قالبم function.php نداره !

شروع موضوع توسط msf32 ‏9 آپریل 2013 در انجمن Wordpress - وردپرس

  1. msf32

    msf32 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    618
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    Iran
    دوستان عزيز ...

    قالب سايتم function.php نداره و وقتي هم فايلو ايجاد مي كنم و كدهايي رو توش مي ريزم سايت به مشكل ميخوره و هنگام ورود (wp-login) با صفحه سفيد و خالي مواجه ميشم !!

    يك سري ترفندها هست (مثلا براي غير فعال كردن فيد سايت) كه به function نياز دارم و من الان نميدونم چيكار كنم تا درست بشه

    لطفا يكي از دوستان راهنمايي كنه

    با تشكر
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. AGHIL1265

    AGHIL1265 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    430
    تشکر شده:
    81
    1- اسم فایل رو درست وارد کنید . functions.php صحیح است .
    2- مطمئن بشید که کدهاتون مشکلی ندارن و خلل ایجاد نمیکنن .
     
    msf32 از این نوشته تشکر کرده است.
  4. coloop

    coloop کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2009
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    10
    دوست عزیز
    اگر احتیاج به فایل functions.php دارید و فایل موجود نیست،میتوانید خود درون پوشه قالب یک فایل با همین نام و با پسوند php ساخته و کدهای موردنیازتون رو داخلش کپی کنید !

    موفق باشید
     
    msf32 از این نوشته تشکر کرده است.
  5. msf32

    msf32 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    618
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    Iran
    بله درسته ، بنده اسم فايلو اشتباه تايپ كردم ! ولي توي وردپرس با اسم صحيحش فايل رو ايجاد مي كردم !
    مشكل از كدها بود كه برطرف شد :)

    ممنون دوست عزيز
    همين كارو انجام ميدادم ! ولي طبق گفته دوستمون AGHIL1265 ظاهرا مشكل از كدها بود كه خلل ايجاد مي كرد (علتش هم 2 تا Space اضافي بود !! پ.ن : چقدر توابع پوسته حساسند :دي)
     
    cd3 از این نوشته تشکر کرده است.
  6. jackmorfy

    jackmorfy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2012
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    154
    محل سکونت:
    36.3252 59.5996
    درود
    اول اسم فایل رو درست بنویسید : functions
    سپس برای هر کدی باید
    <?php ?>
    داشته باشید
    یعنی هر دستوری باید در php قرار بگیرد تا اجرا شود
     
  7. msf32

    msf32 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    618
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    Iran

    گفتم كه دوست عزيز اشتباه تايپي از بنده بود ... ولي توي وردپرس فايلو درست ايجاد مي كردم :)

    درسته ، توابع با php اجرا ميشن ...
     
  8. jackmorfy

    jackmorfy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2012
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    154
    محل سکونت:
    36.3252 59.5996
    مشکلتون رفع شده ؟ اگر نشده توضیح بدین کمکتون کنم
     
    msf32 از این نوشته تشکر کرده است.
  9. msf32

    msf32 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    618
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    Iran
    ممنون ، رفع شده ...

    مشكل از چند تا space اضافي بود كه توي كد وجود داشت و باعث ميشد تابع اجرا نشه ! (تقصير سايتي بود كه كد رو با اشكال گذاشته بود :دي)
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون