masoud_h81
Registered User
- نوشتهها
- 454
- لایکها
- 1,099
والا اگه اون پنالتی مفت دقیقه آخر بازی نبود الان منم چهارم جدول بودم فکر کنم :cigar:
اون پنالتی که عجیب به من حال داد! 7 امتیاز تیم حسام و 10 امتیاز جواد پرید...
والا اگه اون پنالتی مفت دقیقه آخر بازی نبود الان منم چهارم جدول بودم فکر کنم :cigar:
آخه من چی به تو بگم؟!جدی فکر میکردی میتونی من رو ببری؟
نه واقعا؟!
نه خدایی؟!
تازه صلاح دونستم شکستت رو سنگین تر از این نکنم وگرنه به اون مارکیزیوی شاسکول میگفتم یکی از اون تک به تک هاش رو بزنه توی گل!![]()
![]()
اون پنالتی که عجیب به من حال داد! 7 امتیاز تیم حسام و 10 امتیاز جواد پرید...
پ . ن : بی صبرانه منتظر اعترافات جواد جان هستیم البته اگه بعد باخت ایتالیا باز هم اعترافش بیاد!![]()
امیر راحت میتونی ازاده رو ببری :دی آرسنالی بجنگ پسر![]()
آزاده جان تنها خوری نکنی ها! بباز :دی
امیر راحت میتونی ازاده رو ببری :دی آرسنالی بجنگ پسر![]()
آزاده جان تنها خوری نکنی ها! بباز :دی
جواد جان تک خوری به شدت مزه می ده
خب! این تورنمنت هم به پایان رسید...
به عنوان اولین نفر می خوام قهرمانی رو به آزاده جان تبریک بگم, قطعا شایسته ترین فرد برای رسیدن به این مقام بودند.
خوشحالم که قهرمانی به یک ماتادور رسید
تبریک میگم به اف ث دیکسی که در لیگ و هد تو هد با اقتدار اول شد
آزاده خانم موبارکا باشه :دی
در کل تبریک میگم به بالا جدولی ها ، وسط و پایین جدولی ها ، خودم ! خانواده شمعدانی ! و تمام دوستانی که تو این مدت با حضورشون تنور این دوره از مسابقات رو گرم کردن
پاینده باشید ..
تبریک می گم به خودم با دو تا سیزدهمی
باز خوبه جام تو همین شهر موند
بانو تبریک![]()
کاپ رو بیار باهاش عکس بگیریم![]()
منم تبریک میگم به نفرات برتر خصوصا آزاده خانم![]()
منم به بانو آزاده تبریک میگم .
این قهرمانی شانسی رو به آزاده تبریک میگم
تبریک به نفر اول
خیلی دوست داشتم اون تیم رو به رتبه یک ایران برسونم ولی نشد که بشه. توی مچ دی های مختلف رتبه های 6 و 3 و 2 رو هم تجربه کرد و حتی تا رتبه 14 هواداران ایتالیا هم جلو رفت ولی خب نهایتا سقوط کرد. حیف شد . :دی اون قضیه همین بود :دی
یورو 2012 تمرینی بود برای فانتزی لیگ برتر انگلستان آقا!من از همین جا دعوت میکنم که دوستانی که مایل هستند در فانتزی لیگ انگلیس هم شرکت کنند که کمی قبل از شروع لیگ برتر تاپیکش استارت خواهد شد و به نظر خودم اون شرایطش خاص تر جالب تر هم هست. یعنی اگر این رو خودتون رو میذارید جای یه مربی ملی برای 6 تا 7 بازی اونجا عین یک لیگ باید یک فصل کامل روی تیم تمرکز کنید و فکر های بلند مدت تر و ... خلاصه خیلی جالب تر هست.