
خب علت تغییر موضوع بحث در اصل همین جمله ایه که بولد کردم. تا زمانی که ایده ای وجود نداشته باشه برای کاری ، طبیعتاً نیازی هم به روشی برای وصول درامد های حاصله نیست :دی و تا همینجا که دوستان بدونن (مفروض بگیرن) مشکلی در زمینه وصول درامدهای احتمالی اونها از خارج از ایران نیست ، کافیه برای مرحله ایده پردازی :دی
پیروز باشید

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
سلام ،
خب علت تغییر موضوع بحث در اصل همین جمله ایه که بولد کردم. تا زمانی که ایده ای وجود نداشته باشه برای کاری ، طبیعتاً نیازی هم به روشی برای وصول درامد های حاصله نیست :دی و تا همینجا که دوستان بدونن (مفروض بگیرن) مشکلی در زمینه وصول درامدهای احتمالی اونها از خارج از ایران نیست ، کافیه برای مرحله ایده پردازی :دی
پیروز باشید

موافقم،
تا وقتی مشکلاتی که وجود داره مرتفع نشه، ایده ای تو ذهن شکل نمیگیره.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بچه ها به فاک رفتیم رسماً :hmm:
دلار داره میشه 1500 تومن :hmm:

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
بچه ها به فاک رفتیم رسماً :hmm:
دلار داره میشه 1500 تومن :hmm:

بیشتر هم می شه شک نکن.

آقا بیخیال اینا.

به نظرم سریع یه تیم جمع کنیم یه پروژه ی خارجی استارت بزنیم. هر کی پایس بگه و جوری که می تونه کمک کنه هم بگه.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
بیشتر هم می شه شک نکن.

آقا بیخیال اینا.

به نظرم سریع یه تیم جمع کنیم یه پروژه ی خارجی استارت بزنیم. هر کی پایس بگه و جوری که می تونه کمک کنه هم بگه.
اگه یه تیم واقعا درست حسابی درست بشه
من پایه ام..... اول تاپیک هم همین مد نظرم بود ولی به دلایلی نگفتم....
یه تیم باید باشه که طرح توش دزدیده نشه....

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
اگه یه تیم واقعا درست حسابی درست بشه
من پایه ام..... اول تاپیک هم همین مد نظرم بود ولی به دلایلی نگفتم....
یه تیم باید باشه که طرح توش دزدیده نشه....

مطمئنن اعتماد طرفین حرف اول رو می زنه.

فعلا بگید کیا تو چه زمینه ای پایه ان و چه کاری از دستشون بر میاد

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412

اول بهتره
گروه های شغلی رو تعریف کنیم...
مثلا مدیر تبلیغات
ایده پرداز
برنامه نویس
و...

بعد بهتره یه فروم اختصاصی زده بشه و همفکری بشه و جلسات حضوری انجام بشه. ( جلسات حضوری خیلی مهمه ، حتی اگه دوستان راهشون دور باشه باید انجام بشه ) ( محل همفکری نیاز به فکر کردن نداره تهران بهترین جاست !!! ) فکر میکنم تعداد بیشتری تهران باشند...

قبل از اینا باید دید که چه کسایی دوست دارن تو این گروه باشند...
جور شدن بقیه چیزاش و برنامه ریزیش کار نسبتا ساده ایه !!!

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399

سلام

اگه ایده خوبی باشه و جواب هممون رو بده من پایه هستم و مسائل خارج از کشورتون برای دور زدن تحریم ها و ... با من !

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
اول بهتره
گروه های شغلی رو تعریف کنیم...
مثلا مدیر تبلیغات
ایده پرداز
برنامه نویس
و...

بعد بهتره یه فروم اختصاصی زده بشه و همفکری بشه و جلسات حضوری انجام بشه. ( جلسات حضوری خیلی مهمه ، حتی اگه دوستان راهشون دور باشه باید انجام بشه ) ( محل همفکری نیاز به فکر کردن نداره تهران بهترین جاست !!! ) فکر میکنم تعداد بیشتری تهران باشند...

قبل از اینا باید دید که چه کسایی دوست دارن تو این گروه باشند...
جور شدن بقیه چیزاش و برنامه ریزیش کار نسبتا ساده ایه !!!

دقیقا برای تعریف ردیف های کاری، من همین رو مشخص کردم.

بگید کی چی کار می تونه بکنه و چی کار از دستش بر میاد.

مثلا امیر گفت مسائل خارجی و دور زدن تحریم رو می تونه کار کنه. پس می تونه کار کلا مالی اونور رو به عهده بگیره.

باقی چی؟

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
دقیقا برای تعریف ردیف های کاری، من همین رو مشخص کردم.

بگید کی چی کار می تونه بکنه و چی کار از دستش بر میاد.

مثلا امیر گفت مسائل خارجی و دور زدن تحریم رو می تونه کار کنه. پس می تونه کار کلا مالی اونور رو به عهده بگیره.

باقی چی؟

وبمستران گرامی که مایل به همکاری هستید.

لطفاً اعلام آمادگی کنید دیگه ! باید یک تیم اولیه تشکیل بشه تا بتونیم درباره بقیه مسائل (مثل ایده سایت و ...) صحبت کنیم.

من برای بخش مالی اعلام آمادگی می کنم. یعنی گرفتن درگاه از پی پال و ... آدرس خارج کشور و ... نقل و انتقالات پول از خارج به داخل و از این جور مسائل ...
تو صفحات اول همین تاپیک بحثی که شد مشکل اساسی تون همین مسائل مالی بود ! حالا که من میگم حلش می کنم همه عقب کشیدن !؟

فقط حرف نزنین ! حالا وقتیه که باید عمل کنید ! وضع وب ایران خیلی داره به هم میریزه ... اینو اونایی که تو عمق کار هستند از چند ماه پیش حس کردن ...

اینم مطمئن باشید یه پروژه خیلی عالی انگلیسی به اندازه صد تا سایت ایرانی درآمد داره پس به اندازه کافی برای کل اعضای تیم درآمد خواهد داشت !

من این تاپیک رو ایجاد کردم تا همه کسانی که میخوان شرکت کنند اونجا آمادگی خودشون رو اعلام کنند:

فراخوان اعلام آمادگی و تشکیل تیم برای راه اندازی پروژه بین المللی

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
وبمستران گرامی که مایل به همکاری هستید.

لطفاً اعلام آمادگی کنید دیگه ! باید یک تیم اولیه تشکیل بشه تا بتونیم درباره بقیه مسائل (مثل ایده سایت و ...) صحبت کنیم.

من برای بخش مالی اعلام آمادگی می کنم. یعنی گرفتن درگاه از پی پال و ... آدرس خارج کشور و ... نقل و انتقالات پول از خارج به داخل و از این جور مسائل ...
تو صفحات اول همین تاپیک بحثی که شد مشکل اساسی تون همین مسائل مالی بود ! حالا که من میگم حلش می کنم همه عقب کشیدن !؟

فقط حرف نزنین ! حالا وقتیه که باید عمل کنید ! وضع وب ایران خیلی داره به هم میریزه ... اینو اونایی که تو عمق کار هستند از چند ماه پیش حس کردن ...

اینم مطمئن باشید یه پروژه خیلی عالی انگلیسی به اندازه صد تا سایت ایرانی درآمد داره پس به اندازه کافی برای کل اعضای تیم درآمد خواهد داشت !

من این تاپیک رو ایجاد کردم تا همه کسانی که میخوان شرکت کنند اونجا آمادگی خودشون رو اعلام کنند:

فراخوان اعلام آمادگی و تشکیل تیم برای راه اندازی پروژه بین المللی

مشکل دورزدن تحریم ها نیست به هیچ وجه
طرح خوب لازمه...
حتی سرمایه گذاری هم موضوع پیچیده ای نیست...
مهمترینش ایده هستش....

پیشنهاد : یه سری زمینه هایی که سایت های موفق روش دارند کار میکنن رو تو این جا مطرح کنید.
مثلا قضیه خرید گروهی
مثلا قضیه موتور جستجوی گوگل !!!
مثلا .....

بعد یه جوری همفکری ایجاد میشه
و...

بهتره اول یه فروم اختصاصی تولید بشه... که بشه روش صحبت کرد...

E110

Registered User
لایک‌ها
13
سلام به دوستان
اگه ایده خوبی داشته باشید احتمالا بتونید روی منم حساب کنید

در مورد گفتگوی اختصاصی و محرمانه پیرامون این مسئله اگه عجله دارید و زمان برای ایجاد فروم ندارید میتونم کمکی کنم...
من یه فروم دارم البته مدتیه که اصلا نرسیدم بهش برسم. برای این فروم برنامه داریم و کم کم برنامه ها پیاده میشه
دقیقا موضوعش چیزی هست که نیاز شماست. یعنی یه جایی مثل پی تی با این تفاوت که هدف تو اون کسب درآمد با ایده ها و فعالیت هاست:
تجارت کامپیوتری (الکترونیکی) فارسی: P30Business Forums - صفحه اصلی
بعد از اعمال تغییرات بزودی این انجمن و مخصوصا ایندکس اصلی (که قراره طراحی بشه) رو معرفی میکنیم :)

با وی بی آشنایی نسبتا بالایی دارم. اگه بخواید میتونید با عضویت در فروم و تعریف یک گروه کاربری از جانب من به انجمنی خاص که دسترسی اون برای دیگران امکان پذیر نیست به ادامه بحث بپردازید

از دوستان اینجا هم هستند کسانی که منو میشناسند من جمله مهدی آنلاین, امین عباسی و یه سری دوستان دیگه
خیالتون از نظر محرمانه بودن و درز پیدا نکردن مباحث هم راحت :)

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
یه طرح بدم بهتون :ی گوش بفرماید در راستای اون حرف دوستان که در مورد چیزی شبی به زرین پال خواستن بودن یه توضیح بدم :ی یکی که بونیه مالی داره پیاده سازیش کنه میبره :ی

مواد لازم یه نفر در کشوری خارج از زیر دستان امریکا :ی مثلا خود روسیه :ی
همون اقاه که تو بلاد روسیه هست یه عدد اکانت پی پال داشته باشه کافیه :ی
از این افرادی که میان عضو میشن بیان اکانت وب مانیشون رو وارد کنن :ی
یک معادله بیسیار ساده فقط فرد پی پالی باید در فرنگ ترجیحا خارج از سیطره امریکا جهان خوار باشه :ی
مثل شارژ حساب و خالی کردن حساب خیلی ساده :ی
اینی که بنده فرمودم براتون دقیقا شیوه کاره زرین پال هست حالا فقط به جا کارت شتاب شماره وب مانی باید وارد کنن یکی بساز سود بسیار عالی میکنه ملتی هم دعاش میکنن :ی

پ.ن: در بلاد خارج شما باید شرکتی مجوزی چیزی بگرید مربوط به سرافی :ی زیبا جادار مطمن :ی

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
یه طرح بدم بهتون :ی گوش بفرماید در راستای اون حرف دوستان که در مورد چیزی شبی به زرین پال خواستن بودن یه توضیح بدم :ی یکی که بونیه مالی داره پیاده سازیش کنه میبره :ی

مواد لازم یه نفر در کشوری خارج از زیر دستان امریکا :ی مثلا خود روسیه :ی
همون اقاه که تو بلاد روسیه هست یه عدد اکانت پی پال داشته باشه کافیه :ی
از این افرادی که میان عضو میشن بیان اکانت وب مانیشون رو وارد کنن :ی
یک معادله بیسیار ساده فقط فرد پی پالی باید در فرنگ ترجیحا خارج از سیطره امریکا جهان خوار باشه :ی
مثل شارژ حساب و خالی کردن حساب خیلی ساده :ی
اینی که بنده فرمودم براتون دقیقا شیوه کاره زرین پال هست حالا فقط به جا کارت شتاب شماره وب مانی باید وارد کنن یکی بساز سود بسیار عالی میکنه ملتی هم دعاش میکنن :ی

پ.ن: در بلاد خارج شما باید شرکتی مجوزی چیزی بگرید مربوط به سرافی :ی زیبا جادار مطمن :ی

دقیقا نظر من هم چیزی تو مایه های زرین پال بود.

اما ریسک بسیار بالایی داره. گمون نمی کنم کسی بکنه این کار رو.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
با وجود همه مشکلات باز هم میشه کار کرد الان خیلیا تو فری لنس یا فیور کار می کنن بستگی داره به اینکه می خوای چکار کنی چون اونجا بازار جهانیه شما باید دانش و تجربه داشته باشی که بتونی ادامه بدی می شه وارز و غیره هم کار کرد اما کار درست اصول خودشو داره رقابتش هم سنگینه الان بازار سیو اونجا داغه یه جور تب سیو همه رو گرفته حتی با کمی تجربه هم میشه درامد کسب کرد فروش نرم افزار و ایبوک هم بد نیست سایت هم خوبه روش کار کنی بازدید بگیری اگهی قرار بدی
پی پل اگه درست وریفای بشه و شما حتما مراقب ای پی که با اون کار می کنین باشین ریسکش پایین میاد شما ترم درست رو سایتت بزار سایت وریفای می شه بدون مشکل بعدش می تونی در گاه پرداخت بگیری
ولی کار گروهی در هر صورت بهترین گزینه هستش

بالا