• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوری: دیگه از youtube نمیشه دانلود کرد

yttttttt

Registered User
لایک‌ها
2
متاسفانه دیگه با idm نمیشه دانلود کرد .

حالا چرا؟
راه حل چیه؟

..........

انگار اجازه دانلود رو بسته

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
idm رو آپدیت کن, درست می شه. از اینجا دانلودش کن.

AminMrz

Registered User
لایک‌ها
31
چرا به شایعات دامن میزنید:دی
فردا آپلود سنتر ها هم درست میشن فکر میکنید آپلودر ها همین جوری دست روی دست میزارن

yttttttt

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان

idm لینک دانلود میده اما

همه بصورت 1 یا دو مگ هست

چرا؟

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
دوستان

idm لینک دانلود میده اما

همه بصورت 1 یا دو مگ هست

چرا؟

بعضی کلیپا قبل از اجرای کلیپ اصلی یه تبلیغی تو همون حجم 1-2 مگ که گفتی اجرا میشه بعد کلیپ اصلی میاد !! توی دوتا لاین متفاوت !!

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
مشکلی نیست ! درسته

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شما احتمالا HTML 5 رو فعال کردی برای همین دیگه IDM از کار افتاده .. برای غیرفعال کردن سیستم HTML5 سایت YouTube :

به این صفحه مراجعه کنید :

YouTube - Broadcast Yourself.

کلید Leave HTML5 رو بزنید ..

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
ميشه ... آپديت كن

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
با savevideo.me و flashgot میشه به شرط چیز شکن

bixbox1990

Registered User
لایک‌ها
15
بدون وی پی ان یا (امثال اینها )هم میشه دانلود کرد یا تماشا کرد
راهنمایی کنید

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
بدون وی پی ان یا (امثال اینها )هم میشه دانلود کرد یا تماشا کرد
راهنمایی کنید

میشه دانلود کرد.لینک ویدیو رو به سایتای لیچر یوتیوب میدی اونا لینک دانلود رو بهت میدن.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
میشه بیشتر راهنمایی کنید

شما لینک ویدیو مثلا "www.youtube.com/watch?v=wqPRdzrjWpU" رو به لیچر میدی.لیچر هم لینک دانلود رو بهت میده.یعنی فایل رو میاره روی سرور خودش و لینکشو بهت میده.
البته اگه لیچر درست و حسابی باشه اجازه ی انتخاب کیفیت ویدیو رو هم بهت میده.مثلا میتونی تعیین کنی ویدیو 720p دانلود بشه یا 480p
من از filegir اکانت دارم که این قابلیت رو داره.البته لیچرهای رایگان هم وجود دارن.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
مشکلی نیست الان از یوتیوب دانلود کردم

AFSORDEH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,545
اين اتفاق ماه ها قبل براي من هم رويداد

اولاش خوب بود ولي يهو از يه زماني idm ديگه لينك دانلود نداد ... و يا اگه پنجره ي دانلود هم ظاهر ميشد بازم ضرفيت فايل رو نشون نمي داد و مسلما نمي تونست ويدئو رو دانلودش كنه.... :(

فقط يك راه براي دانلود از اين طريق وجود داشت و اونم اينكه، اول كل ويدئو از يوتوب يه بار پخش مي شد و اونوقت بعدش روي گزينه ي دانلودي كه از اول اجراي ويدئو ظاهر شده كليك كنيد!!! و يك راه ديگش هم استفاده از سايت هاي دانلود بود، اونم بيشتر سايت هايي كه آدرس يوتوب رو مي گرفتن و لينك دانلود رو به ايميل ارسال مي كردن، كارايي داشت :cigar:

اين مسئله رو در يكي از انجمن ها مطرح كردم، يكي از دوستان گفت كه بايد براي idm يك پروكسي معرفي كنيد!!! (از بخش تنظيمات)
از اونجا كه من اطلاعات زيادي درباره پر كردن گزينه هاي اون قسمت نداشتم و از اونجا كه از موثر بودن اين كار اطمينان نداشتم كاري انجام ندادم... :ph34r2:

من قبلا از فندق شكن و قند شكن ها استفاده مي كردم تا اينكه با از كار افتادن اونها مجبور به خريد يك پروكسي شدم، از وقتي از پروكسي ساك3 استفاده مي كنم idm لينك دانلود مي ده! :goatee:

AFSORDEH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,545
سایت خوب کسی سراغ داره برای مستقیم کردن لینک ویدئو ها بدون فیل

از سايت هايي كه بطور مستقيم لينك يوتوب رو دريافت و لينك دانلود رو در اختيار كاربر مي گذارن، فكر نمي كنم سايتي باقي مونده باشه كه .... نشده باشه. :)

ولي بعضي از سايت هايي كه لينك ويدئو رو دريافت و لينك دانلود رو به آدرس ايميل ارسال مي كنند ممكنه هنوز باز باشند، اونم به دليل اينكه اين روش دانلود استفاده زيادي در ميان كاربران ندارد هنوز .... نشدن. :rolleyes: (ولي خب اين مي تونه راه آخري باشه - در زماني كه دانلود منيجرها از كار افتاده باشن و سايت هاي لينك مستقيم هم پكيده باشن اين نوع سايت ها مي تونن كارايي داشته باشن)

بالا