• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیس بوک به نابودی نزدیک میشود.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
اگه رسانه ای با زمانه خودش رو آپدیت کنه، احتمال از بین رفتنش خیلی خیلی کم میشه. اینا هم که مرتب در حال آپدیت هستند. مثلا یه آماری منتشر شده که استقبال کاربران جوان و کم سن از فیس... کاهش یافته و بجاش آمار کاربران بالای 50 سال، حدود 80 درصد (از این عدد درصد مطمئن نیستم) رشد داشته. از حالا دارن رو این مورد بررسی می کنن.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
فیسبوک هم خوبه و هم بده...باید فرهنگ استفادش رو داشته باشیم .
و در ضمن همه چیز احتمال داره .شاید مثله تایتانیک نابود شد:دی

www.ChargeFa.Net
امضای تپاتالک

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
ﺧﺪﺍﮐﻨﻪ
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺍﻭﻟﺸﻢ ﻓﻴﺴﺒﻮﮐﻮ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻣﻴﺮﻡ ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺳﺮ ﻣﻴﺮﻩ ﺣﺎﻟﻢ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻩ ﻣﻴﺎﻡ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺍﺯﺵ
ﻭﻟﯽ ﺧﺐ ﺍﮔﺮ ﻭﻳﻠﺘﺮ ﻧﻤﻴﺸﺪ ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﺷﺎﻳﺪ ﭘﻴﺪﺍ ﻧﻤﻴﮑﺮﺩ ﭼﻮﻧﮑﻪ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﻫﺮ ﭼﻴﺰﯼ ﺭﻭ ﮐﻪ ﺁﺩﻡ ﺭﻭ ﺍﺯﺵ ﻣﺤﺮﻭﻡ ﮐﻨﻦ ﺑﻪ ﺯﻭﺭ ﺁﺩﻡ ﺑﺒﻴﺸﺘﺮ ﻋﻼﻗﻪ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﻴﺪﻩ ﺑﺮﻩ ﻃﺮﻓﺶ
ﺍﻣﺎ ﺍﻳﺪﻩ ﻓﻴﺴ+ﺑﻮﮎ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﻳﺪﻩ ﺗﺎﺯﻩ ﻭ ﺟﺎﻟﺒﯽ ﻧﺒﻮﺩ ﺍﻭﻧﻮﻗﺘﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺍﻭﻣﺪ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺗﻮ ﺩﻧﻴﺎ ﭼﺮﺍ ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﭘﻴﺪﺍ ﮐﺮﺩ
:| چی بگم من الان :D
چون تو دوستش نداری باید نابود بشه؟؟
اولا که نابود نیمشه چون فیسبوک از هر نظر با مای اسپیس فرق داره. دوما کاربرانش رو از دست نمیده چون فقط 2 میلیون از کاربراش ما ایرانی ها هستیم و فیلتر بود و نبودنش چه فرقی به حال فیسبوک داره. و از دست نمیده چون هم تبلیغات میشه براش هم روز به روز در حال پیشرفته.. برعکس بعضی سایتها که روز به روز بدتر میشن که بهتر نمیشن.. من الان 2 ساله دایم هر روز فیسبوک میرم و چند پیج بالای 50 هزار لایک دارم
و تظمین میکنم با تمام تجربیاتم فیسبوم حالا حالا هاا هست.. مگه اینکه یکی بهتر از فیسبوک بیاد ک کاربرارو جذب خودش کنه

Ahmad.Gh74

Registered User
لایک‌ها
31
شما مشگلتون با فيسبوك و يوتيوب چيه؟؟:android07:
بلآخر اينجوری نميشه يكی كه فكرش با تو يكی نيست يا مخالفته نابود بشه
فيسبوك خوبه اگه صفحه ای به امام زمان يا چيزی مذهبی توهين شد ميتونين ديليتش كنين
خودم آموزششو ديدم تو يه عكس كه اگه افراد زيادی مخالف يك صفحه باشن فيسبوك اون صفحه رو ديليت ميكنه
آخه ديگه مشكل چيه اگه شيعه باشيد و زشتی گناه را درك كرده باشی

• Like
Reactions: poq

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
من خودم از فیسبوک استفاده نمیکنم چون قبلا که استفاده میکردم چون 24 ساعت داخلش میگردم اگه اکتیو کنم .
ولی به نظرم با این تیمی که داره و روز به روز خودشو داره آپدیت میکنه با نیاز های جدید و متنوع احتمال از دست دادن کاربراش کمه .

ولی در کل اون زمانی که فیسبوک نابود بشه مطمئناً جایگزینه بهتری پیدا کرده . پس الکی دلتونو صابون نزنید .

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
فیس بوک خود دژمن است

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
مگ مگ فیسبوک

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ای بابا پس این ایرانیایی که صبح تا شب پای فیس بوکن کوجا رفتن:confused:

Sent from my C6903 using Tapatalk

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
به همین خیال باشن که نابود بشه.گوگل نابود شد فیسبوکم میشه!گرچه قابل مقایسه نیستن.
کمپانی های بزرگ از بهترین مشاورها استفاده میکنن برای آپدیت و گسترده کردن خدماتشون.فرض محال اگه چند سال بعد فیسبوک سایتش افول کرد اونا قبلش در بخش های دیگه سرمایه گذاری میکنن.اصلا بعید نیست تا چند سال بعد وارد بخش سخت افزاری مثل ساخت گجت بشن.
اگه قرار باشه تا چند سال دیگه از بین بره باید رقیبی واسش وجود داشته باشه که نابودش کنه فعلا که رقیبی نداره.

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,452
تا ایرانیا هستند رستم دستان هم فیس بوک رو تکون نمیده :دی

gravity

Registered User
لایک‌ها
98

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
من که از اولم به دلایلی با فیس بوک حال نکردم حالام حال نمیکنم
اما در رابطه با این خبر احتمالش زیاده که این اتفاق بیوفته یکی از مدارکش هم خود صاحبشه که داره کمکم وارد صنعت های دیگه ای میشه و برای اینده سرمایه گذاری میکنه به احتمال قوی در اینده فیس بوک خواهد بود اما دیگه بخش اعضمش رو چیز هایی به غیر از شبکه ی اجتماعیش تشکیل خواهد داد.

oiu

Registered User
لایک‌ها
170
این دانشمند بسیار غلط کرده :))

قرار نیست که رشد فیسبوک از سال 2004 تا الان بازهم ادامه داشته باشه

اونموقع کاربرا نبودن و ثبت نام کردن و رشد کرده الان تقریبا 80% عضو هستن و نیازی نیست دیگه به رشد چون رشد کرده مهم اینه کاربران را نگه داره

این دانشمند از اونایی هست که میبینه هیچ کاری نمیتونه کنه اومده یه چرتی بگه اسم خودش را به زبان ها بندازه :))

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
فک کنم تنها کشوری که توی فیسبوک کاربر نداره کره شمالی باشه درسته

M_ebrahimi

Registered User
لایک‌ها
35
دسته این دانشمند درد نکنه :|
(و عرض خسته نباشید!)

بالا