• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قابل توجه دوستان وب مستر که سایت تفریحی دارند

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام

مدتیه فکرم عجیب مشغوله کار های بعضی از دوستانه که چطور حاضرند سود چند برابری رو فدای 10 20 تومان پول ناقابل روزانه کنند البته بیشتر منظورم دوستان وب مستری ست که سایت تفریحی دارند

بنده به مدت 2 سال سیستم پاپ داشتم و دلیل فروشمم چیزی جز درامد اون بود که مجبور به فروشش شدم

دوستان تفریحی در نظر داشته باشید که اگر شما در این مدت ساعت رو مستقیم فروخته بودید سودی چندین برابر پولی که تا الان در میاوردید درامد داشتید

یکی از دوستان من با 12 هزار ایپی که از سایت تفریحی خودش داشت در یک ماه بیشتر از 400 ساعت فروخته بود

البته این مورد در مورد سایت های دانلود جواب نمی ده چون تست شده بارها دیدم که چون این سایت ها حوزه فعالیتشون افراد خاصی رو می طلبه فروش بسیار کمتری رو تجربه کردند

به هر حال این مورد مدتی بود ذهنمو مشغول کرده بود هی امروز فردا کردم این مسله رو بگم تا بالاخره امروز تایپیک زدم

الان که ساعت فروشش کم شده و سیستم ها هم کم اوردن اما به جرات می گم 90 درصد شما به شدت ضرر کردید درامدی بسیار عالی رو فدای یه درامد خورده ریز کردید

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360

nice2net

Registered User
لایک‌ها
320
به جای اون همه پاپ اپی که میزارن زو سایتشون بیان یه محصول خاصی رو تبلیغ کنند 10 برابرش گیرشون میاد به شخصه هر سایتی میرم بعد اینکگه پاپ اپشو ببندم دیگه هیچوفت سمت اون سایت نمیرم مسلما امثال من هم خیلی هستن و این یعنی افت بازدید به خاطر 2.3 هزار پول

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
به جای اون همه پاپ اپی که میزارن زو سایتشون بیان یه محصول خاصی رو تبلیغ کنند 10 برابرش گیرشون میاد به شخصه هر سایتی میرم بعد اینکگه پاپ اپشو ببندم دیگه هیچوفت سمت اون سایت نمیرم مسلما امثال من هم خیلی هستن و این یعنی افت بازدید به خاطر 2.3 هزار پول

بنده هم دقیقا مثل ایشون هستم
بارها شده که به سایتی سر زدم ولی تا دیدم پاپ آپ گذاشته دیگه داخلش نرفتم.
اگر رو محصولات همکاری در فروش سرمایه گذاری کنن صد درصد بازده بهتری داره
ان شاالله روزی برسه که آثاری از پاپ آپ در ایران دیده نشه

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
بنده هم دقیقا مثل ایشون هستم
بارها شده که به سایتی سر زدم ولی تا دیدم پاپ آپ گذاشته دیگه داخلش نرفتم.
اگر رو محصولات همکاری در فروش سرمایه گذاری کنن صد درصد بازده بهتری داره
ان شاالله روزی برسه که آثاری از پاپ آپ در ایران دیده نشه
عمرا :)

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
1 سال پیش با این که ورودی 200 تا بود روزی 1 موس انگشتی یا 1 موزن میکرو می فروختم که متاسفانه 70 درصد سفارشات به دلیل سیستم همکاری در فروش بوووووووق که نمی خوام اسمشو بیارم برگشت خورد الان که روزی 1000 ای پی دارم اصلا هیچ محصولی فروش نمیره سایت من دانلود نرم افزار و بازی هستش بیشتر ورودیام از بازیه به نظرتون چجور محصولاتی برای این سایت جواب میده؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
کاملا تایید میشه من این چند روزه تست کردم و نتیجه هم گرفتم

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
در نومیدی بسی امید است ... پایان شب سیه سپید است !
یکی مثل من یه دونه از سایت فروشگاه خودم میزارم و یکی هم از پاپ آپ ها !
تا ابد و مگر سایتم مرجع خبری و یا دانلودی باشه .
و الا ما ها که مرجع نیستیم باید مقطعی پول در بیاریم و بریم سراغ بعدی :|
البته امید شما هم میتونه انجام بشه و فقط در صورتی که مرورگرها اقدام کنند ...
یاعلی

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
دلیلش واضح است. فروش دردسرهای خاص خودش رو داره. وقت بیشتری میگیره و باید یه سرمایه اولیه + حداقل دو نفر نیروی اضافی + طراحی سایت فروشگاه + خرید پنل پستی + حساب و کتاب مالی و... داشت که همه توانایی و فرصت اینکار رو ندارن که البته میتونن از همکاری در فروش استفاده کنن ولی همکاری در فروش هم درآمد آنچنانی برای وبمستر معمولی نداره.

من معتقدم تا چند سال دیگه نت ایران با مشکلات مالی زیادی روبرو خواهد شد. نه فقط به خاطر انبوه پاپ آپ ها! بلکه به دلیل انبوه محصولات بی کیفیت و چند برابر قیمت بازار و آگاهی بیشتر کاربران اینترنت.

من که خودم زمانی وبمستر حرفه ای بودم بعد از 4 خرید اینترتی که داشتم، دیگه هرگز و هرگز، هیچ خرید اینترنتی نخواهم کرد!!

خرید محصولات همکاری در فروش = قیمت واقعی محصول * حداقل3 (!)

پ.ن: از پاپ آپ نگید که دلم خونه! بعضی وقت ها که بنابه دلایلی پاپ بلوکر رو خاموش می کنم، وارد هر سایتی میشم، اول یکبار کلیک می کنم تا هر چی پاپ آپ داره رو سرم خراب کنه و بعدش مطلب رو میخونم. الآن به چنان تبحری در بستن پنجره های پاپ آپ رسیدم که قبل از اینکه DNS بخواد Resolve بشه، پنجره بسته شده!

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
دلیلش واضح است. فروش دردسرهای خاص خودش رو داره. وقت بیشتری میگیره و باید یه سرمایه اولیه + حداقل دو نفر نیروی اضافی + طراحی سایت فروشگاه + خرید پنل پستی + حساب و کتاب مالی و... داشت که همه توانایی و فرصت اینکار رو ندارن که البته میتونن از همکاری در فروش استفاده کنن ولی همکاری در فروش هم درآمد آنچنانی برای وبمستر معمولی نداره.

من معتقدم تا چند سال دیگه نت ایران با مشکلات مالی زیادی روبرو خواهد شد. نه فقط به خاطر انبوه پاپ آپ ها! بلکه به دلیل انبوه محصولات بی کیفیت و چند برابر قیمت بازار و آگاهی بیشتر کاربران اینترنت.

من که خودم زمانی وبمستر حرفه ای بودم بعد از 4 خرید اینترتی که داشتم، دیگه هرگز و هرگز، هیچ خرید اینترنتی نخواهم کرد!!

پ.ن: از پاپ آپ نگید که دلم خونه! بعضی وقت ها که بنابه دلایلی پاپ بلوکر رو خاموش می کنم، وارد هر سایتی میشم، اول یکبار کلیک می کنم تا هر چی پاپ آپ داره رو سرم خراب کنه و بعدش مطلب رو میخونم. الآن به چنان تبحری در بستن پنجره های پاپ آپ رسیدم که قبل از اینکه DNS بخواد Resolve بشه، پنجره بسته شده!

تعجب می کنم چرا شما 4 بار خرید اینترنتی رو تجربه کرده اید من که یک بار خریدم دیگه پشت دستامو داغ کردم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
آقا من خودم یه بار یه دوستی از همکار های فروش یه بسته رو کادو فرستاد گفتم این که کادو و منم فروشندشم می خواسته برام مرام بزاره اینه وای به حال زمانی که بخوام یکی از این آت و آشغال ها رو بخرم

نت ایرانم هیچ تغییری نمی کنه یکی ناک ات میشه اون یکی میاد لامصب شکل رو نمی شه اینطوری حل کرد من از هر جایی به این مسئله فکر کردم خوردم به بن بست کسی پیشنهادی نداره

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
سلام

مدتیه فکرم عجیب مشغوله کار های بعضی از دوستانه که چطور حاضرند سود چند برابری رو فدای 10 20 تومان پول ناقابل روزانه کنند البته بیشتر منظورم دوستان وب مستری ست که سایت تفریحی دارند

بنده به مدت 2 سال سیستم پاپ داشتم و دلیل فروشمم چیزی جز درامد اون بود که مجبور به فروشش شدم

دوستان تفریحی در نظر داشته باشید که اگر شما در این مدت ساعت رو مستقیم فروخته بودید سودی چندین برابر پولی که تا الان در میاوردید درامد داشتید

یکی از دوستان من با 12 هزار ایپی که از سایت تفریحی خودش داشت در یک ماه بیشتر از 400 ساعت فروخته بود

البته این مورد در مورد سایت های دانلود جواب نمی ده چون تست شده بارها دیدم که چون این سایت ها حوزه فعالیتشون افراد خاصی رو می طلبه فروش بسیار کمتری رو تجربه کردند

به هر حال این مورد مدتی بود ذهنمو مشغول کرده بود هی امروز فردا کردم این مسله رو بگم تا بالاخره امروز تایپیک زدم

الان که ساعت فروشش کم شده و سیستم ها هم کم اوردن اما به جرات می گم 90 درصد شما به شدت ضرر کردید درامدی بسیار عالی رو فدای یه درامد خورده ریز کردید
اینم در نظر بگیرید که امکان فروش برای همه نیست ؛ حداقل یه تلفن ثابت میخواد ؛ یه نفر که بتونه به سفارش ها رسیدگی کنه و بسته بندی انجام بده.
کاملا تایید میشه من این چند روزه تست کردم و نتیجه هم گرفتم
چه محصولی؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
تعجب می کنم چرا شما 4 بار خرید اینترنتی رو تجربه کرده اید من که یک بار خریدم دیگه پشت دستامو داغ کردم

:دی

آخه بعضی از محصولات، به نظر واقعاً تک بودن و خواستم برای تست بگیرمشون شاید خودم بتونم با تهیه عمده اون محصول، خودم بفروشمشون! اما واقعاً تصویر با اصل کالا یکی نبود و محصول کارایی لازم رو نداشت.

به نظر من وبمسترهایی که همکاری در فروش استفاده می کنن، مسئول جنسی هستند که در سایتشون قرار میدن و اگه جنس بی کیفیت باشه، اون وبمستر هم مقصره!!

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
شما اینو در نظر بگیرید که این وسط بیشترین سود معمولا نصیب بازاریاب و وبمستر میشه
به خاطر فضای رقابتی شدید که به وجود اومده جوری نیست که حساب کنید همش سود نصیب صاحب سیستم میشه
بزاریم مثال بزنم رو محصولی که خودتون زیاد کار کردید
الان مثلا ساعت رولکس قیمت عمدش حدود 12 تومان است
ما تو سایت گذاشتیم 23800 که 7140 تومان معادل 30 درصد از محصول سهم وبمستر هست
2000 هزینه تماس .بسته بندی .برگشتی .چاپ و ...
چقد برای صاحب سیستم می مونه ؟
بیشترین سود رو خود بازاریاب میبره
این از قیمت
در مورد کیفیت جنسها به هیچ وجه منکر بی کیفیت بودن بعضی از محصولات نیستیم ولی همین ساعتی که نمونه اصلش چند ده برابر قیمت طرح آن است آیا برای قشر متوسط یا ضعیف جامعه به صرفه نیست ؟
آیا کادو شیکی محسوب نمیشه ؟
ولی حرفتون هم قبوله که بعضی از جنسها بنجل و بی کیفیت است
نمونه بارزش عینک دید در شب که کلا همچین کاری رو انجام نمیده و کلاه برداری هست فقط مثل دوربین می مونه

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
شما اینو در نظر بگیرید که این وسط بیشترین سود معمولا نصیب بازاریاب و وبمستر میشه
به خاطر فضای رقابتی شدید که به وجود اومده جوری نیست که حساب کنید همش سود نصیب صاحب سیستم میشه
بزاریم مثال بزنم رو محصولی که خودتون زیاد کار کردید
الان مثلا ساعت رولکس قیمت عمدش حدود 12 تومان است
ما تو سایت گذاشتیم 23800 که 7140 تومان معادل 30 درصد از محصول سهم وبمستر هست
2000 هزینه تماس .بسته بندی .برگشتی .چاپ و ...
چقد برای صاحب سیستم می مونه ؟
بیشترین سود رو خود بازاریاب میبره
این از قیمت
در مورد کیفیت جنسها به هیچ وجه منکر بی کیفیت بودن بعضی از محصولات نیستیم ولی همین ساعتی که نمونه اصلش چند ده برابر قیمت طرح آن است آیا برای قشر متوسط یا ضعیف جامعه به صرفه نیست ؟
آیا کادو شیکی محسوب نمیشه ؟
ولی حرفتون هم قبوله که بعضی از جنسها بنجل و بی کیفیت است
نمونه بارزش عینک دید در شب که کلا همچین کاری رو انجام نمیده و کلاه برداری هست فقط مثل دوربین می مونه

زمانی قصد راه اندازی سیستم همکاری در فروش داشتیم وقتی بررسی کردیم دیدیم چندان سودی هم نداره و چنان کار دردسر داره که اصلا به دردسرش نمی ارزه به خصوص سفارشات برگشتی که واقعا نابود کننده هست
حرف های شما تایید میشه

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
زمانی قصد راه اندازی سیستم همکاری در فروش داشتیم وقتی بررسی کردیم دیدیم چندان سودی هم نداره و چنان کار دردسر داره که اصلا به دردسرش نمی ارزه به خصوص سفارشات برگشتی که واقعا نابود کننده هست
حرف های شما تایید میشه
در مورد برگشتی ما اون روز 86 عدد سفارش برامون برگشت زدن تو یک روز .یه دو دوتا چارتا کنید نزدیک به 450 تومن ضرر میشه :|
نزدیک به سی ملیون فقط ضرر برگشتی 15 ماه ما بوده حالا بشینید بقیه رو حساب کنید چه مبلغی میشه
وبمستری که هیچ هزینه برگشتی هم نمیده و اصلا کاری به گارانتی و پشتیبانی و .... نداره بیشترین سود رو میبره
پس بهترین کار همین بازاریابی است

miim

Registered User
لایک‌ها
451
در مورد برگشتی ما اون روز 86 عدد سفارش برامون برگشت زدن تو یک روز .یه دو دوتا چارتا کنید نزدیک به 450 تومن ضرر میشه :|
نزدیک به سی ملیون فقط ضرر برگشتی 15 ماه ما بوده حالا بشینید بقیه رو حساب کنید چه مبلغی میشه
وبمستری که هیچ هزینه برگشتی هم نمیده و اصلا کاری به گارانتی و پشتیبانی و .... نداره بیشترین سود رو میبره
پس بهترین کار همین بازاریابی است
اگه انقد بده شما چرا رهاش نمیکنی بری خودت بازاریاب بشی؟

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281

دوست عزیز حرف های ایشون منطقی هست
بازاریاب شدن در صورتی بازده داره که وبمستر یک سایت پربازدید داشته باشه... در ضمن اگر شخصی که وارد راه اندازی سیستم همکاری در فروش شده اگر بخواد به راحتی بی خیال سیستم بشه که خیلی براش ضرر داره...در کل هر چند این افراد درآمد دارند اما خیلی کارشون استرس و دردسر داره ولی این میان وبمستر خیال راحت تری داره

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
شما بیش از 150 ملیون جنس خوابیده رو حاضری بخری؟
زحمت چندین ساله رو چی؟
ما نگفتیم ضرر داره گفتیم سود وبمستر بیشتره
چون اصل تایپیک گفتن خود بازاریاب بیاد فروشگاه راه بندازه
کاری که با ضرر باشه که توجیهی مبنی بر ادامه اون کار نیست ...

بالا