• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فلش کردن Sony Xperia

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
سلام
دوستان برا این که بعد از فلش زدن گئشی به اندروید 4.3، برنامه هام برگرده چی کار کنم ؟ بک آپ بگیرم ؟ میترسم بک آپ مشکل ساز باشه (چون داریم اندروید رو ارتقا میدیم)
تمام عکس ها و فیلم ها و ... پاک میشن یا مثل ریست فکتوری فقط نرم افزارا ؟
نرم افزار بک آپی هست که بشه فقط از نرم افزار های نصبی بک آپ گرفت ؟ چون خودتون که میدونید بعضی از نرم افزارا رو از استور های مختلف دانلود میکنیم که اگه پاک شن دوباره باید دانلودشون کنیم و دردسر داره کلاً

سوال بعدیم هم اینه وقتی میخوام گوشی رو از این طریق آپدیت کنم با فلش تولز، دقیقا از چه مرحله ای باید گوشی رو وصل کنم به کامپیوتر که بعدش میگن باید کابل یو اس بی رو از گوشی دراری بعد خاموش کنی و ...

سوال بعدیم هم اینه وقتی که واسه قرار دادن گوشی در حالت flashmode کلید Vol down و پاور رو با هم میگیریم تا انجام بگیره، تا کی باید پاور و Vol down رو نگه داریم ؟ تا وقتی که تموم شه یا تا زمانی که میگن چراغ سبز روشن شه و شروع کنه به انجام عملیات از کامیوتر به گوشی ؟

از همگی ممنونم واسه سوالات هم معذرت میخوام اگه ابتدایی هستن

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
کسی نمیدونست ؟!

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام
داش برا بکاپ از نرم افزار و بازی ها از go backup استفاده بکن(برات ی بکاپ با فرمت apk میگیره ک بعدا میتونی راحت نصبش کنی)
فلش مثل فکتوری ریست فقط اس و تماس و کانتکت و اینا رو پاک میکنه
واسه فلش کردن گوشیت هم این جور عمل کن
گوشی رو خاموش کن
ولوم پایین رو بگیر و با کابل بزن به کامپیوتر(تموم شد دیگه هیچ کاری با گوشی نداشته باش)
برنامه رو باز کن و فایل رام رو بش بده و بعد به این صفحه ک رسیدی:
1389123154932.png

اینجا اون دو تا تیکی ک مشخص کردم رو بردار
اینکار رو ک بکنی دیگه هیچی پاک نمیشه از رو گوشیت (هیچ چیز حتی سیو بازی ها انگار اصلا فلش نکردی گوشی رو)
بعدشم برو واسه فلش دیگه هیچ کاری نمیخواد انجام بدی فلش انجام میشه و بعد از اتمام گوشی رو بکش و لذت ببر
موفق باشی

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
بسیار ممنون از شما
اما من با فلش تول زدم، وقتی که گوشی رو خاموش میکنم و دکمه ولم پاین رو میگیرم و کابل رو وصل میکنم یه چراغ قرمز و سبز میزنه بعد تو برنامه فلش تول ارور میده میگه برای نصب باید دیویس کانکت باشه، 3 بار انجام دادم همینطور بود نمیدونم چرا، همه کارارو هم انجام دادم
از اول نصب برنامه گوشی به کامپیوتر وصل بوده هنگام فلش کردن بعد که پیغام میده یو اس بی رو در میارم بعد اون کارو انجام میدم اما ارور میده !

نمیدونم دلیل چی هستش

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
برای بک اپ مشکلی نیست .. نرم افزار زیاده ..
واسه عکس و فیلم هم میتونی بریزیشون روی یه رم یا بریزید روی کامپیوترون وبعده ارتقا دوباره منتقل کنید ..
برای کانتکت و مسیج و هیستوری هم میتونید از نرم افزار موبورو کمک بگیرید ..

بالا