• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قالب جدید بلغان تولز و راهنمای درمورد تغیر رنگ

نظر شما درمورد موویل تایپ چیست

• ضعیف است

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    5

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
مشاهیر جان یه سوال (درلصل یه سری سوال)اول اینکه این تگهایه رنگ پس زمینه تو تمپلات ام تی(قالبی که خودتون طراحی کرده بودید)کجاست چون من هرچی تو اونجا دست می برم رنگ همه چیز عوض میشه غیر رنگ پس زمینه؟دوم اینکه این قالب جدیدی رو که واسه بلغان تولز گذاشتی اگه میشه اونو بده ;) چون از طرح و رنگش خیلی خوشم اومده یا اینکه تو قالب قدیم دقیقا کجاهارو دستکاری کنیم تا به این قالب فعلی بلغان تولز برسیم :blink:
آیا امکان این هست که رنگ پس زمینه تو هر قسمت عوض کنیم(کتگوری- آرشیو-منظور تو صفحه اصلی هست که هر کدوم یه رنگ بشه)
در کل درمورد تغیر رنگ تو تمپلات ام تی و اینکه برای تغیر رنگ هر قسمت باید کدوم تگ رو دستکاری کنیم! چون من از بس رو لوکال به اون ور رفتم که خسته شدم :(

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mohammad57 :
ديگه چي ؟ قالب به اون خوبي طراحي شده را بيان تقديم كنند :))
حالا حاضری هم که نمیشه شیوه تبدیل به اونو بگه بازهم خوبه ;)
جناب مشاهیر من یه سوال برام پیش اومده بلغان به چه معنی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink:

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان
از مهرداد عزيز تشكر مي كنم كه براي ادامه بحث در رابطه با بلغان تولز در يك تاپيك جداگونه دنبال كردن و مانع خارج شدن از موضوع اصلي تاپيك قبلي شدند.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از mehrdad1355 :
مشاهیر جان یه سوال (درلصل یه سری سوال)اول اینکه این تگهایه رنگ پس زمینه تو تمپلات ام تی(قالبی که خودتون طراحی کرده بودید)کجاست چون من هرچی تو اونجا دست می برم رنگ همه چیز عوض میشه غیر رنگ پس زمینه؟دوم اینکه این قالب جدیدی رو که واسه بلغان تولز گذاشتی اگه میشه اونو بده ;) چون از طرح و رنگش خیلی خوشم اومده یا اینکه تو قالب قدیم دقیقا کجاهارو دستکاری کنیم تا به این قالب فعلی بلغان تولز برسیم :blink:
آیا امکان این هست که رنگ پس زمینه تو هر قسمت عوض کنیم(کتگوری- آرشیو-منظور تو صفحه اصلی هست که هر کدوم یه رنگ بشه)
در کل درمورد تغیر رنگ تو تمپلات ام تی و اینکه برای تغیر رنگ هر قسمت باید کدوم تگ رو دستکاری کنیم! چون من از بس رو لوکال به اون ور رفتم که خسته شدم :(
مهرداد جان اگر توجه كرده باشي من قالب رو بيشتر با استايل ساختم.
اگر توجه كرده باشيد در اولين خط از بخش استايلها نوشته شده:
کد:
body         { background-color: #F3F2D4 }
در اين بخش رنگ زمينه رو انتخاب كردم.

اگر مي خواهيد من اين قالب رو براي شما ميفرستم اما بايد خودتون تغييرات رو اعمال كنيد، چون متاسفانه وقت ندارم خودم اينكار بكنم، فقط مي تونم راهنماييتون بكنم كه چكار كنيد.

بله امكان تغيير رنگ در تمامي بخشهاي مختلف وبلاگ هستش و براي راحتي كار شما مي توانيد از خصوصيات استايلها استفاده كنيد.

اين بستگي به طرح شما داره هر كسي از يه روش استفاده مي كنه من بيشتر از خاصيت استايلها استفاده ميكنم.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست داريد كه بدانيد كه بلغان به چه معنايي هست؟
بلغان يكي از روستاي (مركز دهستان) شهرستان لار - بخش جويم هست كه جديدا به مركز دهستان تبديل شده، البته به نظر من از يك شهرك چيزي كم و كسري نداره.
اين روستا زادگاه من هستش كه خيلي هم دوستش دارم و در امارات كه زندگي مي كنم بيشتر مارا با فاميل بلغاني ميشناسند تا ابراهيمي.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اگر خواستيد بيشتر در رابطه با نحو كار استايلها و خاصيت آنها بدانيد مي توانيد به چند مقاله اي در بلغان تولز در رابطه با آموزش آن نوشتم مراجعه كنيد.
بعد اينكه اگر اين تاپيك در بخش طراحی صفحات استاتیک بود بهتره تا در اين بخش

mohammad57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :
بلغان يكي از روستاي (مركز دهستان) شهرستان لار - بخش جويم هست كه جديدا به مركز دهستان تبديل شده، البته به نظر من از يك شهرك چيزي كم و كسري نداره.
اين روستا زادگاه من هستش كه خيلي هم دوستش دارم و در امارات كه زندگي مي كنم بيشتر مارا با فاميل بلغاني ميشناسند تا ابراهيمي.

چه جالب ! اين سوال شايد سوال خيلي ها بود! ممنون كه جواب دادي :)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Mashaheer :
مهرداد جان اگر توجه كرده باشي من قالب رو بيشتر با استايل ساختم.
اگر توجه كرده باشيد در اولين خط از بخش استايلها نوشته شده:
کد:
body         { background-color: #F3F2D4 }
در اين بخش رنگ زمينه رو انتخاب كردم.

اگر مي خواهيد من اين قالب رو براي شما ميفرستم اما بايد خودتون تغييرات رو اعمال كنيد، چون متاسفانه وقت ندارم خودم اينكار بكنم، فقط مي تونم راهنماييتون بكنم كه چكار كنيد.

بله امكان تغيير رنگ در تمامي بخشهاي مختلف وبلاگ هستش و براي راحتي كار شما مي توانيد از خصوصيات استايلها استفاده كنيد.

اين بستگي به طرح شما داره هر كسي از يه روش استفاده مي كنه من بيشتر از خاصيت استايلها استفاده ميكنم.
خیلی ممنون- بابت پاسخ هاتون- درمورد منعی بلغان هم ممنونم
اگه امکانش باشه همین قالب فعلی بلغان تولز رو بفرستید -اون وقت مثلا برای رنگ روشن باید از ارجی بی استفاده کنیم یا با اضافه کردن کلمه ای به نام رنگ انگلیسی هم میشه
درمورد تگهایه تغیر رنگ در سایر قسمتها هم توضیح بدید ممنون می شوم(این تگی که گفتید اگر اشتباه نکنم فقط پشت صفحه اصلی رو تغیر می ده و بخشهایه دیگه رنگشون سر جا می مونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
امکان این هست که کاری کنیم رنگهایه پس زمینه هی عوض شوند و حالت مواج داشته باشند؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از mehrdad1355 :
خیلی ممنون- بابت پاسخ هاتون- درمورد منعی بلغان هم ممنونم
اگه امکانش باشه همین قالب فعلی بلغان تولز رو بفرستید -اون وقت مثلا برای رنگ روشن باید از ارجی بی استفاده کنیم یا با اضافه کردن کلمه ای به نام رنگ انگلیسی هم میشه
درمورد تگهایه تغیر رنگ در سایر قسمتها هم توضیح بدید ممنون می شوم(این تگی که گفتید اگر اشتباه نکنم فقط پشت صفحه اصلی رو تغیر می ده و بخشهایه دیگه رنگشون سر جا می مونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
امکان این هست که کاری کنیم رنگهایه پس زمینه هی عوض شوند و حالت مواج داشته باشند؟
خواهش عزيزان
چشم ايميلتون رو برام بنويسيد تا براتيان بفرستم.
براي تغيير دادن رنگها شما مي توانيد از اسم رنگ، به صورت كدهاي RGB استفاده كنيد.
منظورتون از حالت مواج چيه؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Mashaheer :
خواهش عزيزان
چشم ايميلتون رو برام بنويسيد تا براتيان بفرستم.
براي تغيير دادن رنگها شما مي توانيد از اسم رنگ، به صورت كدهاي RGB استفاده كنيد.
منظورتون از حالت مواج چيه؟
با پی ام ایمیلمو واستون فرستادم
مواج -منظورم اینکه هی تغیر کنه و رنگ به رنگ شه حالا یا یه قسمت یا همه قسمتها :blink:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
خیلی ممنون از لطفتون قالب به دستم رسید ;) :happy:

لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :
به اين مي گن يك پس خش. pos e khash

بالا