منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

قراردادن آرشيو تو صفحه اصلي

alirez

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2003
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
0
كسي مي دونه چه جور ميتونيم آرشيو رو تو صفحه اصلي وبلاگ بزاريم؟ طوري كه ديگه يه صفحه ديگه براش باز نشه؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,945
لایک‌ها
3,879
محل سکونت
Internet
توي مطالب اول قالبهاي فارسي در موردش مفصل نوشتم... يه سري بزن:
<a href='http://pbsnews.blogspot.com' target='_blank'>http://pbsnews.blogspot.com</a>
 

Neverhood

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
6
در قسمتي از تمپلت كه قراره ليست آرشيوها بياد اين كد رو جايگزين كد قبلي كنيد:
[code:1]&#60;script type=&#34;text/javascript&#34; src=&#34;&#60;$BlogArchiveFileName$&#62;&#34;&#62;&#60;/script&#62;[/code:1]
و در قسمت آرشيو همه كدها رو پاك كنيد و اين رو بنويسيد:
[code:1]&#60;Blogger&#62;

&nbsp; &nbsp; document.write&#40;&#34;&#60;a href='&#60;$BlogArchiveLink$&#62;'&#62;&#60;$BlogArchiveName$&#62;&#60;/a&#62;&#60;br&#62;&#34;&#41;

&#60;/Blogger&#62;

if &#40;location.href.indexOf&#40;&#34;archive&#34;&#41; != -1&#41; &#123;

document.write&#40;&#34;&#60;a href=&#34;./&#34;&#62;current&#60;/a&#62;&#34;&#41;

&#125;[/code:1]
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
جه طوري مي شه تو پرشين بلاگ آرشيو رو رو صفحه اصلي اورد؟
 

kaafarjaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 مارس 2003
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
0
درود دوستان
من می خواستم مشکلی رو در ارتباط با گذاشتنِ آرشیو تویِ صفحه ی اصلی مطرح کنم.
اول اینکه بگم که من هر 2 راهِ پیشنهادی احسان و neverhood رو امتحان کردهام و هر 2 تا هم اتفاقن جواب داده و درست کار می کنه! ضمن اینکه راهِ پیشنهادیِ احسان رو هم برای این که آرشیو به صورتِ مثلن March2003 نوشته بشه هم، با موفقیت انجام دادم. اما الان دو تا مساله پیش اومده:
1. تویِ ماهِ مارس2003، من دو تا March2003 دارم، و هر کاری می کنم، درست نمیشه! که یکیش کلِ ماه رو دربرمی گیره و دومیش، مالِ هفته یِ سوم ماهِ مارس2003 است!!! شونصد بار هم Template اصلی و Template آرشیو رو عوض کردم و Republish رو زدم، اما درست نشد که نشد! حالا میگین چیکار کنم؟!
2. از وقتی که Template مربوط به آرشیو رو برایِ نشون دادنِ آرشیو به صورت حرفی به جایِ عددی در آوردم(یعنی به جای 3/1/2003-3/31/2003 ، بنویسه March2003)، این کامپیوتر جونش بالا میاد تا صفحه ی اصلیِ بلاگ رو Load کنه! آیا به نظرتون راهی برایِ سبک کردنِ Template هست؟ لازم به ذکره که من ADSL-BROADBAND با سرعتِ فوق العاده بالا دارم(در حدود 6 مگا بیت در ثانیه)، و اگه قرار باشه من برایِ LOAD کردن صفحه مشکل داشته باشم، تکلیف دیگران که معلومه دیگه!
شما برایِ این 2 مشکل، راه حلی دارید؟
با سپاس، ایمان
<a href='http://kaafaraaneh.blogspot.com' target='_blank'>http://kaafaraaneh.blogspot.com</a>
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,945
لایک‌ها
3,879
محل سکونت
Internet
من حدس ميزنم اين اشكال از بلاگر باشه... چون من چك كردم و هيچ باگي توي اين سيستم توليد لينكهاي آرشيو نبود... خودم هم يه همچين مشكلي با يكي از فايلهاي آرشيوم داشتم و اصلا فايلش وجود نداشت و توليد هم نميشد...
چيز ديگه اي به ذهنم نميرسه...
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
37
به نام خدا و سلام وبلاگر جان
شما و سوال تکراری؟!
[code:1]&#60;iframe name=&#34;name&#34; src=&#34;http&#58;//&#60;#user#&#62;.persianblog.com/archive.asp&#34;&#62;

&#60;/iframe&#62;[/code:1]
را در محل مورد نظر در body می ذاریم.
 

dord

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 ژانویه 2003
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
0
آقا يه نگاه به اين وبلاگ من بندازيد ببينيد چرا به جاي اينكه آرشيو را به صورت

[code:1]

03/09/2003 - 03/16/2003

03/16/2003 - 03/22/2003

[/code:1]
نشان بدهد به صورت
[code:1]

03/09/2003 -

03/16/2003

03/16/2003 -

03/22/2003

[/code:1]
نشان ميدهد! ممنون ;)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,945
لایک‌ها
3,879
محل سکونت
Internet
از سورس وبلاگت سر در نياوردم... يا اينكه عرض اون قسمت رو كم گرفتي (احتمالا همينه) يا اينكه توي كد مربوط به آرشيو يه دونه زيادي نوشتي...
 

Nicnam

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
277
لایک‌ها
2
سن
37
محل سکونت
تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
ايمان جان
احتمالا يك بار آرشيو مارس 2003 ت رو ReMove كرده اي. در هر حال براي درست شدنش، يك بار به قسمت Settings آرشيوت برو و از ماهانه به هفتگي عوضش كن. آرشيوهات و صفحه اصليت رو دوباره پابليش كن و اين دفعه هم تمام اين كارها رو انجام بده تا دوباره درست بشه.
مال من كه چنين مشكلي داشتم (البته من از يه ماه چهار تا آرشيو داشتم!) با اين كار درست شد.
 

Nicnam

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
277
لایک‌ها
2
سن
37
محل سکونت
تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
ايمان جان
احتمالا يك بار آرشيو مارس 2003 ت رو ReMove كرده اي. در هر حال براي درست شدنش، يك بار به قسمت Settings آرشيوت برو و از ماهانه به هفتگي عوضش كن. آرشيوهات و صفحه اصليت رو دوباره پابليش كن و اين دفعه هم تمام اين كارها رو انجام بده تا دوباره درست بشه.
مال من كه چنين مشكلي داشتم (البته من از يه ماه چهار تا آرشيو داشتم! :eek: ) با اين كار درست شد.
 

dord

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 ژانویه 2003
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
0
احسان عزيز درست شد :)
همون مشكلي رو داشت كه گفتي بايد MARGIN-LEFT و MARGIN-RIGHT رو كمتر مي گرفتم!
در ضمن احسان از چي چيه سورس وبلاگم سر در نياوردي ;)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,945
لایک‌ها
3,879
محل سکونت
Internet
خوشحالم كه حل شد.
آخه من هروقت كسي اينجا مشكلي مينويسه ميرم سورس صفحه هاشون رو ميبينم. اگه چيزي سر در بيارم جواب ميدم.
 
بالا