• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قرار دادن آخرین ارسالهای انجمن خارج از vbulletin

saeed_violinist

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,275
لایک‌ها
3
سن
40
محل سکونت
Netherlands
دوستان سلام.

من میخوام لیست آخرین 10 تاپیک به روز شده سایت رو در جایی خارج از vbulletin قرار بدم. :D البته صفحه اول سایت خودم. میشه راهنمایی کنید!؟؟
 

vbigdeli

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 آگوست 2004
نوشته‌ها
1,958
لایک‌ها
6
محل سکونت
*.*.*
دوستان سلام.

من میخوام لیست آخرین 10 تاپیک به روز شده سایت رو در جایی خارج از vbulletin قرار بدم. :D البته صفحه اول سایت خودم. میشه راهنمایی کنید!؟؟

میشه 5000 تومان :lol: :lol:
 

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,464
لایک‌ها
561
سن
34
محل سکونت
Tehran
دوستان سلام.

من میخوام لیست آخرین 10 تاپیک به روز شده سایت رو در جایی خارج از vbulletin قرار بدم. :D البته صفحه اول سایت خودم. میشه راهنمایی کنید!؟؟

فروم هم برای خودتان هست یعنی از فروم روی ساب دامین هست و شما میخواهید آخرین ارسالها را در ایندکس داشته باشید؟

یا فروم برای شرکت یا شخص دیگری هست وشما میخواهید آخرین ارسالهای آن را در سایت خود داشته باشید؟
 

vbigdeli

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 آگوست 2004
نوشته‌ها
1,958
لایک‌ها
6
محل سکونت
*.*.*
خیر اگه به امضاشون دقت کنید میفهمید! به احتمال زیاد می خوان در home page سایت سخت افزار آخرین پست های فروم سخت افزار را بذارن.!
 

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,464
لایک‌ها
561
سن
34
محل سکونت
Tehran
خیر اگه به امضاشون دقت کنید میفهمید! به احتمال زیاد می خوان در home page سایت سخت افزار آخرین پست های فروم سخت افزار را بذارن.!

باشه
مشکلی نیست


فایل رو اتچ کردم
فایل last.php رو تنظیم کن با دیتابیش خودت بذار تو دایرکتوری فروم
بعد میحتوای فایل last.txt رو بذار تو کد html ایندکس سایتت
 

فایل های ضمیمه

  • lastpost.zip
    1.8 KB · نمایش ها: 37

saeed_violinist

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,275
لایک‌ها
3
سن
40
محل سکونت
Netherlands
دست شما درد نکنه من اینو امتحان کردم. مشکل کاری نداره http://www.forum.sakhtafzar.com/last.php

اما یه مشکل اختصاصی دارم با این کدها، ما در انجمنومن یک تاپیک مخفی مخصوص مدیر ها داریم که قاعدت کسی جز مدیرهای تالار مثلا مهمان ها و کاربران ثبت نام شده، این زیرانجمن براشون مخفی و غیرقابل دسترسیه.

حالا مشکل چیه!؟ آره دیگه این کد که شما دادی این مورد رو که انجمن مخفی هست یا نه رو از دیتابیس نمیخونه. البته چون در حد رفع نیاز MySQL بلد هستم میدونم که زیرانجمن های مخفی با یک علامتی در دیتابیس علامت گذاری شدن و میشه با یه WHERE این نوع زیرانجمن ها رو در این لیست نیاورد.

حالا شما و یا دوستان دیگه در باره این موضوع اطلاعی دارید؟
 

saeed_violinist

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,275
لایک‌ها
3
سن
40
محل سکونت
Netherlands
ببینید در این پرس و جو مثل اینکه بدون توجه به حق دسترسی، آخرین عنوان ها رو میخونه. من میخوام طوری باشه که فقط عناوینی یا همون فوروم هایی رو که مهمان ها بهش دسترسی دارند از این پرس و جو خارج بشه :

PHP:
$thread_sql = mysql_query("SELECT threadid,title,lastpost,lastposter,replycount,views FROM thread WHERE visible=1 AND open=1 $forumid ORDER BY lastpost DESC $limited");
 

saeed_violinist

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,275
لایک‌ها
3
سن
40
محل سکونت
Netherlands
والاه من در جدول thread چیزی پیدا نکردم که نشون دهنده مخفی بودن تاپیک باشه. یعنی هیچ راهی نیست؟
 

saeed_violinist

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,275
لایک‌ها
3
سن
40
محل سکونت
Netherlands
خوب من تا الان فقط یک راه به ذهنم میرسه اونم اینکه به صورت دستی id زیرانجمنی که مخفی هست رو از SQL حذف کنم که میشه

WHERE forumid<>46

اما این خیلی ستمه! راه دیگه ای باید باشه!
 

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,464
لایک‌ها
561
سن
34
محل سکونت
Tehran
تا جایی که من میدونم نمیشه
چون این مورد رو از خیلی ها سوال کردم کسی جوابی نداد
حتی تو فروم هایی که مربوط به وی بی هست
 

saeed_violinist

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,275
لایک‌ها
3
سن
40
محل سکونت
Netherlands
خوب البته اگه وقت کار کردن روش باشه میشه انجام داد، با اضافه کردن یه پرس و جوی دیگه که فوروم های مخفی رو از بقیه جدا کنه و ترکیب دو پرس و جو این کار انجام میشه. ولی فعلا بهترین راه همین حذف کردن forumid از نتیجه query موجو در فایل last.php هست مثل این :

PHP:
$thread_sql = mysql_query("SELECT threadid,title,lastpost,lastposter,replycount,views FROM thread WHERE visible=1 AND open=1 AND forumid<>46 ORDER BY lastpost DESC $limited");

این یک راهکار کلی نیست یعنی هر فورومی رو شما بعدا اضافه بکنید یا از بین فوروم های موجود فورومی رو مخفی کنید باید به همین روش id اون رو از این query حذف کنید.
 
بالا