• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فلش پلیر برای اینترنت اکسپلورر

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من فلش پلیر رو با فایر فاکس از سایت ادوب گرفتم و نصب کردم. تو فایرفاکس فلش رو میشه دید ولی تو IE خیر. به ناچار با IE هم سری به سایت ادوب زدم و فلش رو به شیوه دیگه ای که فکر کنم اکتیو ایکس بود داشتم می گرفتم که آخرش پیام داد could not authenticate the file بعد از دو بار تلاش به ناچار سیستم رو ریستارت کردم. ولی بعد از اون دیگه با IE نتونستم هیچ سایتی رو باز کنم و پیام windows could not connet to internet رو دریافت کردم. ولی تو فایرفاکس راحت میشه هر سایتی رو باز کرد. چند بار هم IE رو حذف و نصب دوباره کردم ولی نشد. کسی می دونه چه جوری حلش کنم؟

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
یه بار سیستمت رو Restore کن به حالت قبل از نصب Activex احتمالا IE مشکلش حل بشه.احتمالا از دیال آپ استفاده میکردی و حین دانلود مشکلی براش پیش اومده!

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
کلاس مارو پایین نیار من ADSL دارم. همون Dial up خارجی ها.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
کلاس مارو پایین نیار من ADSL دارم. همون Dial up خارجی ها.

خوب ADSL اینجا هم خیلی رو اعصاب میره و خیلی قطعی داره
102.gif

تنها راه اینه که یه سری به Add/remove Program ات بزنی. فلش بود ورش دار. برو تو یه سایت که نیاز به فلش پلیر داشته باشه.

از اونجا ریدایرکت ات میکنه تو Adobe . اونجا برو نصب کن. من همیشه مستقیم میرم تو خود Adobe نصب میکنم.

بالا