قالب دو ستونی

شروع موضوع توسط spidernet ‏25 اکتبر 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. spidernet

    spidernet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2004
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    INTERNET
    سلام اقا شدید به کمک شما احتیاج دارم
    مشکلات من از این قرار است :
    1. من یه قالب میخوام واسه ام تی دو ستونی مثل قالب دوستمون lost lord
    2. حالا چه جوری میتونم تو دو تا ستون بنویسم
    من هفته ای 1 یا دو بار میتونم بیام سر بزنم

    مرسی فعلا خداحافظ :blush:
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    دوست عزیز ابتدا سعی کن عنوان مناسبی برای تاپیک خود انتخاب کنید
    بعد اینکه اگر کمی توی این بخش بچرخید چندین تاپیک در این زمینه هستش که در این مورد بحث زیاد شده...
     
  4. spidernet

    spidernet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2004
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    INTERNET
    خیلی ببخشید اما خوب میخواستم زود به نتیجه برسم که اون عنوان رو انتخاب کردم به هر حال ببخشید اما من در این تاپیک چرخ زدم اما جای یه قالب دو ستونی معرفی نکرده بود
     
  5. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    تا اونجا که من یادمه قالبی در کار نبود و یک پلاگین بود
     
  6. MoZa

    MoZa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    اينجا
    فكر كنم اين جواب شما باشه. با DIV ميشه به سادگي يه قالب دو ستوني زد. اينجا من ترجيح دادم يك ستون نوشته هاي نويسنده اول (Lost) و ستون دوم نويسنده دوم (Lord) باشه. البته اين يك قالب مينيمم هست و خيلي جاي كار و طراحي داره. ولي براي آموزش فكر كنم كافي باشه.

    روش كار
    DIV يه قابليت جالب داره. ميشه توي Style هاش تعريف كرد Float Left يعني بچسب به چپ. ميشه سايزش رو هم به درصد بهش داد.
    پس كافيه دوتا DIV داشت كه يكيش رو بچسبونيم به چپ و اندازش رو بزاريم 50% و يكي ديگه رو بچسبونيم به راست و اندازش رو بزاريم 50%.
    ولي تجربه ثابت كرده بهترين اندازه 49% هستش, چون خيلي از Browser ها موقعي كه دو تا DIV كنار هم باشن و هر كدوم 50% رو اشغال كرده باشن, اونها رو زير هم نشون ميدن. پس من از 49% فضا براي هر كدوم از ستونها استفاده كردم.

    اميدوارم كارتون با اين قالب ساده راه بيوفته.


    کد:
    <html>
    
    <body>
    <div style="border-style:solid; border-width:1px; float: left; width: 49%"> 
    	<MTEntries author="Lost" lastn="5">
    			<b><$MTEntryTitle$></b><br />
    			<$MTEntryBody$>
    			<hr>
    	</MTEntries>
    </div>
    
    <div style="border-style:solid; border-width:1px; float: right; width: 49%"> 
    	<MTEntries author="Lord" lastn="5">
    			<b><$MTEntryTitle$></b><br />
    			<$MTEntryBody$>
    			<hr>
    	</MTEntries>
    </div>
    
    </body>
    
    </html>
     
  7. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    روش خوبي هست.. البته ميشه محتوا رو از دو تا وبلاگ مجزا هم گرفت و در دو تا div ظاهر کرد که هر نويسنده وبلاگ و تشکيلات خودش رو داشته باشه..
     
  8. spidernet

    spidernet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2004
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    INTERNET
    بابا تو چه کرده ای ایول
     
  9. MoZa

    MoZa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    اينجا
    بدون دردسرهای داشتن دوتا وبلاگ و فقط با داشتن دو نویسنده مجزا میشه یک وبلاگ عالی داشت.
    آخه فکر کنم داشتن دوتا وبلاگ توی ام تی باعث شلوغ شدن و اشغال شدن فضای زیادی از سایت بشه
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون