• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قابل توجه فروشندگان تبلت و جويندگان فعاليت هاي اقتصادي پر سود و كم ريسك

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به پستي كه مدير محترم براي بستن تاپيك زدند(پست در صفحه 5 موجود هست) پست هاي مربوط به واردات رو ويرايش كردم. بحث وارداتش در داخل انجمن كلا ديگه مطرح نخواهد شد. الان فقط تمركز بر خريد كلي از يك واسط در ايران هست نه واردات تبلت. در اولين ديدارمون من كارت سبز لوازم تحرير هايي كه از چين ميارم رو به دوستان نشون خواهم داد و قيمت جنس بنده در بازار هم معلومه ميتونند از مغازه دار بپرسن تا بدونند كه حاشيه سود در واردات چند درصده! و من پيش دوستان رو سياه نشم:)
سلام
اين متن يك مقدار طولاني هست، اميدوارم تا انتها بخونيد.:)
قابل توجه تمام فروشندگان تبلت و دوستاني كه به دنبال يك كار بدون ريسك، با سرمايه گذاري پايين (در حد 1 تا 2 تومان) و با سود بالا هستند.
من مدت طولاني نيست كه با اين انجمن آشنا شدم. اغلب دوستان در اين انجمن مشغول به فعاليت هاي اقتصادي نظير فروش كالا هاشون هستند. يكي از كالا هايي كه اين روز ها خيلي طرفدار پيدا كرده، تبلت هست كه عده اي تبلت ها رو به صورت كلي خريداري ميكنند و به اعضاي انجمن ميفروشند و اعضا نيز تبلت ها رو به مشتري هاشون ميدن(با حاشيه سود پايين)

يكي از برند هايي كه به علت قيمت و كيفيتش اخيرا خيلي مورد استقبال قرار گرفته Wintouch هست. به خاطر موقعيت شغلي كه من دارم(در ادامه توضيح ميدم) در جريان حاشيه سود براي وارد كننده و توزيع كننده تبلت ها هستم. يك تبلت (يا يك كالاي غير مصرفي) وقتي به قيمت 250 تومان به دست مشتري ميرسه در حدود حداكثر با توجه به پستي كه مدير محترم براي بستن تاپيك زدند(پست در صفحه 5 موجود هست) پست هاي مربوط به واردات رو ويرايش كردم. بحث وارداتش در داخل انجمن كلا ديگه مطرح نخواهد شد. الان فقط تمركز بر خريد كلي از يك واسط در ايران هست نه واردات تبلت تومان براي وارد كننده اش در آمده و به خاطر تعدد واسطه ها قيمت اين كالا به 250 تا 300 تومان ميرسه.

در حال حاضر يك تبلت Wintouch هم همين قضيه رو داره. حدودا.... تومان براي وارد كننده اش تموم ميشه و تا به دست مشتري هاي شما برسه قيمتش به 250 تا 300 تومان ميرسه. هفته گذشته من شاهد يك معامله در تبلت هاي Wintouch Q73 بودم، طرف مغازه دار 9 عدد تبلت رو خريد به حدودا 260 تومان!! چون توزيع كننده داشت يك سري جنس هاي ديگه هم به اين مغازه دار ميفروخت، تبلت ها رو با اين قيمت مناسب باهاش حساب ميكرد. مغازه دار هم گارانتي 6 ماهه رو تبلت ها ميذاشت و هركدوم رو ميداد 560 تومان!

خواه نا خواه در آينده اي بسيار نزديك وقتي برند wintouch شناخته شده تر بشه، يك عده مغازه دار در شهر شما پيدا ميشن كه با خريد كلي تبلت ها از توزيع كننده هاي عمده اين ها را با قيمت بسيار مناسبي به مشتري هاشون خواهند داد و كساني كه از پرشين تولز خريد ميكردند و به مشتري هاشون ميفروختن ديگه امكان رقابت نخواهند داشت.

پيشنهاد من اينه كه دوستان از هر شهري دو نفر جمع بشن و سرمايه اي در حد 1 تا 2 تومان در نظر بگيرند. بعد از تعطيلات باهم به تهران بريم و با سرمايه اي كه جمع شده تعداد بالا تبلت به قيمت بسيار پايين بخريم و با حاشيه سود مناسب تر به دست مشتري هامون برسونيم. به عنوان مثال اگر 20 نفر جمع بشن هر كدوم 1 تومن بذاره وسط ميشه 20 ميليون تومان كه با اين پول ميشه در حدود 100 عدد تبلت به قيمت 200 تومان خريد(هرچند كه با در دست داشتن اين مبلغ و نقدي حساب كردن وجه تبلت ها، قيمت يك تبلت كه الان در انجمن 250 تومان هست با ما كمتر از 160 تومان حساب خواهند كرد) حالا هر نفر 5 تبلت داره كه ميتونه به شهرش برگرده و با حاشيه سود مناسب اون رو به فروش برسونه. فروش 5 عدد تبلت خيلي آسونه اما فرض كنيم از بين ما عده اي پيدا بشن كه نتونن همين 5 تبلت رو بفروشند. اينجاست كه همدلي بقيه دوستان لازه تا اون نفر ضرر نكنه. فردي كه نتونسته تبلت ها رو بفروشه به قيمت خريد ميتونه تبلت ها رو به يكي از اعضا كه فروش خوبي داره بده تا ضرري نكرده باشه. تنها ضرري كه ممكنه بكنه اينه كه مدتي در حد 2-3 ماه پولش به جنسي تبديل شده كه نتونسته بفروشه همين!!
خب براي شروع لطفا خودتون رو معرفي كنيد و خلاصه اي از سوابقتون بذاريد تا با نظر دوستان از بين افرادي كه خودشون رو معرفي كردند از هر شهر 2 نفر انتخاب كنيم.

براي شروع من خودم رو معرفي ميكنم. لطفا بقيه هم با همين فرمت خودشون رو معرفي كنند:
محل فعاليت: مشهد
فروشگاه: ندارم (يك وب سايت مربوط به فعاليت هاي بازرگاني دارم)
سوابق: از 22 سالگي در زمينه بازرگاني بين المللي فعاليت داشتم و تا الان لوازم ورزشي و لوازم تحرير از چين وارد كردم.

داراي 4 گواهينامه مربوط به بازرگاني خارجي و فعاليت هاي بانكي بين المللي از اتاق بازرگاني ايران هستم.
پدرم عضو اتاق بازرگاني هست و كارت بازرگانيش رو در اختيارم گذاشته (خودم هنوز دانشجو هستم و چون سربازي نرفتم خودم كارت ندارم;) )
داراي يك نماينده مورد اطمينان در چين كه در شرايط بحراني تحريم ها به خوبي حمايت كرده و ميكنه.
با توجه به پستي كه مدير محترم براي بستن تاپيك زدند(پست در صفحه 5 موجود هست) پست هاي مربوط به واردات رو ويرايش كردم. بحث وارداتش در داخل انجمن كلا ديگه مطرح نخواهد شد. الان فقط تمركز بر خريد كلي از يك واسط در ايران هست نه واردات تبلت
حجم خريد: بين 5 تا 10 عدد تبلت در اولين خريد ميتونم داشته باشم.

خب اگر مايليد كه باهم همكاري داشته باشيم لطفا همين جا خودتون رو معرفي كنيد.

با توجه به پستي كه مدير محترم براي بستن تاپيك زدند(پست در صفحه 5 موجود هست) پست هاي مربوط به واردات رو ويرايش كردم. بحث وارداتش در داخل انجمن كلا ديگه مطرح نخواهد شد. الان فقط تمركز بر خريد كلي از يك واسط در ايران هست نه واردات تبلت

Last edited:

Omidll

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام اگر بشه با اعتماد پیش رفت و همون روز که پول رو دادم، جنس رو صحیح و سالم تحویل بگیرم، هستم.
محل: تهران
فروشگاه ندارم
سوابق قعالیت در لاله‌زار و حیطه فروش ملزومات برقی کار کردم. خرده جنس هم که به دستم برسه در PT میفروشم.
حجم خرید: 5 الی 7 عدد در اولین خرید

سوالی که پیش میاد اینه که اگر هممون اومدیم در انجمن شروع به فروش کردیم، مشکلی پیش نمیاد؟

mojtabaeshg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست گرامي اول شرط اعتماد هست و اينكه تبلت هايي كه خريده ميشه به حداقل ترين قيمت خريداري بشه ومدلي كه ميخريم بروزتر باشه وسالم بودن كامل وكاركرد طولاني مدت بودن تبلت مورد نظر هم نياز هست وپيشنهاد شما خيلي خوبه وميتوان با همكاري دوستان به فروش وسود خوبي برسيم منم از تبريز هستم منم ميتونم باهاتون همكاري كنم .
ممنون

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام اگر بشه با اعتماد پیش رفت و همون روز که پول رو دادم، جنس رو صحیح و سالم تحویل بگیرم، هستم.
محل: تهران
فروشگاه ندارم
سوابق قعالیت در لاله‌زار و حیطه فروش ملزومات برقی کار کردم. خرده جنس هم که به دستم برسه در PT میفروشم.
حجم خرید: 5 الی 7 عدد در اولین خرید

سوالی که پیش میاد اینه که اگر هممون اومدیم در انجمن شروع به فروش کردیم، مشکلی پیش نمیاد؟
با تشكر از همكاريتون.
راستش من خودمم اصلا راضي نيستم اول پول رو بدم بعد جنس بگيرم. دارم نقدي خريد ميكنم انتظار دارم جنس رو هم در لحظه تحويل بگيرم و بتونم همون جا تست هاي اوليه رو انجام بدم...
درباره فروش در انجمن فكر كنم تا وقتي كه خودمون مستقيم از امارات وين تاچ نياريم نميشه خيلي خوب و موفق عمل كرد چون الان خيلي ها دارن تو اين انجمن تبلت ميفروشن و كم كم داره اشباع ميشه. اما خب انجمن هاي ديگه هم وجود داره كه اونجا ميشه فروش داشت.
با تشكر از همكاريتون.:)

Omidll

Registered User
لایک‌ها
14
با تشكر از همكاريتون.
راستش من خودمم اصلا راضي نيستم اول پول رو بدم بعد جنس بگيرم. دارم نقدي خريد ميكنم انتظار دارم جنس رو هم در لحظه تحويل بگيرم و بتونم همون جا تست هاي اوليه رو انجام بدم...
درباره فروش در انجمن فكر كنم تا وقتي كه خودمون مستقيم از امارات وين تاچ نياريم نميشه خيلي خوب و موفق عمل كرد چون الان خيلي ها دارن تو اين انجمن تبلت ميفروشن و كم كم داره اشباع ميشه. اما خب انجمن هاي ديگه هم وجود داره كه اونجا ميشه فروش داشت.
با تشكر از همكاريتون.:)

با تشکر از توضیح شما. پیشنهاد جالبی دادید با توجه به همه گیر شدن تبلت. تعداد اولیه رو که میتونم بدون نیاز به انجمن به اطرافیان بفروشم. اگر کار استارت خورد روی من حساب کنید.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
در حال حاضر يك تبلت Wintouch هم همين قضيه رو داره. حدودا 60 -70 تومان براي وارد كننده اش تموم ميشه و تا به دست مشتري هاي شما برسه قيمتش به 250 تا 300 تومان ميرسه. هفته گذشته من شاهد يك معامله در تبلت هاي Wintouch Q73 بودم، طرف مغازه دار 9 عدد تبلت رو خريد به حدودا 260 تومان!! چون توزيع كننده داشت يك سري جنس هاي ديگه هم به اين مغازه دار ميفروخت، تبلت ها رو با اين قيمت مناسب باهاش حساب ميكرد. مغازه دار هم گارانتي 6 ماهه رو تبلت ها ميذاشت و هركدوم رو ميداد 560 تومان!

.

يكي از برند هايي كه به علت قيمت و كيفيتش اخيرا خيلي مورد استقبال قرار گرفته Wintouch هست. به خاطر موقعيت شغلي كه من دارم(در ادامه توضيح ميدم) در جريان حاشيه سود براي وارد كننده و توزيع كننده تبلت ها هستم. يك تبلت (يا يك كالاي غير مصرفي) وقتي به قيمت 250 تومان به دست مشتري ميرسه در حدود حداكثر 60 تا 70 تومان براي وارد كننده اش در آمده و به خاطر تعدد واسطه ها قيمت اين كالا به 250 تا 300 تومان ميرسه.

.

اگر 60 تا 70 تومن برای وارد کننده در میاد حتما ادرس بدید که کجا در چین 60 تا 70 تومن میفروشن من تو این بار که برای خرید چین میرم 1000 دستگاه خریداری کنم . اصلا این تصور رو نداشته باشید که قیمت ها تو چین نصف قیمت اینجا هست دوست عزیز همین برند wintouch که نوشتید اولا ایکه یک برند معروف تو چین نیست و فقط و فقط به خاطر قیمت پایین تر و کیفیت پایین ترش نسبت به تبلت های دیگه و عدم اگاهی و کاربرد خریداران وارد کنندگان علاقمند به واردات این مدل هستند .مدل q75 حدودا 45 دلار در میاد که قیمت دلار روز حساب کنید بسیار بالاتر از قیمت نوشته شده شما در میاد در ضمن ارسال بصورت هوایی حدود 4 تا 4.5 دلار برای هر کیلو در میاد که فکر میکنم هر تبلت حدود 1 کیلو باشه و اگر بخواد زمینی بیاد که برای این تعداد اصلا صرفه اقتصادی نداره که شما بخواهید دریایی بیارید و زمان طولانی و ......

گمرکی + هزینه ترخیص کار + کارت بازرگانی + کارمزد های حواله + هزینه های ارسال + و..... که این روشی که شما گفنید به نظرم اصلا منطقی و عملی نیست شما نمیتونید تو یک خرید 100 نفر رو شریک کنید چون اگه هر اتفاقی برای بار و کالا بیفته باید به 100 نفر جواب بدید و مشکلاتی که خودتون از مشکلات واردات و خرید از چین میدونید در ضمن هزینه رفت و برگشت به شنزن در پایین ترین حالت 5 میلیون در نظر بگیرید باز هم اگر کمکی از دست من بر میاد حتما بگید براتون انجام میدم اگر خواستید بارتون رو تو چین دریافت و ارسال کنیم یا از کارخانه یا شرکتی در شنزن بازدید بشه و فیلم و عکس تهیه بشه و اگر هم نیاز به ترخیص و کارت بارگانی داشتید هم حتما بهم اصلاع بدید تا کمکتون کنم

ولی من یک پیشنهاد خوب بهتون میدم که هزینه های ارسال و ترخیص را تا مقدار بسیار زیادی کاهش میده و اینکه شما میتونید تعداد و وزن کالا رو مشخص کنید و ما معمولا هر ماه یا هر دو ماه یکبار یک کانتینر از شنزن ارسال داریم به بندر عباس و ترانزیت به تهران و کارهای ترخیص رو در تهران انجام میدیم اینطوری هزینه بسیار کمتری برای حمل و ارسال میدید و فقط لازم هست فروشنده کالا رو به فوروادر ما در شنزن تحویل بده و ما کالا رو ترخیص میکنیم و تحویل میدیم تمام هزینه ها طبق فیش های واریزی گمرک ازتون دریافت میشه و مبلغی برای کارمزد ازتون دریافت میشه .

نمیدونم چرا نوشته های شما و پیشنهادی کاری شما منو یاد این کاربر میندازه
http://forum.persiantools.com/t220995.html

با تشکر فراوان

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
قابل توجه کاربران .

تاپیک تائید شده ولی ماهیت کار از لحاظ بنده و سایر مدیران این بخش تائید شده نمی باشد .

دوستانی که به هر دلیلی وارد مسائل تجاری میشن و پولی رد و بدل میکنن علی الخصوص در این بخش حق اعتراض مثل بازارچه رو ندارن و این حق رو از خودشون از همین ثانیه سلب شده بدونن . روی صحبتم استارتر این تاپیک و یا سایر استارتر های تاپیک های دیگه نیست و به صورت کلی عرض کردم تصمیم گیری با خودتون هست در مسائل تجاری . این بخش بازارچه نیست که جای معامله باشه محلی برای رد و بدل ایده های تجاری و صحبت درباره اونها هست ولا غیر .

اگر به دلیلی در آینده شاهد تاپیک شکایت مثل بازارچه یا تاپیک مشابه جهت اطلاع رسانی در این بخش باشیم چه من و چه سایر مدیران و همکاران این بخش به شدت با استاتر اون تاپیک برخورد میشه .

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
ایده ی جالبیه! یه جور خرید گروهی
لازم هم نیست کسی پول رو به دیگری بده! 4 - 5 نفر بشید یاهم برید خرید کنید و هر کس سهم خودش رو برداره و بره.

blacktiger

Registered User
لایک‌ها
13

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست گرامي اول شرط اعتماد هست و اينكه تبلت هايي كه خريده ميشه به حداقل ترين قيمت خريداري بشه ومدلي كه ميخريم بروزتر باشه وسالم بودن كامل وكاركرد طولاني مدت بودن تبلت مورد نظر هم نياز هست وپيشنهاد شما خيلي خوبه وميتوان با همكاري دوستان به فروش وسود خوبي برسيم منم از تبريز هستم منم ميتونم باهاتون همكاري كنم .
ممنون
سلام دوست من خوبيد؟
بله اعتماد مهم ترين شرطه اما در نظر داشته باشيد ما همه مون ميتونيم حضوري بريم تهران خريد كنيم. تا لحظه اي كه تبلت ها رو نگرفتيد كسي پولي پرداخت نميكنه و تا لحظه آخر پول ها دست خودمون هست. تبلت ها رو هم حتما چك ميكنيم بعد ميخريم.
اگر هستيد لطفا با فرمتي كه در بالا توضيح دادم اعلام آمادگي كنيد.
با تشكر:)

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایده ی جالبیه! یه جور خرید گروهی
لازم هم نیست کسی پول رو به دیگری بده! 4 - 5 نفر بشید یاهم برید خرید کنید و هر کس سهم خودش رو برداره و بره.
دقيقا همين جوريه. اينجا چون كه كسي از پولش جدا نميشه امكان كلاهبرداري در حد صفره:) دفعه هاي بعدي هم باز ميتونيم جمع بشيم بريم خريد كنيم.

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از توضیح شما. پیشنهاد جالبی دادید با توجه به همه گیر شدن تبلت. تعداد اولیه رو که میتونم بدون نیاز به انجمن به اطرافیان بفروشم. اگر کار استارت خورد روی من حساب کنید.
اگر بچه ها جمع بشن استارت ميخوره. اين كار به همدلي نياز داره. ممنونم كه همكاري ميكنيد:)

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه کاربران .

تاپیک تائید شده ولی ماهیت کار از لحاظ بنده و سایر مدیران این بخش تائید شده نمی باشد .

دوستانی که به هر دلیلی وارد مسائل تجاری میشن و پولی رد و بدل میکنن علی الخصوص در این بخش حق اعتراض مثل بازارچه رو ندارن و این حق رو از خودشون از همین ثانیه سلب شده بدونن . روی صحبتم استارتر این تاپیک و یا سایر استارتر های تاپیک های دیگه نیست و به صورت کلی عرض کردم تصمیم گیری با خودتون هست در مسائل تجاری . این بخش بازارچه نیست که جای معامله باشه محلی برای رد و بدل ایده های تجاری و صحبت درباره اونها هست ولا غیر .

اگر به دلیلی در آینده شاهد تاپیک شکایت مثل بازارچه یا تاپیک مشابه جهت اطلاع رسانی در این بخش باشیم چه من و چه سایر مدیران و همکاران این بخش به شدت با استاتر اون تاپیک برخورد میشه .
با تشكر از مدير محترم. من يك توضيحي ميدم شايد شما هم اومديد با ما همكاري كرديد:happy:
ببينيد امكان كلاهبرداري دقيقا در حد صفر درصده چون هيچ كس از پولش جدا نميشه. هروقت همه تبلت ها رو گرفتيم و تست كرديم سالم بودند پول رو به فروشنده ها ميديم.
درباره وارداتش هم من حاضرم وارد كنم و البته هر كس ديگه اي هم كه بخواد ميتونه بياد كارها رو از نزديك ببينه تا 100% اعتماد كنه. تمام مدارك هم به تمام اعضاي گروه نشون داده ميشه تا در جريان هزينه ها و فاكتور هاي كارخونه قرار بگيرند. من يك ريال براي خودم بر نميدارم.:) اگر اين گروه راه بيوفته اينقدر فروش بالا ميره و سود زيادي خواهيم كرد كه اصلا به فكر سود در ترخيص كالا كسي نميوفته. مطمئن باشيد.
درضمن اين نكته رو هم اضافه كنم كه هروقت اين گروه كامل شد و اعضاش مشخص شد هر كدوم از اعضا كه خواستند ميتونند درخواست گواهي نامه هاي بنده رو بكنند كه از اتاق بازرگاني دارم. اونها رو براشون ايميل ميكنم كه اطمينان كننيد. باز هم ميگم چون در اين معامله هيچ كس از پولش جدا نميشه و همه در تمام مراحل حضور دارند امكان كلاهبرداري دقيقا 0 درصده.:)

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما تبلت ها رو دونه ای چند به ما میدید ؟
سلام دوست من. من تبلت ها رو شخصا نميفروشم. گروهمون هروقت كامل شد و خريد رو انجام داد تصميم ميگيره كه آيا در پرشين تولز هم فعاليت داشته باشه يا نه. در حال حاضر تصميم با گروهمون خواهد بود. بنده الان تبلت ندارم كه بخوام بفروشم.:)

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر 60 تا 70 تومن برای وارد کننده در میاد حتما ادرس بدید که کجا در چین 60 تا 70 تومن میفروشن من تو این بار که برای خرید چین میرم 1000 دستگاه خریداری کنم . اصلا این تصور رو نداشته باشید که قیمت ها تو چین نصف قیمت اینجا هست دوست عزیز همین برند wintouch که نوشتید اولا ایکه یک برند معروف تو چین نیست و فقط و فقط به خاطر قیمت پایین تر و کیفیت پایین ترش نسبت به تبلت های دیگه و عدم اگاهی و کاربرد خریداران وارد کنندگان علاقمند به واردات این مدل هستند .مدل q75 حدودا 45 دلار در میاد که قیمت دلار روز حساب کنید بسیار بالاتر از قیمت نوشته شده شما در میاد در ضمن ارسال بصورت هوایی حدود 4 تا 4.5 دلار برای هر کیلو در میاد که فکر میکنم هر تبلت حدود 1 کیلو باشه و اگر بخواد زمینی بیاد که برای این تعداد اصلا صرفه اقتصادی نداره که شما بخواهید دریایی بیارید و زمان طولانی و ......

گمرکی + هزینه ترخیص کار + کارت بازرگانی + کارمزد های حواله حواله + هزینه های ارسال + و..... که این روشی که شما گفنید به نظرم اصلا منطقی و عملی نیست شما نمیتونید تو یک خرید 100 نفر رو شریک کنیدچون اگه هر اتفاقی برای بار و کالا بیفته باید به 100 نفر جواب بدید و مشکلاتی که خودتون از مشکلات واردات و خرید از چین میدونید در ضمن هزینه رفت و برگشت به شنزن در پایین ترین حالت 5 میلیون در نظر بگیرید باز هم اگر کمکی از دست من بر میاد حتما بگید براتون انجام میدم اگر خواستید بارتون رو تو چین دریافت و ارسال کنیم یا از کارخانه یا شرکتی در شنزن بازدید بشه و فیلم و عکس تهیه بشه و اگر هم نیاز به ترخیص و کارت بارگانی داشتید هم حتما بهم اصلاع بدید تا کمکتون کنم
ولی من یک پیشنهاد خوب بهتون میدم که هزینه های ارسال و ترخیص را تا مقدار بسیار زیادی کاهش میده و اینکه شما میتونید تعداد و وزن کالا رو مشخص کنید و ما معمولا هر ماه یا هر دو ماه یکبار یک کانتینر از شنزن ارسال داریم به بندر عباس و ترانزیت به تهران و کارهای ترخیص رو در تهران انجام میدیم اینطوری هزینه بسیار کمتری برای حمل و ارسال میدید و فقط لازم هست فروشنده کالا رو به فوروادر ما در شنزن تحویل بده و ما کالا رو ترخیص میکنیم و تحویل میدیم تمام هزینه ها طبق فیش های واریزی گمرک ازتون دریافت میشه و مبلغی برای کارمزد ازتون دریافت میشه .

با تشکر فراوان
سلام همكار:) خوبي؟ خيلي خوشحالم كه يك بازرگان هم اينجا داريم. با احترام جواب هاي شما رو با رنگ آبي در روي پستتون نوشتم. لطفا همه دوستان اونها رو بخونند. موفق باشيد:)
با توجه به پستي كه مدير محترم براي بستن تاپيك زدند(پست در صفحه 5 موجود هست) پست هاي مربوط به واردات رو ويرايش كردم. بحث وارداتش در داخل انجمن كلا ديگه مطرح نخواهد شد. الان فقط تمركز بر خريد كلي از يك واسط در ايران هست نه واردات تبلت:)

Last edited:

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکانش هست سرمایه گذاری کرد یعنی من 2 میلیون بدم شما بفروشید یکم سود بدید؟؟
دوست عزيز تمام حسن اين كار اينه كه شما خودتون بيايد وارد كار بشيد و تبلت بخريد و بفروشيد. راستش توصيه نميكنم اين كار رو انجام بديد...هروقت گروه تشكيل شد با يكي از اعضا صحبت كنيد و بين خودتون به توافق برسيد. من باز هم ميگم كه اصلا اين كار رو توصيه نميكنم چون شما بايد به يكي اعتماد كنيد و ....

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علی بابا یکی از معروفترین عمده و خرده فروشیهاست و معمولا قیمتهاش رقابتیه. این قیمت تبلت مورد نظر شماست. تازه هزینه پست رو هم بهش بیفزایید:

Q73 Wintouch Tablet Pc - Buy Q73 Wintouch Tablet Pc,Q73 Wintouch Tablet Pc,Q73 Wintouch Tablet Pc Product on Alibaba.com

دوست عزيز اين لينكي كه شما قرار داديد لينك يك فروشندهواسط هست نه توليد كننده!! ميدونيد چرا؟ چون كه در نحوه پرداخت L/C رو قرار نداده. من چون يكي از گواهينامه هام مربوط به اعتبارات اسنادي L/C هست اين رو ميدونم. يك نوع L/C ميتونيد باز كنيد كه بر اساس اون فقط وفقط توليد كننده حقيقي كالا بتونه بهتون كالا بفروشه نه واسطه!! درضمن اين لينكي كه گذاشتيد يك دونه تبلت هم ميفروشه كه خب همه ما ميدونيم يك توليد كننده نمياد خودش رو علاف فروش يك دونه تبلت بكنه...
بگذريم...
كلا بنده علي بابا رو اصلا براي خريد پيشنهاد نميدم دوست عزيز. براي شروع كار بد نيست اما شما به واسطه ها پول ميدين و احتمال داره پولتون رو بالا بكشند يا جنس معيوب بفرستن...بازم ميل خودتونه.
من اين نوشته رو ويرايش مي كنم به دليل زير:
ببينيد در چين يك توليد كننده نميتونه خودش صادر كننده هم باشه بايد بره يك سري شركت بازرگاني ثبت كنه و از طريق اونها كالا رو بفرسته خارج. اغلب بيش از 3-4 شركت ثبت ميكنند(من تجربه كار با يك شركت لوازم تحرير رو دارم كه اسم شركت در سايتش يك چيز بود، نمونه ها رو به يك نام ديگه كه برندش اون تو بود ميفرستاد و بار اصلي رو تو بارنامه اي كه به آمريكا زده بود به نام يك شركت سوم كه باز هم نام برندش تو اون اسم شركت بود فرستاده بود)
خب چند شركت ثبت ميكنند تا بتونند با حجم هاي مختلف كالا بفرستن. اگر شما از اين سايتي كه لينكش رو گذاشتيد سفارش بديد از يك شركت مرتبط به وين تاچ كه خرده فروشي ميكنه سفارش داديد نه از شركتي كه عمده ميفروشه) براي عقد قرار داد بايد به دفتر كارخونه بريد نه در اينترنت تو علي بابا سرچ كنيد.
ميتونيد با وب سايتشون هم تماس بگيريد و سوابق كاريتون رو بفرستيد تا خودشون هدايتتون كنند.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا