سایت ساز وبزیکسب درآمد

قراردادن صفحه خیلی واجب

شروع موضوع توسط Pooriaf ‏5 فوریه 2007 در انجمن توسعه وب

  1. Pooriaf

    Pooriaf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2005
    نوشته ها:
    762
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    WEB
    سلام دوستان
    من میخوام یک صفحه‌ی php رو در یک صفحه php دیگه لینک بدم و صفحه در اون صفحه باز بشه
    یعنی اینکه براری مثال www.site.com/contact.php رو میخوام یک کاری کنم که بصورت کامل در یک جای دیگه هم در www.site.com/index.php باز بشه!

    نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یا نه
    یک بار دیگه توضیح میدم
    میخوام یک صفحه که سرجاش هست در در داخل یک صفحه دیگه هم باز بشه


    ممنون:rolleyes:
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    یعنی اینکلود بشه تو یه صفحه دیگه؟
     
  4. Pooriaf

    Pooriaf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2005
    نوشته ها:
    762
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    WEB
    آره include میخوام بشه
    میگید؟
     
  5. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    <?php include("/home/user/public_html/contact.php"); ?>
     
  6. Pooriaf

    Pooriaf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2005
    نوشته ها:
    762
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    WEB
    این کار رو می‌کنم به جای اون صفحه چند تا ارور میاد
    Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/user/public_html/folder/file.php for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php')
     
  7. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    مهندس !
    به جای اون user که تو آدرس هست باید اسم یوزر خودت رو بزاری !!
     
  8. Pooriaf

    Pooriaf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2005
    نوشته ها:
    762
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    WEB
    درسته اینکارو میکنم ولی ارور در میکنه
    فکر کنم مشکل از یک جای دیگه باشه

    حالا دوباره امتحان میکنم

    ممنون
     
  9. Pooriaf

    Pooriaf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2005
    نوشته ها:
    762
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    WEB
    اینا برای چی هست؟

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/myuser/public_html/index.php:7) in /home/rootac/public_html/includes/include.php on line 9

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/myuser/public_html/index.php:7) in /home/rootac/public_html/includes/functions.php on line 30
     
  10. Pooriaf

    Pooriaf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2005
    نوشته ها:
    762
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    WEB
    واسه چی هست؟
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    از سشن استفاده کردی؟
    وقتی سشن استفاده میکنی قبلش هیچ وجه نباید خروجی ای به صفحه فرستاده باشی ها !!
     
  12. Pooriaf

    Pooriaf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2005
    نوشته ها:
    762
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    WEB
    حالا چیکار کنم تا درست بشه؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی