• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فکر کردید اگه یه روزی بمیرید سایتتون چی میشه ؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
با سلام خدمت وبهای مسترینگ محترم . :D

داشتم تو وب ول میچرخیدم (طبق عادت ) ناگهان چشم بنده خورد به یه مطلبی در مورد زلزله تهران و . . .

بحث زلزله تهران خیلی وقته که مطرح شده و اینطور که من متوجه شدم خیلی از دانشمندان هم اینرو تائید کردن که یه زلزله ی بزرگ تو تهران به زودی رخ خواهد دادید.

حالا اصلا بگذریم از زلزله .

سوالی که برای من پیش اومده اینه که شما که هر کدوم یه چندتایی سایت دارین فکر کردید اگه روزی خدای نکرده یا تو زلزله یا هر جور دیگه ای از دنیا رفتید تکلیف سایتتون چی میشه ؟

همه اینارو گفتم که آخرش بگم همتون یوزر و پسور سایتتون رو بدید من که اگه مرحوم شدین سایتتون رو زمین نمونه :D (شوخی)

حالا جدا فکر کردید ؟

چیکار میکنید ؟

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
منم بعضی وقتا فکرشو کردم
ولی کاری نکردم ! دی
کسی از خونوائمم از کارام سر در نمیاره همشون به فنا میرن !
ابته یادم میاد یه سایت انگلیسی بود برای این مشکل و همه دارائی های اینترنتی طرفو داشت اطلاعاتشو و به بازماندگان طرف انتقال میداد ×

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
هیچی .. Expire میشه و یکی دیگه Register اش میکنه . :(

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
باریکلا وبمسترای شب زنده دار

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
فک کن !
وصیت مثلا بکنی فلان سایت را به برادرم می بخشم
اون یکی سایت را به اون یکی برادرم
یک حساب پبپال دارم خود اعتبار پبپال خالیش هم ارزشمنده اون رو هم به دوستم می بخشم
D:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
هیچی نویسنده هامون تا بفهمن میان یه ایندکس میذارن روی سایت میگن مالک این سایت با دنیا خداحافظی کرد! کسی نیست پوله ما رو بده سایت تعطیل:D

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
به غیر از سایت های خودمون سرویس هایی که به مشتریانمون میدیم رو به خانمم سپردم که به چند تا از همکاران مورد اعتمادی که هست واگذار کنه تا مبادا هیچ یک از مشتریان کوچکترین ضرری بکنن

چند وقت پیش یک وبلاگ نویس شهرمون هی مطلب می نوشت تو وبلاگش عکسشم بود آخرین پستش رو خوندم بنده خدا چقدر برنامه داشت واسه کارهاش ولی تصادف کرد و مرد و وبلاگشم لابد بعد از مدتی بسته میشه از طرف بلاگفا

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سایتامون هم میمیرن:|

اینها برای شخصی هست شرکت ها سایت شون با مردن چند نفر چیزی نمیشه ... شرکت بزنید تیمی کار کنید .... بیمه سایت هم هست ... که هنوز ارائه نشده :)

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
هیچی نویسنده هامون تا بفهمن میان یه ایندکس میذارن روی سایت میگن مالک این سایت با دنیا خداحافظی کرد! کسی نیست پوله ما رو بده سایت تعطیل:D

نویسنده ها چطوری می فهمن؟:D
تازه ممکنه طرف از طرف همون نویسنده ها که می گید به دلیل پرداخت نکردن پول به عنوان کلاه بردار شناخته بشه!

چند وقت پیش یکی از اعضای سایت آسان دانلود تصادف کرد و مرد اما همکاراش کار سایت رو ادامه دادن

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
اینها برای شخصی هست شرکت ها سایت شون با مردن چند نفر چیزی نمیشه ... شرکت بزنید تیمی کار کنید .... بیمه سایت هم هست ... که هنوز ارائه نشده :)

نیازی نیست که شرکت زده بشه حتما! برای مثال تمامی سایت هایی که تو امضای بنده هست به جز پارت وب شخصی هست! و بعد از من اهمیتی نداره که چی بشه:D

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
نویسنده ها چطوری می فهمن؟:D
تازه ممکنه طرف از طرف همون نویسنده ها که می گید به دلیل پرداخت نکردن پول به عنوان کلاه بردار شناخته بشه!

چند وقت پیش یکی از اعضای سایت آسان دانلود تصادف کرد و مرد اما همکاراش کار سایت رو ادامه دادن
نویسنده بالاخره دو بار زنگ میزنه موبایل یکی بر میداره میگه بهش که من خداحافظی کردم با دنیا اونام دیگه میفهمن کسی نیست پولشون رو پرداخت!

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
نیازی نیست که شرکت زده بشه حتما! برای مثال تمامی سایت هایی که تو امضای بنده هست به جز پارت وب شخصی هست! و بعد از من اهمیتی نداره که چی بشه:D

عزیزم تو امضای شما هیچ چی نیستش معلومه که دیگه مهم نیست چی میشه . :D

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
یه سایت خارجی هست میشه پسورد هارو اونجا بذاری،بعد از مرگ گواهی فوت باید ببری پسوردها رو به خانواده تحویل میدن :دی (تو منو و تو پلاس میگفت)،البته اگر پسورد ها رو بدن به خانواده ام فقط تنها کاری که میکنن یه جای محکم و درست حسابی نگهش میدارن که اگه یوقت چیزی شد داشته باشن : )) نمیان نگاه کنن،چون هیشکی سر در نمیاره.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
با سلام خدمت وبهای مسترینگ محترم . :D

داشتم تو وب ول میچرخیدم (طبق عادت ) ناگهان چشم بنده خورد به یه مطلبی در مورد زلزله تهران و . . .

بحث زلزله تهران خیلی وقته که مطرح شده و اینطور که من متوجه شدم خیلی از دانشمندان هم اینرو تائید کردن که یه زلزله ی بزرگ تو تهران به زودی رخ خواهد دادید.

حالا اصلا بگذریم از زلزله .

سوالی که برای من پیش اومده اینه که شما که هر کدوم یه چندتایی سایت دارین فکر کردید اگه روزی خدای نکرده یا تو زلزله یا هر جور دیگه ای از دنیا رفتید تکلیف سایتتون چی میشه ؟

همه اینارو گفتم که آخرش بگم همتون یوزر و پسور سایتتون رو بدید من که اگه مرحوم شدین سایتتون رو زمین نمونه :D (شوخی)

حالا جدا فکر کردید ؟

چیکار میکنید ؟

:Dعزیز وقتی ما مردیم چیکار میکنید یعنی چی؟
حالا در کل بعد از 1 ماه هاست غیر فعال میشه و سایت down میشه بعد از 6 ماه گوگل رفرش میکنه پیج رنک سایت 0 میشه بعدش هاستینگ بک اپ سایتم رو هم پاک میکنه و فقط میمونه دامین ها، دامین ها هم بعد از 1 سال اکسپایر میشن و یکی ثبتشون میکنه و میزاره برای فروش:wacko:
در کل زندگی جاریست

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
منکه وصیت میکنم با خودم بذارن تو قبر

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
من فکر کردم :دی

بعد از مرگم خانومم با واسطه پرداخت هزینه سرور تماس میگیره که هزینه سرور را مثل قبل پرداخت کنه :)

یکسری اتفاقات هم قابل پیش بینی هست :دی
مثلا زیر مطلب درگذشتم چند هزارتا کامنت میزارن تسلیت میگن ...

بالا