• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال فانتزی یورو 2012

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اقا من تو لیگ پی تی اومدم ولی لیگ هد تو هد بسته است چه کنم؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خب با شاهکار جناب شزنی ( چزنی) اولین امتیاز -2 تورنمنت رو دشت کردیم و شیرینی گلزنی لواندوفسکی به کلی به تلخی گرایید. ( عجب جمله ای :دی)
ولی کلوپ فوتبال ستاره ها حرفهای زیادی در آینده خواهند داشت.

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
میبینم که شسنی و چک شب اول کاسه کوزه ها رو بهم ریختن .
4fvfcja.gif
باز دمش گرم چک منفی نگرفت راه تعویض باز موند :دی
55928391528088373368.gif

الان من همین اول کاری مثل شیر تو گل گیر کردم (یه رفیقی داشتم میگفت خر که بدبخت ادعایی نداره بگو مثل شیر :دی) که کاپتان تو دور اول چقدر بگیره خوبه. آرشاوین الان 8 بوده یعنی 16. میترسم عوض کنم پشیمون بشم!
confused12.gif

پ.ن: آقا هیچی نشده جدول پیچیده شده :دی

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
آقا شما از سال 2008 میخوای ما رو شکست بدی، نمیدونم چرا هی هر سال این آرزو رو تکرار میکنی وقتی میدونی نمیشه ! خب نمیشه دیگه عزیز من :دی
W.A.S.P به Watchmen نمیخوره آخه :دی

برو بابا! همین سال پیش توی فانتزی CL شکستت دادم ها! من 18 اُم شدم تو فکر کنم 20 اُم شدی!:D امسال شکست خوردم که اونم به خاطر حاشیه های دور تیم بود که خیلی مشکل ساز شده بود برای تیم! حالا توی این یورو جبران شکست CL امسال میشه!:D

//

آقا قبول نیست!:D من یادم رفته بود تیمم رو بچینم! همون موقع ثبت نام گذاشتم خودش رندوم انتخاب کنه تا بعد سر فرصت تیم رو انتخاب کنم اما اصلا یادم رفت!:D حالا تکلیف چیه؟ اگه دوباره ترانسفر انجام بدم چند امتیاز کم میکنه؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آقا قبول نیست!:D من یادم رفته بود تیمم رو بچینم! همون موقع ثبت نام گذاشتم خودش رندوم انتخاب کنه تا بعد سر فرصت تیم رو انتخاب کنم اما اصلا یادم رفت!:D حالا تکلیف چیه؟ اگه دوباره ترانسفر انجام بدم چند امتیاز کم میکنه؟

فکر کنم هر تعویض اضافی باید منفی دو باشه . ولی یه کارت ویژه داره ها میتونی بزنی به بدنه تیم! :دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
دیروز نت من مشکل داشت نشد برم یه دستی به تیم بکشم! اون از شزنی که تر زد و آکینفیف هم مصدوم بود, کلا دروازه بان هام تعطیل! رو کلین شیت روسیه حساب کرده بودم که نشد , ایگناشویچ لطف کرد و 3امتیاز به ارمغان آورد!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آقا کاپیتان رو نمیشه تعویض کرد؟ الان کاپینان ژسنی -4 گرفته!!! یا اینکه چون منفی گرفته نمیشه تعویض کرد؟؟؟

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
من بازی اول خوب بودم ! فقط تا بازیکن محک خوردن:دی

تا بقیه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آقا کاپیتان رو نمیشه تعویض کرد؟ الان کاپینان ژسنی -4 گرفته!!! یا اینکه چون منفی گرفته نمیشه تعویض کرد؟؟؟
منفی خورده نمیشه !
نتیجه اخلاقی اینکه هد تو هد رو یحتمل به حاجیت میبازی :دی
من یادم رفت تیم ببندم . الان میتونم ؟

الان میتونی امین جان
فقط تو هد تو هد نمیشه عضو شی چون میبنده روز اول ولی لیگ اصلی رو میشه اومد .

------------
یه توضیح هم بدم لیگ کلاسیک رو من نبستم و باز گذاشتم ولی دوستانی که امروز تیم میسازند از وقتی که امتیاز بگیرند احتمالا به جدول اضافه خواهند شد. الان دو تا تیم داریم که عضو لیگ شدند ولی بیرون رده بندی هستند / احتمالا بعد از امتیاز گرفتن میان تو رده بندی.

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
به ليگتان پيوستيم . باشد كه رستگار شويد و كاپ را به ما واگذار نماييد.

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
تعويض چند امتياز از دست ميدي ؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
منفی خورده نمیشه !
نتیجه اخلاقی اینکه هد تو هد رو یحتمل به حاجیت میبازی :دی

الان میتونی امین جان
فقط تو هد تو هد نمیشه عضو شی چون میبنده روز اول ولی لیگ اصلی رو میشه اومد .

------------
یه توضیح هم بدم لیگ کلاسیک رو من نبستم و باز گذاشتم ولی دوستانی که امروز تیم میسازند از وقتی که امتیاز بگیرند احتمالا به جدول اضافه خواهند شد. الان دو تا تیم داریم که عضو لیگ شدند ولی بیرون رده بندی هستند / احتمالا بعد از امتیاز گرفتن میان تو رده بندی.
تو لیگا که عضو شده بودم همون اول . بازیکن نگرفته بودم کلا" که خودش بازیکن داده بود / 9 امتیاز منفی ر نوش جون کردم 3 تا تعویض انجام دادم . کلا" از اسپانیا بازیکن ندارم !!

• Like
Reactions: JVD

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من یادم رفته کاپیتان بزارم

چک هم یه تنه تیمم رو به فنا داد:|
به قول مامانم؛این فقط تو فینال شیر بود؟:|

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
من یادم رفته کاپیتان بزارم
تیم بدون کاپیتان نمی مونه و یکی از بازیکنا الان این نقش رو داره! شما این فرصتو داری از بین بازیکن هایی که هنوز تیمشون بازی نکرده کاپیتان رو انتخاب کنی.

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
دقایق آخر گفتم بذار کاسیاس رو از دروازبانی بردارم، سهمیه اش رو بدم به ژاوی. دروازبان هم چک رو خریدم :اسمایل آه و افسوس و پشیمونی:

چه قدر هم موقع تعویض احساس دوراندیشی بهم دست داد :دی فکر کردم عجب قدرت استراتژیکی هستم من. ماشالاه بازی اول 4 تا خورد :دی

درود

پوزش دوستان گرامی و فوتبالیون عزیز:blush:

من اهل فوتبال نیستم راستش زیاد قبلا دنبال می کردم ولی سالهاست خیر :blush: فقط با کاربر DIXIE CHICKS عزیز کاری داشتم امیدوارم اگر پست بنده رو می بینند پاسخ بنده رو بدهند چون ایشون گویا راههای ارتباطی رو بستند:)

سپاس

پیروز باشید:happy:

بالا