نه خیر کامپیوتر از نظر اینها کالای لوکس حساب میشه شامل غرامت نمیشهچیزایی مث کامپیوتر یا وسایل برقی گرون رو میشه بیمه نوسان برق کرد؟ک برق قطع و وصل میشه در اثر آسیب نوسان خسارت دید جبران بشه؟
برق مخابرات منطقه و دکلها هم باهاش میره دیگهاین چه مدل برق میره
تلفن ثابت و اینترنت آنتن فورجی و تری جی
کلا میره
قبلا ها یعنی ده پانزده سال پیش وقتی برق میرفت تلفن ثابت وصل بود و ربطی نداشت الان جدیدا نمیدونم چرا برق میره تلفن ثابت هم قطع میشه. کسی میدونه دلیلش؟این چه مدل برق میره
تلفن ثابت و اینترنت آنتن فورجی و تری جی
کلا میره
تلفن های جدید اکثراً روی کافو و با قطع برق کلا سیستم سوییچهای قطع میشهقبلا ها یعنی ده پانزده سال پیش وقتی برق میرفت تلفن ثابت وصل بود و ربطی نداشت الان جدیدا نمیدونم چرا برق میره تلفن ثابت هم قطع میشه. کسی میدونه دلیلش؟
یعنی چون فیبر نوری شده اینطوری میشه؟تلفن های جدید اکثراً روی کافو و با قطع برق کلا سیستم سوییچهای قطع میشه
اینترنت هم کلا کلاینت و سرور ها با برق میره
به احتمال زیاد اون یکی که نمیره قدیمی و مسییعنی چون فیبر نوری شده اینطوری میشه؟
الان تو خونه 2 تا خط ثابت داریم....یکی اش برق میره دیگه قطع میشه...اون یکی برق میره بوق داره و کار میکنه....چطوری میشه اخه 2 تا خط تو یه خونه این مشکل؟
نرم افزار برق من (ساییده شدیم نتونستیم بفهمیم کی برق قطع میشه . در حالی که خودمو برای ساعت 1آماده کرده بودم الان قطع شد:/
دیروزم منتظر ساعت 4بودم 7 قطع شد
#ایران_گودرتمند
نه خیر کامپیوتر از نظر اینها کالای لوکس حساب میشه شامل غرامت نمیشه![]()
فکر میکنی اینا مثلا طبق برنامه سس میپاشن تو زندگی مردمنرم افزار برق من () رو نصب کن داخلش شناسه قبض برقت رو ثبت کن بعد زمان خاموشی منطقه هارو میزنه...
مشاهده پیوست 1248795![]()
سامانه برق ایران (برق من) - برنامهها در Google Play
خدمات غیر حضوری برق در سرتاسر ایرانplay.google.com