افتکاینطوری هم آلترناتور ماشین خراب میشه. حداکثر جریانی که در حالت توفق از آلترناتور گرفت، 20 آمپره
من واسه لپ تاپ و مودم چند وات بگیرم
افتکاینطوری هم آلترناتور ماشین خراب میشه. حداکثر جریانی که در حالت توفق از آلترناتور گرفت، 20 آمپره
150 واقعی باشه جواب میده. البته دوست های چینی @MihanV وقتی روی دستگاه میزنن 500 وات، منظورشون همون 150 واقعیهافتک
من واسه لپ تاپ و مودم چند وات بگیرم
یکی دوتا پیشنهاد میدی از دیجیکولا یا بازار بگیرم150 واقعی باشه جواب میده. البته دوست های چینی @MihanV وقتی روی دستگاه میزنن 500 وات، منظورشون همون 150 واقعیه![]()
والا مدت هاست که در جریان بازارش نیستم. همینجوری از روی هوا چی بگمیکی دوتا پیشنهاد میدی از دیجیکولا یا بازار بگیرم
نه. ولی آدم به هر کسی که بهش سود برسونه علاقمند میشه. من خودم چند سری با وبمانی پولشویی کردم، بی اختیار به روس ها علاقمند شده بودم. شانس آوردم قبل از اینکه معتاد بشم ترک کردمممکنه @MihanV طی استحاله درونی کلا چینی شده باشه؟!
دینام ٩٠ آمپر جریان میدهاینطوری هم آلترناتور ماشین خراب میشه. حداکثر جریانی که در حالت توفق از آلترناتور گرفت، 20 آمپره
حاجی برق شما یکم غیر عادی داره میره هاباز برق رفت. ساعت ده تا دوازده رفته بود. الان باز ساعت چهار رفت.
اره والا دفعه پنجمه در عرض بیست چهار ساعت. نمیدونم چیه داستان. ۱۲۱ خراب شده هم که زنگ میزنی اصلا کسی نیست. اداره برق هم که تعطیله.. کی به کی هست اصلا.حاجی برق شما یکم غیر عادی داره میره ها
برو اداره برق یکم داد و بیداد کن ببین چرا اینطوریه
از دیروز تا حالا این دفعه پنجمه؟ اگه اینجوری ادامه پیدا کنه وسیله برقی تو خونه تون نمیمونه که![]()
این نوع محافظ رو برای خرید شما سراغ داری که بتونه حداقل یه 30 ثانیه ای روشن نگه داره؟محافظ خوب اونیه که به واسطه خازن هاش بتونه تا چند دیقه بعد از قطعی برق هم دستگاه مصرف کننده رو روشن نگه داره تا فرصت کافی برای خاموش کردنش رو داشته باشیم، یه چیزی مثل همون UPS که البته همچین محافظی قیمتش هم خیلی بیشتر از محافظ های روتین تو بازاره
این محافظ های داخل بازار هم هیچ فرقی با یه رابط معمولی ندارن و فقط کارشون اینه که اگه برق به کمینه یا بیشینه تعیین شده تو مدارشون رسید برق رو قطع کنن ولی در عمل شوک ناشی از قطعیه یهویی برق دستگاه مصرف کننده رو بعد از یه مدت داغون میکنه
به دلیل گرون بودن قطعات الکترونیکی تو ایران تا حالا ندیدم شرکتی این مدل از محافظ رو تولید کنه چون برای مشتری خونگی صرفه خرید ندارهاین نوع محافظ رو برای خرید شما سراغ داری که بتونه حداقل یه 30 ثانیه ای روشن نگه داره؟
150 واقعی باشه جواب میده. البته دوست های چینی @MihanV وقتی روی دستگاه میزنن 500 وات، منظورشون همون 150 واقعیه![]()
استبلایزر چیه؟مشاهده پیوست 1249690