• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فن كارت گرافيكم صدا مي ده

Nicnam

Registered User
لایک‌ها
2
آقا يه ساله اين سيستم رو بسته ام. تقريبا از همون روزهاي اول صدا مي داد. من هم چون نبودم و باهاش كار نمي كردم، متوجه قضيه نبودم. حالا فهميدم كه ايراد از فن كارت گرافيكيه كه به شدت صدا مي ده. دو سه بار هم بازش كرده ام و دوباره سفت بستمش. اما صدا مي ده و اونم چه صدايي!
چي كار بايد كرد؟ (كارت گرافيكيم NVidia GeForce2 MX400 است)

Nicnam

Registered User
لایک‌ها
2
والا فن كارت گرافيكيه ها! من كه چيزي (شاسي يا پيچي) نديدم كه بشه فن رو جدا كرد. به نظرم يه جورايي قابل باز كردن توسط من نبود. حالا چي!؟ دوستان اينكاره...

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حقيقتش من نميدونم فن كارتت چه شكليه!
ولي من يه Tnt M64 دارم كه فنش عاصيم كرده بود.
بعد ولتاژش رو هم نميدونستم .(با هيچ ولتاژي كار نميكرد)
آخر مجبور شدم يه 12 ولت بخرم و از پاور بهش برق بدم الانم داره كار ميكنه. ( اميدوارم مجبور نشي اين كارو بكني)

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اين كارتو اگه حتي به كلي فنشو باز كني هم فكر نميكنم مشكلي بوجود بياد.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین یه توضیحی هم در مورد مارکش بده.
بعد این heat sink ها با هم فرق می کنند یه وقت فکر نکنی چون اون یکی مارم فن نداره این رو هم می تونی فنشو بکنی.
اگه بدونی گارانتی کجاست می تونی ببری همونجا پولشو بدی برات عوض کنند.
البته برای فن های معمولی غیر از عوض کردن راه دیگری هم هست که تا حدود 6-7 ماه فن بخوبی کار کنه اونهم اینکه فن رو باز کنید برچسبش رو بکنید زیرش یه خوار داره اونو در بیارید تا استاتور از روتور جدا بشه. و بهد روتور رو بشویید تا خاکهاش بره و با سشوار استاتور رو هم تمیز کنید. دوباره جا بندازید.
استفاده از روغن هم (روغن چرخ) تاحدی مشکل رو حل میکنه ولی چون جذب خاکش زیاد میشه به سرعت جرم گرفته و از اولش هم بدتر میشه و همچنین موجب میشه زایده هایی روی آهنرباش ایجاد بشه که در این صورت تنها راه حل عوض کردن فن است.

بالا