• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قرار دادن درگاه پرداخت بین المللی paypal یا ... برای وب سایت

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
سلام دوستان
آیا کسی هست که تونسته باشه درگاه بین المللی برای وب سایت خودش قرار داده باشه ؟ پرداخت pyapal - mastercard و ... ؟
سایت payment24 فعالیت هایی در این زمینه داره اما درگاه برای خود شخص نیست و وب سایت باید توسط خودشون تایید بشه و تسویه با خود payment24 میشه
درباره ی وب سایت های پرداخت بین المللی که ماشالا همه تحریم ... بعضی وب سایت های واسطه ای هستند مثل 2checkout یا ... که زیاد هم هستند تعدادشون اونها هم اکثرا تحریم هستیم
آیا کسی هست که واقعا تونسته باشه درگاه برای وب سایت خودش قرار داده باشه بدون محدودیت ؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
Last edited:

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
این صفحه رو دیدم جالب بود ویزا کارت و ... رو داشت ... این وب سایت برای خودتون هست ؟ paypal رو نمیشه بهش اضافه کرد ؟
الان سایت وب مانی برای IP ایران باز نشد اما با *** تونستم توش ثبت نام کنم و کد تایید sms هم ارسال شد برای درگاه قرار دادن تحریمی یا محدودیتی نداره ؟!

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
آره، نمیدونم راستش در مورد پی پال اطلاع ندارم ولی اینکه ویزا رو داشته باشه فک کنم کافی باشه برای ترافیک عادی!
برای من با ای پی ایران بدون قندشکن باز میشه.
محدودیت که راستش من که حساب کاربریمو وریفای، کردم، اجازه داد یه درگاه بسازم. فقط یکی ولی همین یکی هم در کل کافیه میشه هر جایی گذاشتش با هر مقداری.

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
آره، نمیدونم راستش در مورد پی پال اطلاع ندارم ولی اینکه ویزا رو داشته باشه فک کنم کافی باشه برای ترافیک عادی!
محدودیت که راستش من که حساب کاربریمو وریفای، کردم، اجازه داد یه درگاه بسازم. فقط یکی ولی همین یکی هم در کل کافیه میشه هر جایی گذاشتش با هر مقداری.
وریفای با پاسپورت هست دیگه درسته ؟!
بعد محدودیت مقداری نداره ؟ مثلا 200 دلار بیشتر نشه توش باشه

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
من با کارت ملی وریفای کردم حالا با پاسپورتم میشه فک کنم.
وریفای کنی مقدار تبادلش یعنی محدودیتش تا حدی برداشته میشه ولی رتبه بندی داره وریفای با کارت ملی یا پاسپورت یه مرحله میری بالاتر و ... یه مرحله دیگه تا چندین هزار در روز.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
الان هر کسی که ویزا یا مسترکارت از هر کشوری و بانکی داشته باشه می‌تونه با این درگاه پرداخت کنه ؟ یا فقط یک سری کارت ها و مثلا کشور روسیه

این چرا دلارو تبدیل می‌کنه به روبل

چی جوری وبمانی رو وریفای کردین قبلا باید مدارک رو پست میکردین مسکو دفتر وبمانی

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
الان هر کسی که ویزا یا مسترکارت از هر کشوری و بانکی داشته باشه می‌تونه با این درگاه پرداخت کنه ؟ یا فقط یک سری کارت ها و مثلا کشور روسیه

این چرا دلارو تبدیل می‌کنه به روبل

چی جوری وبمانی رو وریفای کردین قبلا باید مدارک رو پست میکردین مسکو دفتر وبمانی
نه هرکی ویزا داشته باشه میتونه ولی خب راستش امتحان نکردم ولی باید بتونه
کجا تبدیل میکنه؟
مدل های مختلف وریفای داره یکیش ارسال کارت ملیه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
نه هرکی ویزا داشته باشه میتونه ولی خب راستش امتحان نکردم ولی باید بتونه
کجا تبدیل میکنه؟
مدل های مختلف وریفای داره یکیش ارسال کارت ملیه

الان شما پرسونال پاسپورتین یا مرچنت پاسپورت ؟ پنجاه دلار هزینه پرداخت کردین تا تونستین درگاه بگیرین ؟
وقتی وارد صفحه پرداخت میشیم به روبل تبدیل میشه
بیتکوین هم میزنه حداقل واریز یک mbtc هست که میشه شیش دلار و خورده ای

بالا