آژانس هواپیمایی
pop up

فقط محتویات 5 iframe در یک صفحه لود شود

شروع موضوع توسط hossein_asp ‏3 اکتبر 2007 در انجمن PHP

  1. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    میخوام داخل یه صفحه مثل ads گوگل فریم قرار بدم اما میخوام این فریم ها پنج بار محتویانش بیشتر لود نشه دنبال یه راه میگرم.مثلا سشن به فکرم رسید که یه جوری بشمارم اگه بشه نمی دونم خیلی گیر این مورد هستم نتیجه 3 ماه کارم به این مورد بستگی پیدا کرده یه دونه تاپیک مشابه این تو بخش جاوا اسکریپت هم زدم فرقی نمیکنه یا با جاوااسکریپت یا php یه راه به من نشون بدید. :(
     
  2. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    بیشتر توضیح میدی؟

    میخوای یه فریم 5 بار رفرش بشه؟
     
  3. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    نه میخوام اگر کاربر مثلا 10 تا iframe تو صفحش گذاشت که محتوی یه پیج تو سرور من بود به یه طریقی فقط 5 تا از iframe ها محتویات صفحه رو لود کنه و 5 تا دیگه مثلا بلنک باشه یه پیج توش لود نشه.
     
  4. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    ببینم شما هر 5 تا iframet آدرسش میره به یه صفحه؟

    اگه همه iframe به یک صفحه میره مثلا به Test.php میره میشه با کوکی یه کاری کرد

    اگه نمیره نمیدونم . یعنی باید یکم بگردم جوابش رو بهت بگم
     
  5. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    فهمیدم . شما کوکی رو در صفحاتت سیو کن

    مثلا در صفحه 1 کوکی 1 و در صفحه 2 کوکی 2 و وقتی پیج میاد بالا کوکی ها ست میشه

    شما بعد بنویس
    PHP:
    if (isset($_COOKIE['felan'])) {

    یعنی اگر کوکی ست هست بعد صفحه رو Disable کن یا یه کد جاوا بنویس که صفحه رو ببنده یا ریدایرکتش کنه به یه صفحه ای که وجود نداره یا ریدایرکت کنه به یه صفحه سفید


    من این الان به ذهنم رسید

    بازم تحقیق میکنم چیزی پیدا کردم حتما بهت میگم
     
  6. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    کوکی فکر خوبیه.یه تست میکنم ببینم مشکلات جانبی داره یا نه.ممنون
     
  7. boxilink