اقا من تو لیگ پی تی اومدم ولی لیگ هد تو هد بسته است چه کنم؟
دیر رسیدی سید
تا قبل شروع باید اقدام میکردی ..
الان فقط میتونی تو لیگ بیای
آقا شما از سال 2008 میخوای ما رو شکست بدی، نمیدونم چرا هی هر سال این آرزو رو تکرار میکنی وقتی میدونی نمیشه ! خب نمیشه دیگه عزیز من :دی
W.A.S.P به Watchmen نمیخوره آخه :دی
آقا قبول نیست!من یادم رفته بود تیمم رو بچینم! همون موقع ثبت نام گذاشتم خودش رندوم انتخاب کنه تا بعد سر فرصت تیم رو انتخاب کنم اما اصلا یادم رفت!
حالا تکلیف چیه؟ اگه دوباره ترانسفر انجام بدم چند امتیاز کم میکنه؟
منفی خورده نمیشه !آقا کاپیتان رو نمیشه تعویض کرد؟ الان کاپینان ژسنی -4 گرفته!!! یا اینکه چون منفی گرفته نمیشه تعویض کرد؟؟؟
من یادم رفت تیم ببندم . الان میتونم ؟
تعويض چند امتياز از دست ميدي ؟
تو لیگا که عضو شده بودم همون اول . بازیکن نگرفته بودم کلا" که خودش بازیکن داده بود / 9 امتیاز منفی ر نوش جون کردم 3 تا تعویض انجام دادم . کلا" از اسپانیا بازیکن ندارم !!منفی خورده نمیشه !
نتیجه اخلاقی اینکه هد تو هد رو یحتمل به حاجیت میبازی :دی
الان میتونی امین جان
فقط تو هد تو هد نمیشه عضو شی چون میبنده روز اول ولی لیگ اصلی رو میشه اومد .
------------
یه توضیح هم بدم لیگ کلاسیک رو من نبستم و باز گذاشتم ولی دوستانی که امروز تیم میسازند از وقتی که امتیاز بگیرند احتمالا به جدول اضافه خواهند شد. الان دو تا تیم داریم که عضو لیگ شدند ولی بیرون رده بندی هستند / احتمالا بعد از امتیاز گرفتن میان تو رده بندی.
من یادم رفته کاپیتان بزارم
چک هم یه تنه تیمم رو به فنا داد:|
به قول مامانم؛این فقط تو فینال شیر بود؟:|
تیم بدون کاپیتان نمی مونه و یکی از بازیکنا الان این نقش رو داره! شما این فرصتو داری از بین بازیکن هایی که هنوز تیمشون بازی نکرده کاپیتان رو انتخاب کنی.من یادم رفته کاپیتان بزارم
دقایق آخر گفتم بذار کاسیاس رو از دروازبانی بردارم، سهمیه اش رو بدم به ژاوی. دروازبان هم چک رو خریدم :اسمایل آه و افسوس و پشیمونی:
چه قدر هم موقع تعویض احساس دوراندیشی بهم دست داد :دی فکر کردم عجب قدرت استراتژیکی هستم من. ماشالاه بازی اول 4 تا خورد :دی