آژانس هواپیمایی
pop up

...فوری... تورو خدا کمک کنید Usb کامپیوترم هیچی رو نمیشناسه .... فوری ...کمک

شروع موضوع توسط hamidrezaaa ‏14 ژانویه 2008 در انجمن موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر

  1. hamidrezaaa

    hamidrezaaa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2007
    نوشته ها:
    50
    تشکر شده:
    0
    دوستان سلام برای من یک مشکل خیلی بزرگ پیش اومده:( اون هم اینکه که وقتی یک USB به کامپیوتر وصل میکنم اصلا نمیشناستش برنامه اون دستگاه رو هم میرزیم ولی باز ارورو میده عکسش رو براتون میزارم که متوجه بشید [​IMG] بعد که روش کلیک میکنم این صفحه میاد [​IMG] تور خدا اگه کسی میدونه مشکل چیه زود بگه اخه از صبح تا حالا میخوام توی گوشیم چیز برزیم ولی این ارور رو میده
    تورو به خدا زود کمک کنید
    ویندوز رو عوض کردم نشد که نشد جای USB رو عوض کردم اون هم نشد
    .... یک چند لحظه هم تحمل کنید عکس ها لود شه بهد نگید عکس نبود ....
     
  2. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    اول بگو ببینم اون عکس چیه تو صفحه ؟!!!!!! :happy::D

    درایور های مادر برد رو نصب کردی یا نه ؟
    از خوب Setup مادر برد Disable نشده ؟
     
  3. phn_uk

    phn_uk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2007
    نوشته ها:
    177
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    پیشنهاد می کنم یک بار مادربردت رو Clear CMOS کنی
     
  4. saeed_saba

    saeed_saba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    248
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ُStranded In The Middle Of Nowhere !
  5. saeed_saba

    saeed_saba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    248
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ُStranded In The Middle Of Nowhere !
    سلام

    راستی این لینک هم ممکنه کمکتون کنه.یه Hot Fix هستش که نصب کنیدش شاید مشکل حل بشه.:happy:​
     
  6. hamidrezaaa

    hamidrezaaa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2007
    نوشته ها:
    50
    تشکر شده:
    0
    والا همه اون کارهایی رو که گفتید کردم وای نشد که نشد
     
  7. boxilink
  8. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    کلا هیچ جور USB رو نمیشناسه ؟ یا موبایلتو اگر موبایلتو نمیشناسه خوب باید موبایلتو نصب کنی !
     
  9. hamidrezaaa

    hamidrezaaa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2007
    نوشته ها:
    50
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز اصلا هیچ USb رو نمیشناسه
     
  10. hamidrezaaa

    hamidrezaaa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2007
    نوشته ها:
    50
    تشکر شده:
    0
    خوب دوست عزیز چطور میتونم این کار رو بکنم :(
     
  11. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    به خاطر کابلیه که ازش استفاده میکنی کابله ضعیفه یه کابل بهتر بگیر .
    قطعیه که ازش استفاده میکنی رو هم بگو چیه , پرینتره چیه مدلشم بگو .
     
  12. @gh@m@hdi

    @[email protected]@hdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,728
    تشکر شده:
    214
    محل سکونت:
    فعلا پشت شیشه مونیتور شما
    یا از کابله یا از پورتی که کابل رو بهش وصل می کنی یا ایراد سخت افزار usb
     
  13. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    از کی به این مشکل برخوردی ! جالب اینه که USB Divice سنس میشه !

    این کاری که میگم بکن :

    همه USB ها رو خالی کن . ( هیچی به سیستم وصل نباشه )
    برو توی قسمت دیواس منیجرت و تمام USB ها رو ریمو کن .

    ری استارت کن دوباره امتحان کن . من اینو یه جا خوندم وقتی با مدمم مشکا داشتم ولی حالا شمام تست کن !
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    من بازم میگم اگر دستگاهتون پرینتره یا چیز مشابهیه 90% ایراد از کابلیه که استفاده میکنید .
     
  16. hamidrezaaa

    hamidrezaaa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2007
    نوشته ها:
    50
    تشکر شده:
    0
    اول از همه ی دوستان به خاطر راهنمایی هاشون متشکرم
    مرسی از راهنماییت دوست عزیز ولی هیچی رو نیمشناسه چه با کابل باشه چه بی کابل باشه
    والا بلوتوسه . کابل گوشیه . کیبرده
    دوست عزیز هر چی که وصل میکنم نیمخونه چه با کابل چه بی کابل مثل بلوتوس ایراد USB هم اخه میگه میشه هر 4 تاش با هم ایراد پیدا کنه
    از وقتی که یه کیبرد usb رو به کامپیوتر وصل کردم و این ارور را داد بعد دیگه هر چی که وصل میکردم ارور میداد اما قبلش اینجوری نبود
    این کاری هم که گفتید کردم ولی نشد
    گفتم پرینتر نیست و چند تا دستگاه رو هم که وصل میکنم اصلا کابل نداره
     
  17. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    این آخری رو که من نگفتم ! Mod.Chip گفت !

    خوب اگر اینطوری کیبرد رو جدا کنید با چیز هایدیگه امتحان کنید ! یه نکته جالب آلان کیبرد با USB کار میکنه ؟
     
  18. ansari1234

    ansari1234 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    من دقیقا همین مشکلو دارم
     
  19. sina1401sina

    sina1401sina Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2006
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    karaj
    ممکنه یه ویروس باشه چون من قبلا یه ویروس گرفته بودم که دقیقا همین مشکلو برام ایجاد کرده بود
    با یک آنتی ویروس قوی سیستمتو به طور کامل اسکن کن
     
  20. FanFan

    FanFan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژوئن 2008
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    ممكن مشكلش سخت افزاري باشه احتمالش هم زياده
    ميتوني در صورتي كه مشكلت حل نشد از يه كارت PCI USB استفاده كني:)