آژانس هواپیمایی
tanki

قرار دادن 3 botton در فرم

شروع موضوع توسط Helen_Farhani ‏6 اکتبر 2007 در انجمن PHP

  1. Helen_Farhani

    Helen_Farhani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2007
    نوشته ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    وقتی که میخوایم یک فرم را Process کنیم، چطور میشه متوجه شد که بر روی کدام یک از botton های موجود در فرم کلیک شده؟
    در واقه من در یک فرم 3 تا botton دارم که میخوام هر یک وظایف خاصی داشته باشند.
     
  2. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    PHP:
    <form action="xxx" name="myform">
    <
    input type="hidden" name="todo" />
    .
    .
    .

    <
    input type="submit" value ="Save" onclick="document.myform.todo='1';myform.submit();return false;" />
    <
    input type="submit" value ="Save & Exit" onclick="document.myform.todo='2';myform.submit();return false;" />

    .
    .
    .
    </
    form>
    البته کدهای جاوااسکریپتش رو کلی نوشتم نمی دونم که دقیقا با همین کد ها کار کنه یا نه
     
  3. Helen_Farhani

    Helen_Farhani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2007
    نوشته ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    ممنون بخاطر کدها. اما نمیخوام این عمل سمت کاربر انجام بشه.
     
  4. sasan_66

    sasan_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    0
    ببين يه همچين چيزي مي خواي؟
    PHP:
    <?php
    if ( isset( $_POST['submit1'] ) )
    echo 
    'submit1';
    if ( isset( 
    $_POST['submit2'] ) )
    echo 
    'submit2';
    if ( isset( 
    $_POST['submit3'] ) )
    echo 
    'submit3';
    ?>
    <form action="helen.php" method="post" >
    <input type="submit" name="submit1" value="sub1" />
    <input type="submit" name="submit2" value="sub2" />
    <input type="submit" name="submit3" value="sub3" />
    </form>
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    PHP:
    <html>

    <
    form method="psot" >

    <
    input type="text" name="AsgharAgha" />
    <
    br >
    <
    input type="submit" name="bt1" value="save" /> <input type="submit" name="bt2" value="save & exit" />
    </
    html>
    این تیکه کد رو تست کن و به متغیر های که بالا رد می شه دقت کن
     
  6. Helen_Farhani

    Helen_Farhani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2007
    نوشته ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    ممنون. همین و میخواستم :) اما نمیدونم چرا خودم تست کردم نشد. فکر کنم که اسم همه Button ها رو یکی گذاشته بودم :blush:
     
  7. خرید بیت کوین
  8. Helen_Farhani

    Helen_Farhani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2007
    نوشته ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    آقا میلاد از شما هم ممنون. اما یک سوال برام پیش اومد.
    در کد شما با اینکه method را post ست کردیم اما باز هم مقادیر را بصورت get ارسال میکنه؟
     
  9. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    هه !
    PHP:
    <form method="psot" >
    می خواستم بنویسم GET ولی نوشتم PSOT !! اون هم اگر نفهمه که این مقدار چی هست دیفالت GET می زاره !
     
  10. Helen_Farhani

    Helen_Farhani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2007
    نوشته ها:
    89
    تشکر شده:
    0

    :blush: چقدر که من با دقتم.
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل