• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قرار دادن فریم در قالب بلاگ اسپات

savagerock7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما یه قالب واسه خودمون ساختیم که توش فریم بکار رفته . من زیاد به اچ تي ام ال وارد نيستم فريم رو هم تو فرونت پیج با [left:6c1b54a553] inline frame [/left:6c1b54a553] گذاشتم . حالا می خوام ببینم این رو چه جوری باید به بلاگر بشناسونم؟؟چون من اون تگ های بلاگر رو گذاشتم تو یه صفحه ی جدا که وسط قالب اصلی بصورت فریم ظاهر میشه ، اون صفحه رو هم رو یه سایت هاست گذاشتم اما ظاهرا بلاگر کد هاش رو نمی تونه بخونه چون به جای این که پست ها رو نشون بده همون کد ها رو نشون میده....

خدا پدرش رو بیامرزه هر کی کار ما رو راه بندازه

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
به جای اون

:: یه صفحه ی جدا که وسط قالب اصلی بصورت فریم ظاهر میشه ::

یه وبلاگ دیگه بذار و کدهای بلاگر هم داخل همون وبلاگ جدید بذار و ادرس اون وبلاگ جدید رو به عنوان صفحه ای که باید داخل iframe بذاری معرفی کن..

savagerock7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون وقت مي شه همه ي ژست هاي قبلي رو منتقل كرد به اين يكي وبلاگ جديده؟؟؟
فكر مي كنم احمقانه باشه ولي بلد نيستم اين كار رو بكنم ( پست هاي قبلي رو منتقل كنم)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اين مشكلي كه گفتي ربطي به فريم بودن نداره. با كدهاي مشكل داري. البته اگه من درست فهميده باشم.
در مورد انتقال وبلاگ هم آسونترين راه عوض كردن اسمشه.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
...چون من اون تگ های بلاگر رو گذاشتم تو یه صفحه ی جدا که وسط قالب اصلی بصورت فریم ظاهر میشه ،

-->
اون صفحه رو هم رو یه سایت هاست گذاشتم اما ظاهرا بلاگر کد هاش رو نمی تونه بخونه چون به جای این که پست ها رو نشون بده همون کد ها رو نشون میده....

راستش از روي چيزي که خودش نوشته اين طور برمياد!! يعني محتواي وبلاگ و پست ها رو ميخواد داخل اون فريم ظاهر کنه.. من به اين خاطر اون طور جواب دادم ;)

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اون وقت مي شه همه ي ژست هاي قبلي رو منتقل كرد به اين يكي وبلاگ جديده؟؟؟
فكر مي كنم احمقانه باشه ولي بلد نيستم اين كار رو بكنم ( پست هاي قبلي رو منتقل كنم)

راستش با توجه به اون چيزي که صاحب سايت نوشته من ديگه به شک افتادم که منظورت رو درست فهميدم يا نه! ولي اگر من درست فهميده باشم.. فرضا بلاگ فعليت هست aaber1 اينو ادرسشو عوض کن به aaber2 و بعد يه بلاگ جديد و خالي بساز به اسم aaber1 و محتواي aaber2 رو به شکل فريم داخل aaber1 ظاهر کن.. البته من نمي دونم که در اين فرايند اگر بلاگر بازي دريياره چه کار بايد کرد؟ مثلا شايد بعد از اينکه اسم aaber1 رو عوض کردي به aaber2 ديگه aaber1 رو ازاد نکنه!!! بعدش تو وسوسه بشي پاکش کني و دوباره بسازي و خب پست هاتم پاک ميشه!!!! به هر حال خيلي احتياط کن اگر زياد وارد نيستي ممکنه اشتباها وبلاگتو پاک کني..

savagerock7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني هيچ كدوم از وبلاگ هاي بلاگر تو قالبشون فريم ندارن؟؟؟؟

savagerock7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
...چون من اون تگ های بلاگر رو گذاشتم تو یه صفحه ی جدا که وسط قالب اصلی بصورت فریم ظاهر میشه ،

-->
اون صفحه رو هم رو یه سایت هاست گذاشتم اما ظاهرا بلاگر کد هاش رو نمی تونه بخونه چون به جای این که پست ها رو نشون بده همون کد ها رو نشون میده....

راستش از روي چيزي که خودش نوشته اين طور برمياد!! يعني محتواي وبلاگ و پست ها رو ميخواد داخل اون فريم ظاهر کنه.. من به اين خاطر اون طور جواب دادم ;)

دقيقا منظورم همين بود

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اگر منظورت قالب هاي پيش ساخته هستش .. نه خوب هيچ كدوم ندارن چون اين كار نياز به دو تا بلاگ داره! البته ببين اين كه من دايما مي گم دو تا بلاگ به خاطر اينه كه خودت همون اول از inline frame يا به قول dreamweaver از floating frame اسم بردي كه خوب به دو تا بلاگ احتياج داري كه يكيشون حاوي كدهاي سازنده inline frame باشه و يكي ديگه هم حاوي مطالب وبلاگ باشه كه در داخل inline frame ظاهر ميشه.. حالا اگر فرضا از هر مدل فريم ديگه اي بخواي استفاده كني ميشه همشو داخل يه بلاگ پيدا كرد ولي اگر inline frame ميخواي دو تا بلاگ لازمه.. حالا بخش گنگ ماجرا كجاست؟ دقيقا مشكلت چيه؟

savagerock7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من البته فكر ميكردم كه استنلي كوبريك مرحوم شده ولي مثل اينكه از كار كارگرداني زده به طراحي وب !!
و اما مشكل من اگه بشه بهش گفب مشكل اينه كه ميخوام توي قالبم يه عكس به صورت بك گراند ثابت داشته باشم و پست ها هم وسط اين عكس باشن يه جوري كه وقتي اسكرول ميكني به جاي اين كه كل صفحه بره پايين فقط پست ها تكون بخوره
نمي دونم منظورم رو واضح گفتم يا باز گيجتون كردم.
ضمنن من اصراري به استفاده از اين لاين فريم ندارم و اگه از اون استفاده كردم فقط به اين خاطر بود كه تنها راهي بود ( يا شايد اولين راه) كه به ذهنم رسيد

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
خب اين كه نياز به اين كارها نداره كه .. اي كاش از اول همينو پرسيده بودي!

[code:1]<body style="background-attachment: fixed"[/code:1]

البته background رو ديگه من اضافه نكردم..

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
تگ body رو اين مدلي بنويس:

[code:1]<body style="background-attachment: fixed" background="http://www.mysite.com/mypic.jpg">[/code:1]

savagerock7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما من هنوز يه مشكل كوچولو دارم كه يك كم احمقانست ولي امروز 2 ساعت وقتم رو گرفت.
سوالم اينه كه يه عكس براي اين كه كل صفحه اكسپلورر رو بپوشونه چه سايزي بايد داشته باشه؟؟
و اينكه اسكرين رزولوشن هم تاثيري رو اين اندازه داره يا نه؟؟؟يعني من چيكار بايد بكنم كه هم كسي كه صفحه اش رو 786×1024 هستش قالب رو درست ببینه هم کسی که مثلن 600×800 داره .

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
ببين اطراف عكست يك رنگ يك دست اگر داري.. عكس رو بكن background و همون رنگ اطراف عكس رو هم به عنوان رنگ background تعيين كن.. من فرض كردم عكست تمام صفحه رو نمي پوشونه كه با اين كار خودمون مي پوشونيمش البته حالا اگر يك gradient سرتاسري توش باشه ديگه نميشه كاريش كرد.. يا من بلد نيستم :rolleyes:

savagerock7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اي بابا
من رو شما به عنوان يه داناي كل حساب مي كردم :D
اما عيب نداره يه كاريش مي كنم در هر صورت
همين اندازه هم كه كارمون رو راه انداختي دستت درد نكنه

savagerock7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما هنوز يه مشكلي هست
من اون كدي كه شما گفتيد استفاده كردم عكس پشت صفحه ثابت شد ولي بقيه اجزاي صفحه هر وقت اسكرول مي كني بالا پايين مي شن يعني نه تنها پست ها بات آلسو كانتر و لينك ها و لوگو ها همه بالا پايين مي شن :(

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اي بابا
من رو شما به عنوان يه داناي كل حساب مي كردم :D
اما عيب نداره يه كاريش مي كنم در هر صورت
همين اندازه هم كه كارمون رو راه انداختي دستت درد نكنه

نه اقا داناي كل كدومه؟ ما داناي جز هم نيستيم! ;)

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اما هنوز يه مشكلي هست
من اون كدي كه شما گفتيد استفاده كردم عكس پشت صفحه ثابت شد ولي بقيه اجزاي صفحه هر وقت اسكرول مي كني بالا پايين مي شن يعني نه تنها پست ها بات آلسو كانتر و لينك ها و لوگو ها همه بالا پايين مي شن :(

پس تنها راهش استفاده از فريم يا inline frame هست..

بالا