• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قالبي براي شهر و چند پرسش ديگر

hamid_brj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
من دنبال يك سري قالب مناسب براي سايتي مربوط به يك "شهرستان" مي گردم. اين سايت شامل معرفي شهر، مكان هاي ديدني، معرفي شخصيتها، آلبوم تصاوير، فرهنگ و آداب، بخش ارتباط با مدير سايت و فرستادن نظرها و عكسها و مطالب خود و بخشهاي ديگر مي باشد. از طرفي مي خواهم كه يك سايت شاد، نسبتا ساده ولي بدور از رنگهاي زننده و تند باشد. كجا بايد دنبال چنين قالبي بگردم؟ در ميان قالبهاي monster آيا چنين چيزهايي پيدا مي شود و با چه عنوان و يا شماره اي بايد دنبال آن گشت؟
يك پرسش ديگر من مربوط به ساختار قالبها است؟ آيا قالبهاي آماده شده مثل monster و يا هر جاي ديگر، ساختار خاصي دارند و يا فقط شامل يك سري فايل html، css، javascript، flash، psd، و ... مي باشند؟ آيا براي استفاده از آنها حتما بايد از برنامه خاصي استفاده كرد يا امثال frontpage يا dreamveaver هم كافي است؟ اين را براي اين پرسيدم كه يكي از دوستان در جايي از اينكه شخص تهيه كننده قالب، در تمامي صفحات نام خود را وارد كرده است ناراحت بود و مشكل داشت، مگر نمي تواند راحت آنرا با frontpage يا ابزار ديگر حذف كند؟!

و اينكه من دو تا از قالبهاي monster را ديده ام، اين قالبها(5761 و 8498) دو بخش "با فلش" و "بدون فلش" دارند كه در هر دو قسمت جداي از بحث فلش، بايد گفت كه خيلي HTMLي هستند، يعني چندان وابسته به css و javascript نيستند! آيا اينها قالبهاي حرفه اي هستند؟ آيا همه قالبهاي monster اينگونه اند؟ قالبهاي ديگر به چه شكلي هستند؟

hamid_brj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
كسي به اين بخش سر نميزنه مگه؟:blink:

بالا