• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قطعی برق

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
جایی متوجه شدید ماین میکنن ، لوشون بدین . پولم میدن . چون من توصیه کردم لو بدید ، نصف جایزتون رو هم به من بدین
42k0e8p.gif

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
یادم رفت بگم که به خاطر همین سو مدیریت ریبلار(لیبرال) هااست که در تاپیک انتخابات هم تاکید کردم که برای رفع مشکلات باید به سردار میر قائد رای بدهیم
42k0e8p.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بعد ۸ ساعت برق الان وصل شد. ۸ ساعت!! بازم بگید بیت کوین چیز بدیه .چین خیلی خوبه .تفاهم نامه از همه چی بهتره

ما که میگیم چین بده، مدیر سایت میگه خوبه.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
به زودی سایت ماینر یاب رو راه اندازی میکنم برای شناسایی و ریپورت ماینر ها، عزیزانی که تمایل به حمایت از پروژه دارند آدرس کیف پول رو میدم بیت کوین بریزن 418.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
حالا ماینر و اینها درسته مصرف دارند ولی فکر کنم این چند ساله به خاطر صادرات برق (مخصوصا به عراق که پولش هم نمیده) هست که قطعی داریم
یادتون باشه 2-3 سال پیش که خیلی انتقادات شدید شد برق عراق رو قطع کردن که عراقی ها ریختن بیرون و دوباره وصل کردن

Captive

لایک‌ها
16,665
حالا ماینر و اینها درسته مصرف دارند ولی فکر کنم این چند ساله به خاطر صادرات برق (مخصوصا به عراق که پولش هم نمیده) هست که قطعی داریم
یادتون باشه 2-3 سال پیش که خیلی انتقادات شدید شد برق عراق رو قطع کردن که عراقی ها ریختن بیرون و دوباره وصل کردن

یواش یواش داری عمیق تر به قضیه نگاه میکنی، انشالله که کافران شما را گول نزنند و شما بتوانید آنها را گول بزنید و برقشان را وصل کنید.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
یواش یواش داری عمیق تر به قضیه نگاه میکنی، انشالله که کافران شما را گول نزنند و شما بتوانید آنها را گول بزنید و برقشان را وصل کنید.

حملات من به کریپتو کنترل شده و در مقطع کنونی بیشتر من باب مزاح هست
چند وقتی هست دارم مباحث رو دنبال میکنم ببینیم چی به چیه
البته انتقاداتی هم دارم که در فرصت مقتضی مطرح خواهم کرد 42k0e8p.gif

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
راستی برق رفته بود دکل مخابراتی نزدیک هم برقش رفته بود مصیبتی بود موبایل دیتا هم کند بود

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
از مسیولین بدبخت خاک برسر کم ایراد بگیرید دیگه چه یونی بدن شما خوشحال بشید
pepe_5.png

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
ما که میگفتیم پای این افعی های داخلی در این مارکت هست هیچ کسی گوش نمیکرد،،،حالا تحویل بگیرید کم کم،،،حالا بیشتر از اینا خبرش میپیچه،،،فقط منتظر باشید !!!

در ضمن تهران برق ما اصلا نرفته یکی دوروزه،،البته فعلا

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
قطعی برق تو کله کشور هستش

سایت های مخابرات هم از برق شهری استفاده می کنند با این تفاوت که بک آپ باتری دارن ولی متاستفانه دزدا رحم نمی کنن به باتریا و اکثرشو میدزدن. برای همین تو نوسانات برق از کار میفتن. اگه باتریا رو نمی دزدیدن چندین ساعت بدون برق نرمال کار می کردند.

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
سیستم شارژ لپ تاپم به چخ رفت
اداپتور هی فعال غیر فعال میشه
باید رییییییییییییییییید به این مملکت :)

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
چه جور مسخره بازیه اخه الان برق ما از ساعت ۱۲ ظهر قطع شده تا همین الان . هنوز هم وصل نشده. شش ساعت و نیم اخه برق باید بره؟! تو پایتخت جهان اسلام؟!
بیشتر بخاطر مزارع بیت کوین برادراس ...

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
خرداد که میاد همیشه همینه .

ما که امسال از 20 اردیبهشت شروع کردیم به قطعی برق

تو زندگی های امروزی ایرانی ها برق میره یعنی آب هم رفته

زیرساخت ها برق قدیمی حتی قدیمی تر از زیرساخت های مخابرات . تولید برق ایران جوابگو توزیع ش نیست . حالا صادراتی هم که میکنن همیشه در اولویته

بدبختی اینجاست که ساعت معین مشخص نمیکنن . عشقی هرساعتی بخوان قطع میکنن . وسایل برقی ماییده میشن الکی

Captive

لایک‌ها
16,665
به گزارش تجارت‌نیوز از آن سمت برخی کارشناسان موضوع استخراج گسترده رمزارزها را مطرح می‌کنند اما محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات در یک گفتگو با ایسنا گفته است که حجم مصرف برق رمزارزها آنقدر زیاد نیست که موجب خاموشی شود.

با این حال نرگس مرادآبادی، کارشناس رمزارز به تجارت‌نیوز می‌گوید که استخراج غیرقانونی بیت‌کوین در آن سطحی نیست که بتواند شبکه برق را به خاموشی بکشاند و اگر واقعا آن حجم وسیع استخراج بیت‌کوین رخ دهد که موجب قطع برق شود هرگز نمی‌تواند توسط ماینرهای خانگی یا زیرزمینی باشد زیرا مردم عادی نه آن به آن ولتاژ برق دسترسی دارند و نه قدرت خرید آنهمه دستگاه ماینر را دارند که بتواند جریان برق را مختل کند.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آمپری که میکشه اون مزرعه ماینر کاملا مشخصه تو شبکه و اینا خودشون هم کامل شبکه رو رصد دارن میکنن همیشه یعنی دقیقا برق که از نیروگاه میاد تا توزیع خانگی معلومه چی میشه و کجا میره و کدوم خط امپر بالا میکشه و کاملا خبر دارن .این صحبتها هم فقط مصرف عوام بیسواد داره.

بالا