آژانس هواپیمایی
pop up

فورومهاي فارسي غيراز PHPBB

شروع موضوع توسط med79 ‏27 آپریل 2003 در انجمن vBulletin و IPB

  1. med79

    med79 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2003
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    چه فورومهاي فارسي ديگري غيراز PHPBB می شناسید؟ آیا Vbulletin نسخه فارسی دارد؟
     
  2. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    به نام خدا !

    راستشو بخواي من در مورد Vbulletin اطلاعي ندارم ولي ميدونم فاروم هاي yabb هم فارسي ميشه و مي تونس از توي خود سايتش pack فارسي شو برداري ! ولي با اين phbb به هيچ وجه قابل مقايسه نيست و خيلي چرت و بيخود ِ ! ولي يه خوبي داره اينه كه روي سرويس هاي مجاني كه php رو ساپورت نمي كنن هم نصب ميشه ...!
     
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    چند تا ديگه هست :
    ikonboard
    invisionboard
    همون Vbulletin , ...
    ولي فکر نميکنم هنوز فارسي شده اونا جايي واسه داونلود پيدا بشه.
     
  4. med79

    med79 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2003
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    سايت حاضربا چه فارسي شده است؟ من فقط مايلم در همين حدفارسي داشته باشم . بسته majidonline بیش از حد و همه چیز دا فادسی کرده است.
     
  5. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    البته خود صاب مجلس بايد جواب بده ولي تا اونجا كه من ميدونم اينجا اصلاً فارسي نشده و فقط از templates فارسي استفاده مي كنه !
     
  6. med79

    med79 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2003
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    templates فارسی را از کجا بايد آورد.
     
  7. boxilink
  8. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    منظور از templates همون Style بود كه ميتوني از همون farsi subsilver آقا مجيد استفاده كني و اگه اگه ميخواي مثل اينجا همه چيز English باشه (اگه توجه كني اينجا تمام پيغام ها و كليك ها اينگيليسي هستش) كافيه كه از توي Configuration قسمت Default Language رو به English و Default Style رو به subsilver farsi تغيير بدي !
    ولي بدم نميشه همه جيز فارسي باشه ها ! ;) يه نگاه به اينجا بنداز : <a href='http://forum.sefidary.com' target='_blank'>http://forum.sefidary.com</a>
    در اصل ميشه قالب آقا احسان + زبان آقا مجيد ! زاستي اين فروم براي اين انقدر خالي از تهي كه فقط براي تست بودش ;) فاروم اصلي از خود سايت قابل دسترسي هستش

    www.sefidary.com
     
  9. siavash79

    siavash79 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    اگه دوست دارين فارم كاملاً فارسي رو ببينين يه سري به www.kalkade.com بزنين
    حتي تاريخش رو هم شمسي كردن :shock:
     
  10. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    بابا دمت گرم ! :D اينجا فقط همون تاريخش ميلادي هستشو فارسي نيست ! :D با footer اش كه اونم جزو copy right خود PHP به حساب مياد و برداشتنش صحيح نيست !(كه اينجا اضافه دركش كردن و...)
    خلاصه بابا ظريف بين ! :D
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    من از فايلهاي مجيد استفاده نكردم چون به قول خودت ديگه زيادي فارسي شده! :)
    ترجمه كردن بعضي از اصطلاحات بدتر آدم رو گيج ميكنه. ولي كار مجيد خيلي خوبه.
    فارسي تريني هم كه تاحالا ديدم همين كلكده هست كه دم سياوش گرم.
    من فقط يه سري تمپليتها رو به سليقه خودم فارسي (چپ و راست كردن و اضافه كردن چند تا دكمه و ...) كردم. همين.
     
  12. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    بجز سيستمهايي كه با پي اچ پي كار ميكنند آيا انتخابهاي ديگه اي هم هست؟
     
  13. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    غير از PHP ميمونه ASP و CGI
    در مورد ASP اطلاعاتي ندارم ولي اين بسته اي که پرشين بلاگ استفاده کرده بايد چيز خوبي باشه. البته اسمش رو از زيرش حذف کردن.
    در مورد CGI هم ميتوني ikonboard رو امتحان کني:
    <a href='http://forums.ikonboard.com' target='_blank'>http://forums.ikonboard.com</a>
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    راستش دنبال يه سيستم شسته رفته برا دانشگاه ميگردم. ترجيحا ويندوزي باشه و ساده. من با ا اس پي دات نت (كي انگليسي رو اضافه ميكني) و اس كيو ال سرور راحتم.
     
  16. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    نه اينكه گير نياد ولي ببين اگرم پيدا شه منابع براش كم هست فرضا اسكين براش كم هست.. يا كار كم روش شده و اگر به مشكلي بخوري كسي زياد تجربه كار باهاشو نداره و اگر هم پيدا كني و استفاده كني اگر مشكلي وسط كار پيش بياد تك و تنها مي موني و كسي تجربه كار با اون مورد خاص رو نداره .. نه اينكه نداره ولي خوب كمن .. نمي دونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه ؟ به نظرم براي دانشگاه همين پلن اول پرشين تولز رو بگير و تا مدت ها هم نه پهناي باند كم مياد و نه چيزي البته انتخاب با خودت هست من اين به ذهنم رسيد.
     
  17. fooladi

    fooladi کاربر فعال هواشناسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,077
    تشکر شده:
    2,486
    محل سکونت:
    خرم آباد
    من از Web Wiz Forums استفاده ميكنم و تا حدودي اون رو فارسي كردم كه البته ASP هستش.

    من از سرور مجاني brinkster استفاده كردم . آدرس اون:

    <a href='http://patogh.notlong.com' target='_blank'>http://patogh.notlong.com</a>
     
  18. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    سلام.
    آخرين پست اين تاپيك مال بيش از 6 ماه پيشه.
    چون موضوع سوال من هم مرتبط هست گفتم تو اين تاپيك بنويسم.

    من يه سري اطلاعات جمع آوري كردم، اساتيد با تجربه و حرفه اي يه جمعبندي بكنند:
    1- phpbb فارسي رو ميشه از دو جا گرفت:
    الف: http://phpbb.farsiprojects.com
    ب: http://phpbb.delphishop.com که اين نسخه يونيکد هست.
    ج: مي گن تو http://www.majidonline.com هم phpbb فارسي براي دانلود هست. اما ما که پيدا نکرديم. شما چطور؟

    2- جز phpbb يه انجمن ديگه هم فارسي شده به است Invision power Board -IPB
    خود برنامه رو از اينجا ميشه گرفت: http://www.invisionboard.com
    فايلهاي فارسي: http://ipb.pcseven.com/lang-farsi.tar
    قالب فارسي: http://www.daregooshi.com/ipb/persian_skin.zip
    اطلاعات بيشتر: http://ipb.farsiprojects.com
    سايت نمونه: http://www.javoona.com/forum

    3- اگه Forum به زبان ASP بخواهيم فارسي شده اش اينجاست:
    http://www.shirazpersianservers.com


    سوالات:
    1- اون phpbb که يونيکد نيست، arabic code page هست؟ کدوم بهتره؟ اينکه مي گن حجم ديتابيس Unicode خيلي بيشتر ميشه درسته؟
    2- تا جايي که من ديدم IPB هم پوليه. اما نسخه Trial رو ميشه از سايتش گرفت. نسخه Trial محدوديت زمان نداره. تنها تفاوتش اينه که نسخه Trial قسمت java chat نداره. (چت مي خواهيم چيکار؟)
    آيا استفاده از اون از نظر لايسنس و کپي رايت و اينجور مسائل ايرادي داره؟(از نظر پرشين تولز بعنوان ارائه دهنده هاست)
    3- به نظر شما کدوم بهتره؟ PHPBB يا IPB؟
    3- اگه شما هم سيستم فروم فارسي سراغ داريد ممنون ميشم معرفي کنيد.
     
  19. kami

    kami مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,144
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    نسخه اي كه قبلا توي majidonline بود در حال حاضر به farsiprojects منتقل شده.
    توي سايت delphishop هم دو نسخه پيدا ميشه. يكي يونيكد و ديگري عربيك.
    1- از نظر حجم هم يونيكد تقريبا دوبرابر عربيكه.
    2- بايد مديران جواب بدند.
    3- هر كدوم يه مزايايي دارند.
    4- vBulletin هم داره فارسي ميشه.( البته به صورت غير قانوني).
     
  20. kami

    kami مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,144
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
  21. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    ممنون از توضيحاتت كامي جون.(توضيحاتت در اينجا و اونجا ;) )
    پس vBulletin رو که مجبوريم بي خيال بشيم. فروم ASP هم که به درد ما نمي خوره.
    ميمونه PHPBB و IPB
    1- ميشه باز يه توضيحي در مورد مزايا و معايب PHPBB يونيکد و عربي بديد؟ عربي تو ويندوز 98 ديده نميشه؟ من مي خوام بشه که گاهي مطالب رو از phpbb تو mt(که طبيعتا يونيکد هست) کپي و پيست کنم.
    2- خلاصه استفاده از IPB غير قانونيه يا نه؟(قابل توجه مديران محترم پرشين تولز)
    3- مزايا و معايب IPB نسبت به PHPBB چيه؟
    3- فروم فارسي ديگه اي جز اينا نيست؟
     
  22. kami

    kami مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,144
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    1- خب البته بر همگان واضح و مبرهن است كه يونيكد بر عربيك تقدم دارد و به كار شما هم صدالبته كه يونيكد بهتر مي خوره.
    2-خير. اگه با cpanel كار كرده باشي ميبيني كه يكي از اسكريپت هاي قابل نصب همينIPB ايه.
    3- كنترل پنل مديرش قويتره( خيلي قويتر)- با سرعت بيشتري لود ميشه- امنيتش هم بيشتره.
    4- تا الان كه دارم مي نويسم غير از اينايي كه گفتم و yabb نه ديگه نيست.( يا اگرم هست من خبر ندارم.).