آژانس هواپیماییexchanging

قالب وبلاگ

شروع موضوع توسط ELMO ‏3 مارس 2003 در انجمن معرفی وب سایتها و وبلاگهای فارسی

  1. ELMO

    ELMO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TEHRAN
    سلام
    با فرانت پیج میشه قالب ساخت :?:
    لطفآ راهنمایی کنید.
     
  2. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    بله .. چرا نشه؟ :D ;)
     
  3. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    سلام

    آره ميشه ساخت هم براي وبلاگ هم براي وبسايت

    منتها اگه براي وبلاگ مي خواهي بسازي بايد ببيني كه كجا هستش اين وبلاگت مثلا پرشين بلاگ هستش يا بلاگر چون تگ هايي كه هر كدو بايد تو قالب (تمپليت) بگذاري فرق مي كند

    كه كاملا هر 2 تا شون تو قسمت ويرايش(اديت) قالب اين رو توضيح دادند
     
  4. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    يك نكته! بيشتر قالب ها داراي CCS هستن و طراحي STYLE SHEET با FRONT PAGE فرق زيادي با NOTE PAD نداره. ولي در بقيه موارد FRONT PAGE ابزار مناسبي هست.
     
  5. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اون وقت يادتم باشه که کارت که تموم ميشه و تگ ها رو می کنی توش و می سيوی .. بعدا اگه خواستی تغيير بدی و دوباره سيو کنی فرنت پيج اون کاراکترهای < و > رو از اول تگ های blogger بر می داره و جاش &#gt; و از اين چيزا مي ذاره :( کارت که تموم ميشه کد html رو
    از اون تو کپی کن توی نت پد و بعد سيو کن .. حالا اگه کسی راهی می دونه که فرانت پيج رو از اين کار زشت باز داريم :evil: .. بگه .. :D
     
  6. ELMO

    ELMO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TEHRAN
    ممنون از راهنماییتون این وبلاگ من در بلاگ اسپات است. تمپلتش رو دارید؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. ابی

    ابی Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    192
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    آره ميشه ساخت , خوبشم ميشه ساخت.
    به نظر من بشين html بخون (خيلي راحته)بعد بشين يه تمپليت خوب واسه خودت بساز .
    بهترين واولين كاري كه مي توني بكني اينه كه همه اون چيزي كه مي خواي رو ,رو كاغذ پياده كني . مثل شكل سايت وجدولهايي كه در اون قرار ميگيرن و صفحاتي كه به اون لينك ميشن و لينكها و....
    اينطوري خيلي راحت بدون اينكه كارات گره بخوره قدم به قدم كارات پيش ميره .
    تازه سايتهاي زيادي هستند كه تمپليتهاي رايگان به زبانهاي مختلف ارايه ميدن.بايه جستجوي كوچولو ميتوني پيداشون كني
    فقط يادت باشه كدهاي بلاگر رو تو تمپليتت بذاري .سايت احسان و گردون تمپليت آماده داره.
    اگه خواستي خودمم ميتونم واست يه تمپليت بسازم (سه سوت!)
    ناز تو 8O
     
  9. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    بله اين جا ها رو نگاه كن
    قالبهايي که در زير مشاهده ميفرماييد سازگار با سيستم وبلاگهاي بلاگر طراحي شده است


    1( <a href='http://weblog.gardoon.com/index.htm' target='_blank'>http://weblog.gardoon.com/index.htm</a>

    2( <a href='http://pbs.blogspot.com/#' target='_blank'>http://pbs.blogspot.com/#</a>

    3( <a href='http://i.hoder.com/index.php?sec=guide' target='_blank'>http://i.hoder.com/index.php?sec=guide</a>
     
  10. ELMO

    ELMO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TEHRAN
    سیستم نظر خواهی وبلاگ آقای حسین درخشان چیه؟
    لطفآ اگر اطلاعاتی دارید، بفرمایید :!:
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    اين سوال رو كاش تو يه موضوع جديد مي پرسيدي.
    حسين از مووبل تايپ براي كل وبلاگش استفاده ميكنه. سيستم نظرخواهي هم مال خود مووبل تايپ است
     
  12. ELMO

    ELMO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TEHRAN
    به نظر من سیستم نظر خواهی آقای درخشان یکی از بهترین هاست. کاش می شد برای بلاگ اسپات هم استفاده کرد.
     
  13. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    چرا فكر ميكني خيلي خوبه؟ چه چيز خوبي داره؟
    اينو واسه اين مي پرسم كه اگه يه وقت يه همچين سيستمي راه انداختم ببينم چي از نظر شماها خوبه!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ELMO

    ELMO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TEHRAN
    نمي دونم چه جوري بگم
    آدم احساس مي کنه که خيلي محيط خوبي داره
    در ضمن مي توني اون شکل نظرخواهي قئيميت رو روي اين سيستم جديدت هم بذاري ;)
     
  16. سیاوش

    سیاوش کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2003
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    1
    براي ساختن قالب تو فرانت پيج من اينكار رو كردم...يه قالب اماده رو بردار و هرجور تغييري كه دوست داشتي رو اون بده بعد اونو كپي كن تو تمپليت......به همين راحتي ;) [/quote]
     
  17. iman82

    iman82 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 می 2003
    نوشته ها:
    97
    تشکر شده:
    0
    چه جوري ميشه تو قالب وضعيت خود را تو ياهو گذاشت؟؟؟ :D
     
  18. ELMO

    ELMO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    TEHRAN
    به وبلاگ اکسپلورر <a href='http://HTTP://EXPLORER.BLOGSKY.COM' target='_blank'>HTTP://EXPLORER.BLOGSKY.COM</a> مراجعه کن.
     
  19. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    سلام
    براي مشخص كردن وضيعت خود در ياهو مسنجر بايد از تگ زير استفاده كنيد:
    [code:1]&#60;a href=&#34;ymsgr&#58;sendim?YOUR ID&#34;&#62;&#60;img border=&#34;0&#34;

    src=&#34;http&#58;//opi.yahoo.com/online?u=YOUR ID&m=g&t=2&#34;&#62;&#60;/a&#62;[/code:1]
    كه به جاي YOUR ID بايد اي دي خود را در ياهو بنويسيد و با تغيير عدد 2 به اعداد 1و3 مي توانيد از شكلهاي مختلف آن استفاده كنيد.
     
  20. iman82

    iman82 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 می 2003
    نوشته ها:
    97
    تشکر شده:
    0
    خيلي دستتون درد نكنه. مفيد واقع شد.

    راستي اگه بخواهيم تو وبلاگ يه تاريخ شمسي بذاريم بايد چي كار كنيم. توي اكسپلورر يه چيزايي نوشته و من حتي اون كدها رو طوري تغيير دادم كه فارسي شن، ولي با توجه به اختلاف در تعداد روزهاي ماه هاي شمسي و ميلادي، اون صد در2د درست كار نمي كنه.

    ممنون
     
  21. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    سلام
    براي تبديل تاريخ ميلادي به شمسي در بلاگر، به مقاله زير مراجعه كن كمكت مي كنه.
    <a href='http://tools.bolghan.com/archives/000074.html' target='_blank'>http://tools.bolghan.com/archives/000074.html</a>

    موفق باشيد
     
  22. iman82

    iman82 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 می 2003
    نوشته ها:
    97
    تشکر شده:
    0
    ببين مشاهير جان، من نمي خوام كه تاريخ بالاي هر پست بلاگر رو فارسي كنم، مي خوام يه تقويم باشه كه تاريخ هر روزي كه توش هستيم رو نشون بده. و فارسي هم باشه. ممنون.