• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال و ورزش در اختیار علی آبادی ها

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
سازمان بازرسی کل کشور مجبور به اقدام قانونی علیه مدیران دو شغله شد.

سرانجام رئیس سازمان تربیت بدنی آنقدر برای ماندنش در دو سمت پافشاری به خرج داد تا سازمان بازرسی کل کشور مجبور به انتخاب تنها راه باقیمانده یعنی اقدام قانونی علیه مدیران دو شغله شد.

پس از آن که پرونده محمد علی آبادی از سوی سازمان بازرسی به دادسرای تهران ارجاع شد، علی‌آبادی به سرعت به ملاقات پورمحمدی رفت تا شاید این آخرین ملاقات، گره از کار فروبسته‌اش بگشاید.

البته این ملاقات که در اواخر هفته گذشته انجام شد، پس از آن بود که علی‌آبادی در اوایل هفته، ملاقات نافرجامی را با آیت‌الله شاهرودی انجام داده و پس از همه این تلاش‌ها به ناچار به خانه اول بازگشته بود. اکنون درخواست علی‌آبادی از حجت‌الاسلام پورمحمدی این بود تا از حکم قریب‌الوقوعش که احتمالا انفصال از خدمات دولتی خواهد بود، جلوگیری کند.

پورمحمدی نیز در مقابل از علی‌آبادی خواست تا در نامه‌ای نسبت به قانونی بودن نظر سازمان بازرسی تمکین کرده و سپس درخواست مهلت کند؛ اما سخنان شتابزده علی‌آبادی پس از ملاقات با پورمحمدی کار او را سخت‌تر ساخت و پس از این سخنان بود که دکتر ایوبی معاون سازمان بازرسی ناچار شد اینچنین واکنش نشان دهد: «پرونده علی‌آبادی را کامل کرده و به دادسرا فرستاده‌ایم تا قانون درباره مدیران سازمان تربیت‌بدنی رأی بدهد.» این پایان کار فردی بود که پنجشنبه گفته بود: «موضوع دوشغله‌ها دیگر تمام شده است».

علی‌آبادی این جمله را در کنار سخنان دیگرش هنگام خروج از نشست سفرای کشورهای اسلامی در هتل المپیک تهران به زبان آورد و همه رسانه‌ها را به این نتیجه‌گیری مشترک رساند که سازمان تربیت‌بدنی همه هماهنگی‌های لازم را برای بایگانی شدن پرونده قطور مدیران دو شغله ورزش کشور انجام داده و سازمان بازرسی کل کشور هم از موضع خودش در قبال سازمان تربیت بدنی و مدیران ورزش عقب نشسته است در حالی که اصل ماجرا چیز دیگری بود و علی‌آبادی تنها بر اساس برداشت آزاد خود از ملاقاتش با رئیس سازمان بازرسی کل کشور چنین حرف‌هایی زده بود تا همه گمان کنند فردی که به دلیل ایستادگی بر اصول و قواعد درست، وزارت کشور را ترک کرده بود، این‌بار در مقام رئیس سازمان بازرسی کل کشور به طور محسوسی عقب‌نشینی کرده است.

دکتر ایوبی درباره سرنوشت مدیران دوشغله ورزش هم توضیح می‌دهد: «با بخشی از این مدیران که پیش از این استعفایشان را داده‌اند کاری نداریم ولی پرونده برخی از مدیران که در برابر اقدام قانونی ما مقاومت کرده‌اند از جمله خود آقای علی‌آبادی را کامل کرده و آن را به دادسرا فرستاده‌ایم تا قانون درباره این افراد رأی بدهد». با این اوصاف دیگر ماجرای دو سازمان بازرسی کل کشور و سازمان تربیت بدنی را باید پایان یافته بدانیم چرا که از این به بعد دادگاه باید درباره رئیس سازمان تربیت بدنی و مدیران ارشدش که هنوز در موضع خود باقی مانده‌اند تصمیم بگیرد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
علی‌آبادی باید برود
گریزی از قانون نیست. محمد علی‌آبادی باید آماده رفتن از سازمان ورزش شود.

این مهمترین ادعایی بود که دکتر حجت‌الله ایوبی در جمع خبرنگاران مطرح کرد. معاون سازمان بازرسی کل کشور در نشستی که برپا شده بود تا سازمان بازرسی رسماً اعلام کند 73 مدیر دوشغله با ورزش وداع کند، او با تجلیل از آنها که قانون را بر منافع شخصی مقدم شمردند ستود و با انتقاد از سازمان ورزش گفت: «رئیس سازمان تربیت بدنی باید از یکی از مشاغل خود در سازمان و یا کمیته ملی المپیک استعفا بدهد در غیر این صورت پرونده‌اش جهت طی مراحل قانونی به دادسرا ارسال خواهد شد.» ایوبی با اشاره به این نکته که موج قانون‌گرایی درباره مدیران دوشغله به این دلیل از سازمان تربیت بدنی آغاز شده که آنجا بیشترین تعداد مدیران دو شغله را دارد به خبرنگاران گفت: «به همین دلیل ما برای اجرای قانون به سراغ این سازمان رفتیم و گام به گام این هدف را پیش می‌بریم.»

او در ادامه سازمان تربیت بدنی را متهم به سنگ اندازی در راه اجرای قانون کرد و گفت: «متأسفانه برخی افراد مدیران را با ارسال اس‌ام اس تشویق به مقاومت می‌کردند و فضای سنگینی را درست کرده بودند و سبب شدند ما در اعلام اسامی تردید کنیم و اعلام آن را در این مقطع صحیح نمی‌دانیم.»

ایوبی در بخشی دیگر از حرفهایش هم به قانون‌گریزی سازمان ورزش اعتراض کرد و گفت: «مسئله دوشغله‌ها مهم و یک مطالبه عمومی است. جامعه انتظار دارد تصمیماتی گرفته شود که به سمت قانون‌مداری حرکت کنیم. پیش از انتخابات کمیته ملی المپیک، شکایاتی عنوان شد که برخی مدیران دولتی قصد دارند تا سمت‌هایی را در این ارگان به دست آورند. آن زمان نامه‌ای به مدیر وقت کمیته ملی المپیک ارسال شد؛ حتی پیش از انتخابات این نامه قرائت شد و در اختیار مدیران قرار گرفت. با این وجود، انتخابات انجام شد. انتخابات 20 فدراسیون با توجه به این امر ملغی اعلام شد؛ اما شنیده‌ایم که زمان برگزاری آنها از سوی سازمان تربیت بدنی اعلام شده است. پیش از این، مهلت کافی را به سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک داده‌ بودیم تا خود را با قانون تطبیق بدهند. طبق مکاتبه‌ای با ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی، خواستار تصویب یک لایحه دو فوریتی به منظور حل قانونی این امر شدیم؛ اما پس از تذکر نمایندگان، این امر به اجرا نرسید.» این هم همه اتفاقاتی بود که باعث شد تا این دعوا به جاهای باریک کشیده شود و رسانه‌ای شود.

البته در واکنش به این اصرار سازمان بازرسی به قانونی که سازمان تربیت بدنی آن را قبول نداشت، پورمحمدی و همکارانش متهم به سیاسی کاری شدند. در پاسخ به این ابهام ایوبی گفت: «آنهایی که بحث برخورد با دو شغله‌ها را سیاسی تلقی می‌کنند بی‌انصافی می‌کنند چرا که قبل از حضور آقای پورمحمدی در سازمان بازرسی پرونده این موضوع تشکیل و آماده شده بود و زمانی که بنده به عنوان معاون به سازمان بازرسی آمدم تمامی اقدامات برای نامه‌نگاری آماده شده بود.»

او با اعلام اینکه فقط 231 نفر از مدیران دوشغله مانده‌اند که باید استعفا دهند، گفت: «ما به مدیران میانی کاری نداریم. طبق قانون سازمان ورزش هیأت رئیسه فدراسیون‌ها و کمیته ملی المپیک مورد نظرمان هستند و اصلاً کاری با هیات‌های ورزشی در این بحث نداریم. بسیاری از چهره‌های سرشناس پس از اینکه فهمیدند حضورشان در ورزش غیرقانونی است به سادگی استعفا دادند و رفتند کاش این افراد باقی مانده هم به قانون احترام بگذارند. تا مجبور نشویم پرونده را در فضایی قضایی پیگیری کنیم.»

ایوبی در جمع خبرنگاران نام هیچ یک از مدیران مستعفی را نبرد اما او تیزهوشانه از تمایل بهرام افشارزاده برای استعفا از فدراسیون وزنه‌برداری سخن گفت. این حمله به آشکار به علی‌آبادی بود. ایوبی از تمایل مردی برای اجرای قانون سخن گفته بود که دبیرکل کمیته ملی المپیک و کلیدی‌ترین مرد کابینه ورزشی رئیس سازمان تربیت بدنی است. با طرح این ادعا سازمان ورزش به هم ریخت. این استرس را در افشارزاده هم می‌شد دید او که در این باره به خبرنگار «خبر» توضیح می‌داد، گفت: «این حرف امروزم نیست و البته من هیچ وقت رودررو به آقای ایوبی حرفی نزدم. بله من برای استعفا لحظه‌شماری می‌کنم و از سازمان ورزش خواهش می‌کنم هرچه زودتر و نهایتاً تا تاریخ 5 اردیبهشت ماه یک مدیر لایق را برای سرپرستی فدراسیون وزنه‌برداری معرفی کند.»

او ادامه داد: «من از روزی که دبیر کمیته ملی المپیک شدم، گفتم دیگر توان اداره همزمان فدراسیون و کمیته ملی المپیک ندارم و این بحث را هم در رسانه‌ها هم به رئیس سازمان گفتم. الان روزی 19 ساعت باید کار کنم که واقعاً طاقت‌فرساست. البته من زحمت‌های زیادی کشیده‌ام در این دو سال که بار دیگر وزنه برداری ایران به باروری برسد و حالا نباید خدای ناکرده با کم‌کاری‌ام لطمه‌ای به این زحمات بخورد. کاری به این دعواها ندارم و اگر حرفی زده‌ام به مردم گفتم و از روی خیرخواهی حرف‌هایم را زدم چون عاشق شغلم هستم.»

افشارزاده مدعی است هر دو مجموعه تحت امر او این روزها ترافیک کاری بسیار زیادی دارند که با هم تداخل پیدا می‌کنند: «در کمیته ملی المپیک بازی‌های کشورهای اسلامی، مسابقات هنرهای رزمی، گوانگجو، المپیک زمستانی، بازی‌های معلولان، اولین دوره المپیک نوجوانان و. . . را در پیش داریم و در وزنه‌برداری بازی‌های جوانان جهان، بازی‌های آسیایی و جهانی بزرگسالان از راه می‌رسند که باعث می‌شوند من نتوانم انرژی‌ام را برای هر دو مسئولیت بگذارم.»

او دوباره اصرار می‌کند اگر حرف از استعفازده دلیلش کمک به ورزش است نه پیوستن به اردوی دشمن سازمان ورزش؛ «من هیچ وقت از قانون تمرد نکردم اما کاری به این دعواها ندارم. خواسته‌ام کمک به ورزش است. اینکه با سهل‌انگاری و ناتوانی باعث وارد شدن لطمه به ورزش نشوم.»

البته غیر از افشارزاده چند چهره سرشناس هم از ورزش رفتند تا فشار به سازمان ورزش بیشتر شود. منطقی، مهرعلیزاده، یزدانی‌خرم، قلعه‌بانی، مهندس میرسلیم و سردار رویانیان افرادی بودند که ایوبی اسامی آنها را به خبرآنلاین اعلام کرده بود.

«شما به عنوان یک خبرنگار می‌توانید برای بررسی هرچه بهتر ماجرای قانون مدیران دو شغله به گفته‌های امروز آقای جمشیدی سخنگوی قوه قضاییه رجوع کنید.» محمد آخوندی در روزی که ساور معاون پارلمانی سازمان ورزش دور از دسترس بود این جمله را به «خبر» گفت. این البته موضع رسمی سازمان ورزش نیست که تنها رهنمونی است از سوی او! ؛ «برای اعلام موضع رسمی باید با رئیس سازمان هماهنگ کنم.»

او و همکارانش مدعی هستند آن بخش از گفته‌های سخنگوی قوه قضاییه در جمع خبرنگاران که به بحث دوشغله‌ها اشاره داشته است ثابت می‌کند پرونده از سازمان بازرسی گرفته شده و در اختیار دیوان عدالت اداری گذاشته شده. البته این موضعی است که رسماً حاضر به تأییدش نیستند اما آخوندی می‌گوید: «به هر حال حرف‌های من از زبان رئیس سازمان ورزش معتبر‌تر از جملاتی است که مثلاً معاون اداره کل تربیت بدنی استان تهران بگوید.»

جمشیدی به خبرنگاران گفته بود: «بر اساس قوانین، سازمان بازرسی کل کشور وقتی موضوعی را تخلف یا جرم بداند با تشکیل پرونده آن را به دادگستری ارسال می‌کند. رئیس سازمان تربیت بدنی در ملاقات اخیری که با رئیس قوه قضاییه داشتند نامه‌ای را به ایشان دادند و درخواستشان این است که در مورد اصل موضوع بررسی صورت گیرد که رئیس قوه قضاییه هم نامه را به دیوان عدالت اداری ارسال کردند.» این ارسال نامه آیا معنی‌اش تغییر روند رسیدگی به پرونده است؟ در پاسخ به این ابهام، ایوبی به خبرنگار ما می‌گوید: «آقای شاهرودی از آقای رازینی خواسته‌اند تا نظرشان درباره استنباط قاونی ارائه کنند اما این پرونده برای رسیدگی همچنان در اختیار سازمان بازرسی است و دستور ریاست قوه بر ادامه روند قانونی پرونده است. ما هم بر این اساس با متخلفین برخورد می‌کنیم.»

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تا برکنار نشه من باور نمی کنم.

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
من که فکر نمیکنم به این سادگیها بره

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
علی‏آبادی و دخالت‏هایش در فوتبال

Ariensport.com: به آخرین قسمت عوامل ناکامی تیم ملی در راه صعود به جام‏جهانی رسیدیم و حیفمان آمد حرفی از پدر ورزش ایران به میان نیاوریم. بله، رئیس سازمان تربیت بدنی که امروز فقط فدراسیون فوتبال را عامل ناکامی اخیر تیم ملی می‏داند، خود یکی از مقصران اصلی این پرونده است.
اگر همه چیز روی روال خود پیش می‏رفت و سازمان تربیت بدنی نقش یک ناظر را ایفا می‏کرد، نام علی آبادی نباید ارتباطی با فوتبال و ناکامی اخیر داشته باشد اما وقتی به‏خاطر پافشاری زیادی که او برای ریاست فدراسیون فوتبال داشت و حتی اقدامات عجیبش که باعث تعلیق فوتبال ایران شد، نمی‏توان نامی از محمد علی آبادی نبرد.
او بواسطه اختلافی که با محمد دادکان داشت، یکی از موفق‏ترین مدیران تاریخ فوتبال ایران را بعد از جام جهانی 2006 برکنار کرد تا عملاً فوتبال کشور را وارد بحرانی جدید کند. او حتی دادکان و تیم مدیریتی اسبق فدراسیون فوتبال را به فساد مالی متهم کرد اما بعد از گذشت 3 سال هنوز مدرکی به دادگاه ارائه نشده است. بعد از برکناری دادکان، داریوش مصطفوی دبیر کل فدراسیون فوتبال شد و همان جمله تاریخی « فیفا هیچ غلطی نمی‏تواند بکند. » را از خود بر جای گذاشت. البته فیفا خیلی زود جواب اظهارات داریوش خان را داد و حکم تعلیق فوتبال ایران را صادر کرد. سپس کمیته انتقالی تشکیل شد تا بحران‏های فوتبال ایران با درگیری محمد علی آبادی و محسن صفایی فرهانی به اوج برسد. مشخص نبودن سرمربی تیم و بازی با نام‏های بزرگ همچون کلمنته و همچنین برگزاری انتخابات فرمایشی یا یک کاندیدا – علی کفاشیان -، مهمترین دستاورد این اختلافات درونی بود.
در حوزه انتخاب سرمربی تیم ملی نیز ردپای علی آبادی به چشم می‏خورد. در حالی که افشین قطبی با انتخاب فدراسیون کفاشیان، در یک قدمی نیمکت تیم ملی قرار داشت، ناگهان نام علی دایی از سبد سازمان تربیت بدنی بیرون آمد و بعدها مشخص شد که مهرداد بذرپاش مدیرعامل شرکت سایپا نیز در این انتخاب نقش داشته است. پیش‏تر نیز امیر قلعه‏نویی با نظر سازمان تربیت بدنی – زمانی که رئیس فدراسیون هم نداشتیم – روی نیمکت تیم ملی نشست و حتماً ناکامی در جام ملت‏های 2007 را به یاد دارید. در برکناری علی دایی و ماجراهای بعد از آن نیز ردپای رئیس سازمان تربیت بدنی دیده می‏شود.
علی آبادی که مدعی بود با 20% توانش می‏تواند به خوبی فدراسیون فوتبال را اداره کند، حالا شاهکارهای او به جایی رسید که تیم ملی کشورمان از صعود به جام‏جهانی باز ماند. اگر دخالت‏های بی‏جای رئیس سازمان تربیت بدنی در فدراسیون نبود شاید این همه بی‏نظمی و نابه‏سامانی در فوتبال کشور به وجود نمی‏آمد و الان یکی از تیم‏های صعودکننده به جام‏جهانی به حساب می‏آمدیم...

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
پیش‏بینی سایت حامی دولت از رفتن علی‏آبادی

تابناک: خبر نوشت: هر چند برخی معتقدند که علی آبادی از چهره های محبوب احمدی نژاد به شمار رفته و در سمت خود باقی خواهد ماند اما اظهارات برخی منابع آگاه در سایت های حامی دولت حکایت از آن دارد که سید مهدی هاشمی، قائم مقام وزیر راه و سرپرست سابق وزارت کشور به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی جانشین علی آبادی خواهد شد.

هاشمی سابقه ریاست و مسئولیت در چند فدراسیون ورزشی را داشته است.

این در صورتی است که شایعات مربوط به تکیه سید مهدی هاشمی به صندلی ریاست دفتر رئیس جمهور صحت نداشته و شیخ الاسلام به مسئولیت خود در دفتر احمدی نژاد ادامه دهد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
درخواست 38 فدراسيون ورزشي از محمود احمدي‌نژاد
علي‌آبادي را ابقا كنيد

38 رييس فدراسيون ورزشي در نامه‌اي به محمود احمدي‌نژاد از او خواستند تا "به دليل عملكرد عالي جناب آقاي مهندس علي‌آبادي" و "به بار نشستن تلاش‌هاي بي‌وقفه‌ي ايشان" او را براي بار دوم به عنوان رييس سازمان تربيت بدني ابقا كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در نامه‌اي كه به امضاي 38 رييس فدراسيون ورزشي رسيده خطاب به محمود احمدي‌نژاد آمده است: «ضمن تبريك به مناسبت اعياد شعبانيه و همچنين انتخاب مجدد حضرتعالي كه با راي قاطع و كوبنده‌ي 25 ميليون ملت ولايتمدار ايران به عنوان رييس محترم جمهوري همراه بود و ضمن سپاس و تشكر فراوان از رهنمودهاي حضرتعالي تلاش‌هاي بي‌وقفه‌ي مهندس علي‌آبادي به عنوان معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني در پرورش نهال ورزش كه در اصل در دوران پر افتخار رياست جمهوري جنابعالي بنا نهاده شد.

جناب آقاي دكتر، اينجانبان امضا كنندگان ذيل به عنوان روساي فدراسيون‌هاي ورزشي كه افتخار خدمتگزاري در امر ورزش در سايه توجهات آقا امام زمان(عج) و رهنمودهاي حضرتعالي و اهتمام و تلاش بي‌وقفه‌ي رياست محترم سازمان تربيت بدني را داريم از حضرتعالي تقاضا داريم تا در صورت صلاحديد، به دليل عملكرد عالي جناب آقاي مهندس علي‌آبادي كه به حق در ايجاد زيرساخت‌هاي ورزش و ايجاد اماكن ورزشي در طول دوران درخشان انقلاب اسلامي به گواه آمار بي‌سابقه بوده است و با توجه به اين امر مهم كه تلاش‌هاي بي‌وقفه‌ي ايشان به بار نشسته و هم اكنون زمان باردهي آن فرا رسيده است و مي‌رود تا اقدامات زيربنايي انجام گرفته انشاا... در چهار ساله‌ي دوم با كسب مدال‌هاي رنگارنگ براي جمهوري اسلامي ايران توام گردد.

تجارب بدست آمده در امر ورزش خصوصا در چهار سال گذشته و در سايه‌ي رهنمودهاي مقام معظم رهبري و دستورات موكد حضرتعالي انشاا... در سال‌هاي آينده با رونق بسيار همراه خواهد بود.

اينجانبان جناب آقاي مهندس علي‌آبادي را بهترين گزينه‌ي موجود براي تصدي مسووليت خطير رياست سازمان تربيت بدني دانسته و بر ابقاي ايشان تاكيد مي‌نماييم.

پيشاپيش از توجه حضرتعالي به امر خطير ورزش بسيار سپاسگزاريم و اميدواريم كه بتوانيم با پشتوانه‌ي قوي دولت برآمده از متن مردم و دستورات و راهنمايي‌هاي حضرتعالي نسبت به اوج رساندن ورزش ميهن اسلامي‌مان كه مهمترين و قوي‌ترين كشور اسلامي منطقه است، فائق آييم.»

اين نامه به امضاي روساي فدراسيون‌هاي اسكي، بدمينتون، بسكتبال، بوئينگ و بيليارد، بيسبال، پزشكي ورزشي، پينگ پنگ، تنيس، تكواندو، تيراندازي با كمان، جودو، چوگان، دووميداني، ژيمناستيك، سواركاري، شطرنج، شمشيربازي، فوتبال، كاراته، كبدي، گلف، موتورسواري و اتومبيلراني، نجات غريق، واليبال، ورزش‌هاي جانبازان و معلولين، ورزش‌هاي نابينايان، ورزش‌هاي ناشنوايان، ورزش‌هاي سه‌گانه، ووشو، هاكي، اسكيت، آمادگي جسماني، بدنسازي، كونگ‌فو، ورزش پهلواني، ورزش‌هاي رزمي، روستايي - عشايري و وزنه‌برداري رسيده است.

فدراسيون‌هاي كشتي به رياست محمدرضا يزداني‌خرم، ورزش بيماري‌هاي خاص به رياست فاطمه هاشمي رفسنجاني، كوهنوردي، اسكواش، هندبال، شنا و شيرجه، قايقراني، بوكس، تيراندازي و دوچرخه‌سواري اين نامه حمايتي را امضا نكرده‌اند.

نمابر نامه‌ي حمايت 38 رييس فدراسيون ورزشي از سوي فدراسيون شمشيربازي در ساعت 9 و 10 دقيقه صبح امروز به خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ارسال شد.

منبع : ایسنا

1148394932.gif

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
واقعا آدم میمونه چی بگه !:f34r:

آخه اینم شد نامه !

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
جان هر كس كه دوست داريد علي‌آبادي را عزل نكنيد

همانطور كه مي‌دانيد در رسانه‌ها اعلام شد كه برخي از فدراسيون‌هاي ورزشي در حمايت از محمد علي‌آبادي، رئيس سازمان تربيت بدني

نامه‌اي را نوشته و براي احمدي‌نژاد فرستاده‌اند. راستش را بخواهيد اينكه اين نامه را خود تربيت بدني آماده و براي امضا به فدراسيون‌ها

فرستاده يا نه براي ما زياد اهميت ندارد. مي‌خواهيم فرض كنيم كه اگر يكسري از افراد بخواهند در حمايت از علي‌آبادي نامه‌اي نوشته و براي

احمدي نژاد بفرستند چه مي‌نويسند:

علي كريمي: جناب آقاي احمدي نژاد سلام عليكم، با توجه به اينكه بنده به اتفاق يكسري از بازيكنان ديگر در دوران مديريت آقاي علي‌آبادي اين
فرصت را پيدا كرديم كه در حمايت از معترضان مچ‌بند سبز ببنديم و شايد در مديريت فرد ديگري نتوانيم، بنابراين خواهش مي‌كنم ايشان را در
سمت خود ابقا فرماييد !

محمد مايلي كهن: برادر عزيزم احمدي نژاد، بنده از شما تقاضا مي‌كنم براي اينكه مديريت ورزش دست يك عده گل باقالي نيفتد كه با درجه
سرباز صفري لقب ژنرال مي‌گيرند بنابراين همان علي‌آبادي را با تمام معايبي كه دارد و من و شما بهتر مي‌دانيم براي مديريت ورزش حفظ كنيد.
خدا شما را براي هميشه در اين سمت حفظ كند !

رئيس فدراسيون دووميداني: آقاي احمدي نژاد، من از مفاد آن نامه‌اي كه در حمايت از علي‌آبادي امضا كردم خبر ندارم ! اما طي نامه ديگري از
شما خواهش مي‌كنم كه ايشان را براي ما حفظ كنيد. تنها اشكال اين برادر ما براي ورزش اين است كه وزنشان بالاست كه بنده قول مي‌دهم
ايشان را وادار بكنم روزي دو ساعت دوميداني ! بكنند !

رئيس فدراسيون فوتبال: آقاي احمدي نژاد عزيز ! راستش را بخواهيد بنده زياد اختيار ندارم. اجازه بدهيد قبل از اينكه نامه‌اي در حمايت از

علي‌آبادي براي شما بفرستم، بدهم خود آقاي علي‌آبادي نامه را بخوانند؛ اگر تاييد كردند يقين بدانيد من هم در حمايت از وي و لزوم تداوم

حضور ايشان در مديريت ورزش به شما نامه مي‌دهم !

عادل فردوسي‌پور: شما بهتر مي‌دانيد كه برنامه‌هاي ورزشي پر مخاطب نمي‌شوند مگر مديران ورزشي همين جور سوتي بدهند؛ بنابراين از

شما خواهش مي‌كنم براي اينكه برنامه 90 مخاطبينش را از دست ندهد آقاي علي‌آبادي كه از هر جهت سوتي مي‌دهند را در اين پست حفظ

كنيد !

علي پروين: من زياد روي اين يارو شناخت ندارم. به بچه‌ها گفتم اين علي‌آبادي از شاگرداي ما بوده؟ گفتند نه ! گفتيم پس..................(با

عرض پوزش بقيه اظهار نظر علي پروين در مورد علي‌آبادي به هيچ وجه قابل چاپ نيست !)

افشين قطبي: به نظر من مردم ايران فوتبال را با تمام وجود دوست دارند؛ بنابراين اينكه يك مديري بدون ترس از آنها فوتبال ايران را به قهقرا

بفرستد دل شير دارد ! پس با توجه به اينكه شما در كابينه تان به مديراني كه دل شير دارند نياز داريد ايشان را در اين پست ابقا بفرماييد !

محمد حسين صفار هرندي: برادر احمدي نژاد سلام عليكم: من از شما خواهش مي‌كنم كه در اين پست هر كسي، حتي علي‌آبادي را بگذاريد

ولي خداييش اسفنديار رحيم مشايي را نگذاريد !

مسئول امور خفيه: آقاي احمدي نژاد، اينكه گفته مي‌شود در دوران مديريت ايشان يكسري از تيم‌ها رنگ سبز را انتخاب كرده و به اين وسيله

حمايت خودشان را از مهندس موسوي اعلام كردند اشتباه است؛ بنده اعلام مي‌كنم كه در دوران مديريت ايشان هيچ تيمي لباس سبز نپوشيد

و با اين كارش از مهندس موسوي حمايت نكرد؛ از شما خواهش مي‌كنم كه ايشان را به اين دليل عزل نكنيد !

حاج آقا فيروزآبادي: برادر احمدي‌نژاد من نه تنها در اين نامه، بلكه در آن نامه اولي كه خيلي هم جنجالي شد اعلام كردم كساني كه مي‌خواهند

... ، و علي‌آبادي را خراب كنند خدا خودشان را خراب كند الهي ! بنده هم در آن نامه و هم در اين نامه درخواست كردم كه علي‌آبادي را عزل

نكنيد !

يك بازداشتي: آقاي احمدي نژاد، من اعتراف مي‌كنم كه آقاي علي‌آبادي مثل ما نبود كه با انگليس ارتباط داشته باشد؛ من اعتراف مي‌كنم كه

ايشان حتي راضي نمي‌شد كه تيم‌هاي ملي با انگليسي‌ها بازي تداركاتي بگذارند. من اعتراف مي‌كنم كه ايشان در انقلاب مخملي دست

نداشت، من اعتراف مي‌كنم كه ايشان از اينكه تيم‌هاي ملي و باشگاهي روي زمين چمن يكدست سبز بازي مي‌كردند ناراحت بود، من اعتراف

مي‌كنم كه دوست دارم ايشان در اين پست باقي بمانند !

مسوول بازداشتگاهي غير استاندارد: برادر دوستداشتني و استانداردم آقاي احمدي نژاد، من خواهش مي‌كنم كه آقاي علي‌آبادي كه مدير يك

مجموعه استاندارد بود را ابقا كنيد؛ شما با اين كارتان به دشمنان قسم خورده ثابت مي‌كنيد كه ادارات ما مثل بازداشتگاه‌هاي ما نيست كه غير

استاندارد باشد !

امير قلعه‌نويي: آقاي احمدي نژاد عزيز، من از شما خواهش مي‌كنم كاري كه در تيم ملي با من كردند و سريع عزلم كردند و اين اجازه را ندادند

كه توانايي‌هايم را ثابت كنم شما با آقاي علي‌آبادي عزيز نكنيد و اجازه بدهيد توانايي‌هايش را ثابت كند !

واعظ آشتياني: آقاي احمدي‌نژاد، من از شما تمنا مي‌كنم شما هم مثل من تلاش كنيد تا لمپن‌ها از ورزش دور شوند نه اينكه نزديك شوند ! از

شما خواهش مي‌كنم برادر علي‌آبادي را كه مثل من با هر چي لمپنه مشكل دارد را در پست خودش ابقا فرماييد !

علي دايي: سلام عرض مي‌كنم به آقاي احمدي نژاد، ببخشيد ! من اصلا و ابدا به عنوان مربي دوست ندارم كسي در كارم دخالت كند، آن وقت

چه جوري به خودم اجازه بدهم كه در كار شما دخالت بكنم؟ ببخشيد ! ولي علي‌آبادي بهتر از بقيه است. لااقل باعث شد همه بفهمند فوتبال ما

نياز به يك مدير قوي‌تر از ايشان دارد !

يك زنداني كه دارد اعتراف مي‌كند: آقاي احمدي نژاد، من اعتراف مي‌كنم كه بعد از انتخابات سه نفر هم‌قسم شدند كه آقاي علي‌آبادي را

خراب كنند و بگويند دوران مديريت ايشان تيم فوتبال ما به جام جهاني نرفت، الان اعتراف مي‌كنم كه آنها اشتباه كردند و ايشان خيلي براي

فوتبال ما زحمت كشيدند. من فكر مي‌كنم اگر آقاي احمدي نژاد ايشان را ابقا كند دور بعد قهرمان جام جهاني خواهيم شد !

يك زنداني ديگر كه دارد اعتراف مي‌كند: آقاي احمدي نژاد، به درك ! بگذار همه بگويند اينها بيرون زندان يك جور حرف مي‌زدند و الان كه آمدند

زندان حرف شان را عوض كردند. من حق را مي‌گويم و حق اين است كه علي‌آبادي به درد ورزش كشور مي‌خورد و بس. حتي من يك چيزي را

خدمت شما عرض كنم، يك زنداني ديگر هم گفته است كه من مي‌دانم علي‌آبادي به درد ورزش كشور مي‌خورد ولي دوست ندارم به اين م ساله

اعتراف كنم !

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
احمدی‌نژاد: علي‌آبادی در فوتبال خوب نبود

ایلنا: رئيس‌جمهور كشورمان گفت: محمد علي‌آبادي در ورزش خدمات زيادي انجام داد. به خصوص در زمینه ساخت‌وسازها توانسته تحولي بزرگ در ورزش ايران به وجود آورد اما وي در بخش فوتبال خوب عمل نكرد.

احمدي‌نژاد شب گذشته در جريان معرفي وزراي كابينه خود براي دولت دهم ضمن بيان مطلب فوق افزود: آقاي علي‌آبادي در بخش ساخت‌وسازهاي اماكن ورزشي بسيار موفق عمل كرد و رسانه فضای ورزش كشوررا افزايش داد اما در فوتبال عملكرد خوبي نداشت و بنده اين قضيه را به خود آقاي علی آبادي هم گفته ام و مي‌دانم او از صحبت‌هاي من ناراحت نمي‌شود، با اين وجود تصميم گرفتيم در دولت دهم از وجود آقاي علي‌آبادي در وزارت نيرو استفاده كنيم.

رئيس‌جمهور اضافه كرد: البته ورزش در دوره رياست آقاي علي‌آبادي به موفقيت‌هاي رسيد كه تاكنون به هيچ‌كدام از آنها نرسيده بود.

مانند قهرماني بسكتبال در آسيا و ورودآن به المپيك، قهرماني‌هاي واليبال و تعداد زياد ديگري از قهرماني‌ها كه براي نخستين در ورزش كشور در دوره علي‌آبادي اتفاق افتاد دكتر احمدي‌نژاد در مورد انتخاب رئيس آیند ه سازمان تربيت بدني گفت: تقريبا اين موارد هم مشخص شده و ظرف روزهاي آينده اعلام خواهيم كرد اما سعي مي‌كنيم از مديران تخصصي كه در بخش ورزش استفاده كنيم.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تحقيق و تفحص از سازمان تربيت بدني​
تقاضاي تحقيق و تفحص از سازمان تربيت بدني كه از سوي نماينده مردم سمنان مطرح ‌شد با 134 راي موافق، 63 راي مخالف و 13 راي ممتنع به تصويب رسيد.

به گزارش ايسنا، امروز - سه‌شنبه - در صحن علني مجلس مصطفي كواكبيان در توضيح اين تقاضا گفت: در المپيك قبل 10 مدال گرفتيم كه 5 مدال آن طلا بود و اين در حالي است كه براي آن مسابقات 10 ميليارد تومان هزينه شده بود؛ ولي در المپيك اخير ميزان مدال‌ها بسيار پايين بود و مبلغ هزينه شده نيز به تاييد ديوان محاسبات 120 ميليارد تومان بود كه همين عدد در ابتدا از سوي مسوولان سازمان تربيت بدني 70 ميليارد تومان عنوان شد و بعدا افزوده شد كه با ساير هزينه‌هايي كه انجام شده 70 ميليارد تومان به 120 ميليارد تومان رسيد.

نماينده متقاضي تحقيق و تفحص از سازمان تربيت بدني با اشاره به بودجه سازمان تربيت بدني، ‌گفت: در مجموع اين 4 سال حدود 110 ميليارد تومان تا بهمن ماه سال گذشته در اختيار سازمان قرار گرفته بود كه بيشتر آن به صورت سليقه‌اي و شخصي هزينه شده است، مثلا براي باشگاه استقلال و پرسپوليس 8 ميليارد تومان اختصاص يافت، در حالي كه براي يك زمين فوتبال در يك روستا يك ميليون تومان هم هزينه نشد، كه در نهايت اين تقاضا به تصويب نمايندگان رسيد.

واقعا بودن شرحه !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
بالاخره آقای سعیدلو رییس تربیت بدنی شد.

با حكم احمدي نژاد؛سعيدلو به عنوان معاون رييس‌جمهور و رييس سازمان تربيت بدني منصوب شد

رييس جمهور در حكمي علي سعيدلو را به سمت معاون رييس‌جمهور و رييس سازمان تربيت بدني منصوب كرد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمود احمدي نژاد در اين حكم با اشاره به اهميت و نقش تربيت بدني و ورزش در سلامت جسمي و رواني جامعه و حفظ و تقويت غرور و همبستگي ملي، تصريح كرده است: خدمات دولت نهم در عرصه ورزش و تربيت بدني بايد با سرعت هر چه تمام‌تر ادامه يابد و با رفع كاستي‌ها و ايجاد هماهنگي كامل بين بخش‌هاي گوناگون و رفع همه موانع و حواشي آسيب‌رسان و با اتكاء به استعداد شگرف فرزندان پاك و ايماني، ورزش سرزمين ايران در قله‌هاي شايسته قرار گيرد.

متن حكم صادرشده از سوي رييس جمهور به اين شرح است:

"برادر گرامي جناب آقاي علي سعيدلو

به استناد اصل يكصد و بيست و چهارم قانون اساسي و بنا به تجربه و تعهد و شايستگي‌ها، جنابعالي را به سمت "معاون رييس‌جمهور و رييس سازمان تربيت بدني" برمي‌گزينم.

امروز اهميت تربيت بدني و ورزش در سطوح همگاني، پهلواني، قهرماني و حرفه‌اي و نقش آن در سلامت جسمي و رواني جامعه و حفظ و تقويت غرور و همبستگي ملي بر كسي پوشيده نيست.

در دولت نهم تلاش‌هاي بسيار ارزشمند و موفقي جهت توسعه تاسيسات ورزشي و همچنين زيرساخت‌هاي ورزشي در رشته‌هاي گوناگون به عمل آمده است و در نتيجه شاهد شكوفايي جوانان و نوجوانان و قهرمانانمان در عرصه‌هاي ملي، منطقه‌يي و جهاني هستيم. اين خدمات بايد با سرعت هر چه تمام‌تر ادامه يابد و با رفع كاستي‌ها و ايجاد هماهنگي كامل بين بخش‌هاي گوناگون و رفع كليه موانع و حواشي آسيب‌رسان و با اتكاء به استعداد شگرف فرزندان پاك و ايماني، ورزش اين سرزمين در قله‌هاي شايسته قرار گيرد.

ضمن تقدير از خدمات ارزشمند و ماندگار آقاي مهندس علي‌آبادي به ورزش كشور و كليه دست‌اندركاران و قهرمانان، اميدوارم با توكل بر خدا و بهره‌مندي از همكاران متعهد، هوشمند و توانمند و در سايه عنايات حضرت ولي عصر(عج) در ارتقاء ورزش كشور و تحقق اهداف دولت دهم موفق و سربلند باشيد.

رجاء واثق دارم جامعه ورزش كشور در انجام ماموريت خطير شما را ياري خواهد كرد.

محمود احمدي نژاد"

منبع:ایسنا

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
حالا میتونید اسم تاپیک رو عوض کنید بنویسید فوتبال و ورزش در اختیار سعیدلو ها...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام خدمت دوستان
بالاخره آقای سعیدلو رییس تربیت بدنی شد.

با حكم احمدي نژاد؛سعيدلو به عنوان معاون رييس‌جمهور و رييس سازمان تربيت بدني منصوب شد

رييس جمهور در حكمي علي سعيدلو را به سمت معاون رييس‌جمهور و رييس سازمان تربيت بدني منصوب كرد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمود احمدي نژاد در اين حكم با اشاره به اهميت و نقش تربيت بدني و ورزش در سلامت جسمي و رواني جامعه و حفظ و تقويت غرور و همبستگي ملي، تصريح كرده است: خدمات دولت نهم در عرصه ورزش و تربيت بدني بايد با سرعت هر چه تمام‌تر ادامه يابد و با رفع كاستي‌ها و ايجاد هماهنگي كامل بين بخش‌هاي گوناگون و رفع همه موانع و حواشي آسيب‌رسان و با اتكاء به استعداد شگرف فرزندان پاك و ايماني، ورزش سرزمين ايران در قله‌هاي شايسته قرار گيرد.

متن حكم صادرشده از سوي رييس جمهور به اين شرح است:

"برادر گرامي جناب آقاي علي سعيدلو

به استناد اصل يكصد و بيست و چهارم قانون اساسي و بنا به تجربه و تعهد و شايستگي‌ها، جنابعالي را به سمت "معاون رييس‌جمهور و رييس سازمان تربيت بدني" برمي‌گزينم.

امروز اهميت تربيت بدني و ورزش در سطوح همگاني، پهلواني، قهرماني و حرفه‌اي و نقش آن در سلامت جسمي و رواني جامعه و حفظ و تقويت غرور و همبستگي ملي بر كسي پوشيده نيست.

در دولت نهم تلاش‌هاي بسيار ارزشمند و موفقي جهت توسعه تاسيسات ورزشي و همچنين زيرساخت‌هاي ورزشي در رشته‌هاي گوناگون به عمل آمده است و در نتيجه شاهد شكوفايي جوانان و نوجوانان و قهرمانانمان در عرصه‌هاي ملي، منطقه‌يي و جهاني هستيم. اين خدمات بايد با سرعت هر چه تمام‌تر ادامه يابد و با رفع كاستي‌ها و ايجاد هماهنگي كامل بين بخش‌هاي گوناگون و رفع كليه موانع و حواشي آسيب‌رسان و با اتكاء به استعداد شگرف فرزندان پاك و ايماني، ورزش اين سرزمين در قله‌هاي شايسته قرار گيرد.

ضمن تقدير از خدمات ارزشمند و ماندگار آقاي مهندس علي‌آبادي به ورزش كشور و كليه دست‌اندركاران و قهرمانان، اميدوارم با توكل بر خدا و بهره‌مندي از همكاران متعهد، هوشمند و توانمند و در سايه عنايات حضرت ولي عصر(عج) در ارتقاء ورزش كشور و تحقق اهداف دولت دهم موفق و سربلند باشيد.

رجاء واثق دارم جامعه ورزش كشور در انجام ماموريت خطير شما را ياري خواهد كرد.

محمود احمدي نژاد"

منبع:ایسنا

بنظ من هر كسي از اين يارو علي آبادي بهتره!
شما چه نظري در مورد اين جابجايي دارين؟
فك ميكنين اوضاع بهتر شه يا نه...؟!

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
سردسته دزدان، در سازمان ورزش برادر زن رييس جمهور تشريف دارن http://************/files/5zi0sqr63nwy8vuzum5t.gif

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
على‌آبادي:قصد داشتم مثل ژاپنى‌ها کار کنم!
ایسنا: رئيس پيشين سازمان تربيت بدنى گفت: ورزش ايران در حدود 20 تا 30 سال از ورزش دنيا عقب است و نمى‌توان در چهار سال اين عقب‌ماندگى را جبران کرد.
محمد على‌آبادى که در محل کميته ملى المپيک در جمع خبرنگاران اقتصادى برنامه‌هاى خود را براى وزارت نيرو تشريح مى‌کرد، به اقداماتى که در طول چهار سال حضور خود در سازمان تربيت بدنى انجام داده است اشاره کرد و گفت: ما اصولا زير ساخت‌هاى لازم را براى ورزش در همه سطوح کشور در اختيار نداشتيم. زيرساخت استاندارد به ازاى هر فرد دو متر مربع است که ما تنها يک پنجمش را در اختيار داشتيم که البته اين چهار دهم متر مربع نيز در اختيار ما نبود و بيش از نيمى از آن در ورزشگاه آزادى و ورزشگاه اصفهان بود که کارکرد ملى داشت و به درد بخش آماتور نمى‌خورد. على‌آبادى اضافه کرد: بر اين اساس من برنامه چهار ساله خودم را براى حضور در سازمان تربيت بدنى به احمدى‌نژاد ارائه دادم که در اين برنامه قرار بود در کنار افزايش منابع مالى اماکن ورزشى را در سراسر کشور توسعه دهيم. من قصد داشتم مانند ژاپنى‌ها کار برنامه‌اى انجام دهم که احمدى‌نژاد نيز که از تيزهوشى لازم برخوردار است، گفت که روى توسعه زير ساخت‌ها کار کنيم. ابتداى کار مى‌دانستيم که ممکن است اين رويه مورد پسند قرار نگيرد. در مراحل اول کار هم وضع به همين منوال پيش رفت تا همه توجيه شدند. وى با بيان اينکه محيط ورزش انصافا يک محيط سازنده، عارى از مشکلات، مسائل و تخلفات اجتماعى است، تصريح کرد: ورزش يک محيط شاداب و سالم دارد. ما از دنيا 20 تا 30 سال عقب هستيم و در عرض چهار سال نمى‌توانستيم اين عقب‌ماندگى را جبران کنيم. در کنار اين عقب بودن دنيا به سرعت در حال پيشرفت است و ما ايستاده‌ايم. من به طور قاطع مى‌گويم که ايران ظرف دو تا سه سال آينده مى‌تواند بزرگ‌ترين مسابقات جهانى را در سطح المپيک برگزار کند چرا که اين فضا براى کشور فراهم شده است.

باشه. بهش میگم !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره اخه گفته بود من وزارت نیرو رو هم مثل ورزش آباد خواهم کرد.

فکر کنم بخاطر همون رای اعتماد نگرفت :))

1408

Registered User
لایک‌ها
57
باید ساسان رو می زاشتن رئیس سازمان تربیت بدنی . اونجا هم به فوتبالیست ها می گفت به جای گل زدن به بحث و گفتگو بپردازین تو وسط زمین فوتبال

بالا