سایت ساز وبزیکسب درآمد

قرار دادن اسکریپت در تمپلیت فلش

شروع موضوع توسط shervin ‏11 فوریه 2007 در انجمن 3D و فلش و انیمیشن

  1. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    میخواستم یه اسکریپت PHP رو بزارم توی تمپلیت فلشی که دارم
    چجوری میشه اینکارو کرد اسکریپت چیز ساده ایه
    اسمشو نبره
    :D
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,036
    تشکر شده:
    1
    خوب. دقیقا متوجه نشدم! منظورت از قراردادن اسکریپت php‌ در فلش چیه؟ مثلا میخوای یه مقداری رو از php بخونی تو فلش نمایش بدی؟ مثلا یه متن یا چیز دیگه؟ باید مقداری هم ActionScript فلش بدونی.
    به هر حال پیشنهادی میکنم اینو مطالعه کنی: چگونه از php در Flash استفاده کنیم؟
    امیدوارم مفید باشه.
     
  4. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    فکر کنم منظورمو بد گفتم
    من یه سایت تمام فلش دارم و یه اسکریپت php حالا میخواستم که ایت اسکریپتو بزارم توی این فلش که توش باشه دیگه
    نمیدونم چجوری بگم :D
     
  5. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,036
    تشکر شده:
    1
    این خیلی خوبه!:lol:

    اگه درست متوجه شده باشم، جوابش اینه: نمیشه! یعنی حداقل من نمیدونم و بعید میدونم که چنین امکانی باشه. (از نظر من نمیشه ولی چون هیچ چیز نشد نداره پس ممکنه بشه!)
     
  6. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,132
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    اسکریپت شما چی کار میکنه؟؟
     
  7. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    اسمشو نبره :D
    صافی اینترنت
     
  8. Bahram.ws

    Bahram.ws Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,132
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    On The Fly
    میشه فکر کنم

    یه textbox و button توی فلش بنداز... اسمه textbox هم مثلا بزار txtUrl برای اکشن Button اینو بنویس :

    کد:
    loadVariables("esmesho_nabar.php", post);
    این جوری هر موقع button بزنی محتویات textbox میره به esmesho_nabar.php اونجا هم که خودت استادی دیگه : txtUrl$
     
  9. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    ببخشید من تاحالا فلش کار نکردم
    این کدی که دادیو کجا باید بزارم؟ برنامه Macromedia Flash 8.0 رو سیستمم نصبه
    ,واقعا معذرت میخوام
    نه بابا استاد کجا بود
    من asp.net کار میکنم php بلد نیستم :D
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی