• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیسبوک = قاتل خاموش

omid109

Registered User
لایک‌ها
37
طبیعتاً کاربرای مختلفی از بی گناه تا گناهکار از بازاریاب تا دزد از کاربر عادی تا کاربرای شارژ دزد... همه و همه برای اینکه جمعیت فیسبوک زیاد هست از این سایت استفاده می کنند حالا خود فیسبوک جاسوس هست به سازمان سیا وابسته هست یا نه من به ایناش کار ندارم در تخصصم نیست و راجبش هم تحقیق نکردم

Facebook is a spy

اما شماره موبایل یک کاربر به چه درد فیسبوک میاید که فیسبوک تاکید ویژه ای برای اخذ شماره موبایل دارد تا انجا که یکی از شروطفعالی اکانت در فیسبوک ثبت شماره موبایل است این خود قصیه را بودار می کند که دست فیسبوک با سازمانی در کاسه است.

Facebook is a lie

خیلی ها هستن که کاربری عادی بودن مسدود شدن و دلیل مسدود شدنشان را هم نمیدانند گلایه اغلب کاربران مسدود شده این هست که مددتی بیش چند ماه وارد فیسبوکشان نشدند وحالا با اکانت مسدود شده خود مواجه می شوند. از طرفی هم کاربرایی که قصدمکاتبه برای رفع مسدودی دارند اغلب با زبان انگلیسی آشنایی ندارند و نتیجه ای نمی گیرند.

Facebook is a killer

اعتیاد به فیسبوک یا سایت های مشابه، مرگ فرصت های شغلی را به ارمغان خواهد آورد. فضای فیسبوک بر پایه تبادل نظر و ایده مردمی می چرخد این فضای گفتمان فرد را معتاد به فیسبوک می کند. هر جوابی جواب ها دارد طولانی!

We will boycott Facebook

پس گاهی لازم میشه به فیسبوک جمله کرد و کیبورد را مانند یک آرپیجی در دست گرفته و به سمت فیسبوک نشانه گرفت و بامب با یک شلیک جانانه ای به محیط مجازی همه فیسبوک را در جهان زیر سوال برد و همه داغ دلیتان را با شلیک خود تخلیه کنید.

کپی برداری آزاد است

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
من صحبت شما رو 3 بخش میکنم :
اول این بخش که مروبط به شماره موبایل هست.. : خب شما باید بدونید احتمال اینکه کسی بخواد رمز شمارو بدزده تو این سایتها زیاد هست و برای بازیابی نیاز به بیش از یک پل ارتباطی هست.. مثلا ایمیل و موبایل و.. بعضی سایتهای کوچک مثل فروم ها به ایمیل بسنده میکنند.. ولی سایتهای بزرگی مثل گوگل یاهو و فیسبوک و... برای اطمینان از اینکه اکانت شما به هیچ وجه از دستتون نره.. میان و شماره موبایل میگیرند و اگر کسی با آی پی غیر از شما وارد بشه توی اکاننتون اکانت شمارو بن میکنه تا جلوی سوء استفاده هکر رو بگیره.. و بعد به شما اس ام اس و ایمیل میده که ما فکر میکنیم شخصی به غیر از شما سعی دارد وارد نام کاربری شما شود که اگه اینو تایید کنی و بگی من نبودم میفرستت برای تایین هویت شخصی.. مثلا عکس چندتا از فرنداتو میده و باید اسماشونو بگی که اگه درست نگی 5 مین بلوک میشی. و باید دوباره سعی کنی.
خلاصه که الکی در ضمینه ای که تخصصت نیست حاشه سازی نکن و ایرانی بازی در نیار که ایرانی ها به هکه انگ دزدی وو چرت پرت میزنن..

و دوم اینکه درسته که اینترنت اگز بی هدف باشی توش از رسیدن به اهدافت جلوگیری میکنه.. ولی داری میگی اینترنت!! کل اینترنت که فیسبوک نیست. فیسبوک تنها جزء کوچکی از نته.. خیلی کوچک.. و این هم بستگی داره چظور از اینترنت و شبکه های اجتماعی استفاده کنی.. مثلا من توی فیسبوک چندتا پیج بزرگ دارم و برام اصلا هم مضر نبوده.. و برای کسانی که میان برای سرگرمی و بیشتر از 1 ساعت توی فسبوک هستند خوب نیست.. چون کلا شبکه های اجتماعی وقت رو حدر میدن.. به اصطلاح time killer هستن.. و پشنهاد میشه زیاد الاف کنید خودتونو توی شبکه های اجتماعی مگه برای امر مهمی مثل راه اندازی پیج پر مخاطب یا تبلیغ شغلتون و.....

مورد سوم هم اینکه برای امثال من که آینده خودشون رو تو نت میبینند و رویاشون کل اهدافشون توی نت هست نمیشه با کیبورد به فیسبوک حمله کرد!! بلکه باید از فیسبوک به نحو خوبی استفاده کاربردی کرد و برای موفقیت ازش کمک گرفت.. چرا که بیشتر از 1 میلیارد نفر کاربر داره.

بالا