• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قابل توجه کسانی که نویسنده خوب و باسابقه برای سایتشون میخوان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
سلام دوستان خوب و عزیز پرشین تولز
هرکس نویسنده میخواد میتونه باهام تماس بگیره کار من مثل بعضی از نویسنده ها نیست که اول کار بگن حرفه ای پست میزنند ولی بعد از چند پست ببینی کل یا بیشترپست ها کپی هست یا بعداز چند روز کار رو رها کنند من کارم تضمین شده هست و برای خیلی ها کار کردم از جمله سایت های با الکسای 1000 یا زیر 1500 ایران و تهد کاری دارم و هر مقدار پستی که قرارداد داشته باشم در روز میزارم نه کمتر نه بیشتر دوستان میتوانند کارهای خود را در زیر انتخاب کنند.

1) پست با 30% تا 40% تغییر + کارهای اضافه به در خواست افراد (تغییر اسم عکس به فارسی یا انگلیسی + گذاشتن توضیحات عکس + گذاشتن بهترین تگ های جستجو شده در گوگل بین 8 تا 15 + لینک کردن کلمات در متن و هر چیز که در پست گذاشتن لازم باشه گذاشته میشه )
2) پست با 40% تا 50 % تغییر + کارهای اضافه به در خواست افراد
3) پست با 50% تا 60% تغییر + کارهای اضافه به در خواست افراد
4) پست های 60% تا 70% + کارهای اضافه به در خواست افراد
5 پست های 70% تا 100% + کارهای اضافه به در خواست افراد
6) پست های کاملا روان ترجمه شده
هر نوع کار رو خواستین با قیمت مورد نظر و تعداد در روز بفرستید اگر مناسب بود کار رو شروع میکنیم اگر جای جونه زدن داشت باهم راه میایم
نکته : تعداد پست ها حداقل 5 و حداکثر 40 در روز باشد و برای کسانی که پست های کپی پیست میخوان باید روزی حداقل 20 پست باشه با حداقل هزینه 200 تومن
نمونه کار هم خواستین در خدمتم
یا حق

برو بالا ...

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا