• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قرار داد با پست : راهنمایی

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
این سایت ها که محصولات رو می فرستن درب منازل و طرف پول میده به مامور چه جوره قرار دادشون؟؟
من می خوام اینکارو برای سایتم انجام بده چه جوری هاست؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام

پ خ شد ..............

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
با یکی از شرکت های پرداخت در محل قرار داد میبندی . مثل پارس پیک - ایران مارکت سنتر - هموار - فروتل و .... بعد دیگه یه پنل بهت میدن و اینجوری :دی فهمیدی چطوری شد !؟؟!!!!

diba1995

Registered User
لایک‌ها
1
شما میری با یکی از شرکت ها قرار داد می بندی که هزینه قرارداد شرکت به شرکت فرق میکنه. 50 تومن از هزینه قرار داد مربوط به پست میشه برای اینکه پست چی بیاد بسته ها رو از شما تحویل بگیره.
بعضی از شرکت ها مثل هموار به غیر از اون 50 تومن پولی نمیگیرن یعنی رایگانن.
من خودم با فروتل و پایگان کار کردم فروتل پشتیبانیش عالیه و پرداخت ها هم به موقعس .پایگان هم پشتیبانی اینترنتی نداره و باید بهشون زنگ بزنی .
ایران مارکت هم که میگن پشتیبانیش در حده صفره ولی پرداختی ها به موقع.
بعضی ها مثل فروتل و ایران مارکت(وقتی من با پایگان کار میکردم میخواست این کارو بکنه ولی نمیدونم انجام شده یا نه)سیستم همکاری در فروش دارن یعنی شما محصولت و ثبت میکنی و وبمستر ها برات میفروشن
با بقیه شرکت ها هم کار نکردم.
اگه سوالی بود در خدمتم
پ.ن : پ.خ برات فرستادم

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
ممنون از همه دوستان
راستش من چند شرکت فوق رو دیدم
ما تو یه شهرستان کوچیک هستیم
الان با دوستم که مامور پست هست حرف زدم ولی می گفت ما در جریان نیستیم
--
یعنی اگه من با شرکت قرار داد فوق ببندم .. اونها منو به اداره پست شهرم معرفی می کنن؟؟ نامه ای چیزی میدن به پست شهرمون؟/
بعد اینکه ما تو شهرمون اداره پست دیگه کار ارسال انجام نمیده که گذاشتنش به عهده دفتر خدمات ارتباطی ها این قضیش چی میشه؟

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
ممنون از همه دوستان
--
یعنی اگه من با شرکت قرار داد فوق ببندم .. اونها منو به اداره پست شهرم معرفی می کنن؟؟ نامه ای چیزی میدن به پست شهرمون؟/
بعد اینکه ما تو شهرمون اداره پست دیگه کار ارسال انجام نمیده که گذاشتنش به عهده دفتر خدمات ارتباطی ها این قضیش چی میشه؟

دفتر خدمات ارتباطی ها چزای الکی پلکی مثل نامه و ... رو میفرستن اینجور که در جریانم.

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
ممنون از همه دوستان
--

شما یک تماس با یکی از شرکت های واسطه پستی که دوستان اسم بردند ، بگیرید و کامل ازشون راهنمایی بخواهید .

این شرکت ها واسطه بین شما و پست هستند و ربطی به شهرستان و استان نداره ، شما بعد از عقد قرارداد با اون شرکت به پست منطقه معرفی میشوید و مامور پست وظیفه دارد هر روز محصولات را از شما تحویل بگیرد و به دست مشتری برساند و مبلغ سفارش را به حساب شرکت طرف قرارداد شما واریز کند و شرکت مورد نظر بعد از کسر 5% از هر فروش به عنوان کارمزد خود 95% را به حساب شما واریز نماید.

موفق باشید

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
ممنون از راهنمایی دوستان

thekoroush

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6
شما یک کار دیگه هم میتونی انجام بدی . برو با خود شرکت پست قرارداد ببند . اونها خودشون یک پنل خرید پستی در اختیارت قرار میدن و به جای اینکه با شرکتهای واسطه قراداد ببندی با خود اونها طرف میشی . شما که تو شهر کوچیکی هستی از این امکان استفاده کن .با این کار تو بازارچه های اینترنتی شهرستان و استان ات هم معرفی میشی .
یه وقت هست امکان بازاریابی برای محصول ات رو نداری و میخوایی برای محصولات از پنل تبلیغاتی شرکت های واسطه استفاده کنی . اونوقت پاشو برو با این شرکت های واسطه ای قرارداد ببند . اینطوری بیشتر به نفعت هست .
کار شاخی هم نیست یه سر به سایت شون بزن و شماره تماس و بخش ارتباط با ماشون رو ببین . اکثرشون فرم انلاین دارن . پر کن و مدارکی رو که میخوان یا فکس کن براشون یا اینکه اسکن کن و براشون ارسال کن .بعد از چند ساعت یک خانوم خوش صدا باهاتون تماس میگیره و برای ادامه بقیه قضایا راهنمایی ات میکنه .

موفق باشی

بالا