فهمیدن پسورد wireless

شروع موضوع توسط mmiladd ‏20 می 2014 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,371
    تشکر شده:
    510
    محل سکونت:
    اینجا
    سلام

    دوستان بهترین راه برای فهمیدن پسورد مودم چیه ؟

    من الان با lp وصل میشم

    خونه یکی از دوستان یه بار پسورد رو زدم الان می خوام بدونم چیه با گوشی هم بیام :دی

    دوستم نفهمه ولی
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. behzad00

    behzad00 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    5,230
    تشکر شده:
    1,063
    محل سکونت:
    سنندج
  4. roadcloud

    roadcloud Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2013
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    59
    این سوالات رو باید تو آشیانه بپرسید . اینجا انجمن هک و امنیت نیست !!!! :cool:
     
  5. Reza Hashemigahrouei

    Reza Hashemigahrouei فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2014
    نوشته ها:
    342
    تشکر شده:
    95
    سیستم عاملت چیه ؟ ویندوز اگه هست چه ورژنی ؟
     
  6. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,371
    تشکر شده:
    510
    محل سکونت:
    اینجا
  7. MOHAMMAD026

    MOHAMMAD026 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 سپتامبر 2013
    نوشته ها:
    2,424
    تشکر شده:
    1,945
    محل سکونت:
    Internet
  8. Reza Hashemigahrouei

    Reza Hashemigahrouei فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏8 فوریه 2014
    نوشته ها:
    342
    تشکر شده:
    95
    Control panel / mode view by: large icon

    Network and sharing center

    Samte chap gozineye dovom ,manage wireless networks

    Inja esme shabakeye morede nazaret ro entekhab kon va rosh double click kon

    Toye panjereye jadid boro tab security

    Tick akhar ro bezan ke neveshte show characters va pass ro bebin


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  9. abbas joon

    abbas joon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آگوست 2012
    نوشته ها:
    455
    تشکر شده:
    236
    محل سکونت:
    شیـــــــــــراز
    اگه الان با لبتاب به نتشون وصلی
    برو رو اسم وایرلسشون راست کلیک پروپرتیس
    خودت دیگه اونجاشو میبینیو میفهمی
     
  10. alinonor

    alinonor Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    1,024
    تشکر شده:
    386
    محل سکونت:
    Tehran
    بیشتر راهنمایی میکنید؟
     
  11. MOHAMMAD026

    MOHAMMAD026 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 سپتامبر 2013
    نوشته ها:
    2,424
    تشکر شده:
    1,945
    محل سکونت:
    Internet
    والا همونطور که خبر دارید
    لینوکس بک ترک سیستم عامل محبوب هکرا هست
    شما ابتدا نرم افزار VMware Workstation رو نصب کنید (مجازی ساز)
    با این نرم افزار میتونید چندین سیستم عامل مجزا در ویندوز داشته باشید.
     
  12. mob-charge.ir

    mob-charge.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2013
    نوشته ها:
    289
    تشکر شده:
    80
    اگه پسوردش توی لپتاپ زده شده به راحتی میتونی روی اسم وایرلس کلیک راست کنی و بعد پراپرتیس و بعد هم شو کارکتر.
    اگر هم پسورد رو نداری ببین اگه نوع رمز نگاری wepهست راحت میتونی با بکترک هکش کنی. من کمتر از 10 دقیقه این نوع رمز نگاری رو هک میکنم. فقط باید میزان انتن دهیش خوب باشه و وایرلس لپتاپت هم قابلیت ارسال پکت رو داشته باشه! وگرنه باید صبر کنی خودش وصل بشه به اینترنت تا پکت برات جمع بشه!
     
    koonkooa از این نوشته تشکر کرده است.
  13. MOHAMMAD026

    MOHAMMAD026 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 سپتامبر 2013
    نوشته ها:
    2,424
    تشکر شده:
    1,945
    محل سکونت:
    Internet
    درسته
    البته اگه WPA2 یا ... هم باشه، بازم هک میشه ;)
     
  14. mob-charge.ir

    mob-charge.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2013
    نوشته ها:
    289
    تشکر شده:
    80
    اره میشه ولی زمان بر هست و توی ایران زیاد کاربرد نداره! چون اون فایلی که رمزهای مختلف رو توش داره و از اون یکی یکی میخونه و تست میکنه(نصفه شبه هرچی فک کردم یادم نیومد چیه! :دی)با کلمات ایرانی سازگار نیست و اونا رو نداره! مثلا اگه توی رمز نوشته باشی salam ,و یا خیلی چیزای فینگلیش دیگه عمرا بتونه پیدا کنه رمز رو! ولی من یه مورد زدم که رمزش mac و بعدش شماره موبایلش بود!
    بکترک هم لازم نیست نصب کنید! بریزید رو سی دی و لایو اجرا کنید. من برا wep همیشه همین کار رو میکنم. و زمان ارسال پکت هم بعضی وقتا قاطی میکنه و پکت نمیفرسته! از ای پی مودم و ای پی طرف مقابل هم برا ارسال پکت استفاده میکنم! و بلعخره جواب میده!
     
    MOHAMMAD026 از این نوشته تشکر کرده است.
  15. HSG

    HSG Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2014
    نوشته ها:
    279
    تشکر شده:
    203
    سلام
    اگر مالک مودم موارد زیر را در تنظیمات آن اعمال کنه هیچ کس دیگه به هیچ وجه من الوجود نمی تونه بدون اجازه خودش متصل بشه.

    ۱.تغییر SSID و مخفی سازی آن
    ۲.ایجاد محدودیت اتصال حداکثر چند دستگاه
    ۳.محدود سازی کانکشن فقط به MacID کامپیوتر و موبایل و دستگاه های خودش یا بلاک کردن MacID شخصی خاص
    ۳.آپدیت منظم فریم ویر مودم چون هم امکاناتی بهش اضافه میشه هم باگ هاش رو رفع میکنه.

    من الان خودم مودم D-Link 2730U دارم که هم SSID مانند رمز عبور چیز سختی است و هم مخفی است و هم محدودیت ۳ کانشکن همزمان و محدودیت MacID فقط دستگاه های خودم و کسانی که تایید میکنم را گذاشتم.فریم ویر مودم هم آپدیت کردم یه FireWall داخلی روی خودش اضافه شد که تاثیر بسزایی در جلوگیری از حملات مختلف داره.
     
    MOHAMMAD026 از این نوشته تشکر کرده است.
  16. mob-charge.ir

    mob-charge.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2013
    نوشته ها:
    289
    تشکر شده:
    80
    اون ssid رو هم میشه بدستش اورد. توی محیط بکترک و با نرم افزارهای موجود خودش و اموزشش که تو اینترنت هست.
    کلا این همه کار هم لازم نیست!شما همینکه رمز نگاری رو روی wpa2 بزاری و یه رمز عدد و حروف بدون معنی بزاری به این راحتی ها هک نمیشه!چون اون رمزی که شما گذاشتید توی بهترین و کامل ترین دیشکنری های موجود هم نیست! اون دیشکنری ها بیشتر مربوط به کلمات انگلیسی هست. البته عدد رو میتونه پیدا کنه ولی یه کلمه فینگلیش شده رو فک نکنم!
    خیلی ها هنوز دارن از رمز نگاری wep استفاده میکنن، بعد شما توقع داری بیان این کارهایی رو که شما گفتید رو انجام بدن!
    یکی از همسایه های ما از شاتل اشتراک گرفته بود و یه چند روزی مودمش رمز نداشت! من دیر فهمیدم و وقتی از توی تنظیمات مودمش یوزر و پسورد اشتراکش رو برداشتم و توی شاتل زدم (توی صبانت و مخابرات هم چک کردم)فهمیدم کیه! و حدود 10 گیگش هم مصرف شده بود.وقتی موضوع رو بهشون گفتم اصلا نمیدونستن باید رمز بزارن! و مهم تر از اون نمیدونست ترافیک مصرفی چیه؟!
    حتی من کسی رو میشناسم که حدود 10 ساله کارش فروش کامپیوتر و لپتاپ و این چیزاس و اون هم با مفهموم ترافیک اشنا نیست! با گوشیش شبکه ماهواره نگاه میکنه(البته با اینترنت بقیه!) و وقتی بهش میگی حجم رو تموم کردی،میگه من که دانلود نکردم و فقط دارم نگاه میکنم!
     
    koonkooa از این نوشته تشکر کرده است.
  17. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,371
    تشکر شده:
    510
    محل سکونت:
    اینجا
    دوستان راهنمایی می کنید چه طوری باید محدودیت تعریف کرد برای ssid

    که فقط 3 کانکشن دانلود کنن..؟

    ممنون

    در ضمن من می تونم از خود تنظیمات مودم

    نوع رمز نگاری رو عوض کنم ؟

    مشکلی پیش نمیاد ؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی