منتخب بازارچه

فورم رانت سرور در پی اچ پی چطوریه ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,770
لایک‌ها
17,605
محل سکونت
ایران
سلام

من نیاز به کمک دارم

فورم رانت سرور در پی اچ پی چطوریه ؟

<form runat ="server">

چطوری در پی اچ پی باهاش ارتباط برقرار می کنیم ؟

لطفا کمک کنید
 

Y2K

Registered User
تاریخ عضویت
20 فوریه 2006
نوشته‌ها
592
لایک‌ها
1
سن
39
محل سکونت
Location
سوالت رو توی بخش PHP مطرح کن زودتر به جواب میرسی
 

ebrahimj

Registered User
تاریخ عضویت
13 اکتبر 2004
نوشته‌ها
316
لایک‌ها
1
محل سکونت
pp
نداريم هميچين چيزي تو php‌.
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,770
لایک‌ها
17,605
محل سکونت
ایران
مطمئنید که نداریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
 

Y2K

Registered User
تاریخ عضویت
20 فوریه 2006
نوشته‌ها
592
لایک‌ها
1
سن
39
محل سکونت
Location
سوالت رو توی بخش PHP مطرح کن زودتر به جواب میرسی
:blink: :blink: :blink:

این تاپیک دیشب تو گفتگوی آزاد نبود



تا اونجا که می دونم runat=server توی asp هست و پی اچ پی همچین چیزی نداره
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,770
لایک‌ها
17,605
محل سکونت
ایران
اوکس ممنون از کمک دوستان عزیز
 

ebrahimj

Registered User
تاریخ عضویت
13 اکتبر 2004
نوشته‌ها
316
لایک‌ها
1
محل سکونت
pp
اين

کد:
<formrunat="server">


</form>
باشي . اين فرم در اين صورت postback ميشه

هرچيزي كه اينجا بكاري ميتوني با يه script runat="server" و ايونت و ... به صورت سرور سايد بخوني

تو php بايد فرم html بسازي و كد بنويسي كه blank رو از postback تشخيص بده و مقادير رو بخونه اما اينجا خيلي راحت انجام ميشه ..
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,770
لایک‌ها
17,605
محل سکونت
ایران
یه مثال برام میزنی تا بهتر متوجه بشم

ممنون از کمکت
 
بالا