سایت ساز وبزیکسب درآمد

قطع شدن اینترنت

شروع موضوع توسط hossein_3650 ‏28 ژانویه 2007 در انجمن سخت افزار

  1. hossein_3650

    hossein_3650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    264
    تشکر شده:
    0
    سلام.بچه ها این کامپیوتر ما یه ویروس خفن گرفته.دیگه داره دیوونم میکنه!.تا وقتی که به اینترنت وصل نيستم کامپيوتر مشکلی نداره،ولی وقتی ميرم تو اينترنت مثلاً بعضی موقع ها بعد از 5 دقيقه بعضی موقع ها

    هم بعد از 1 ساعت يه دفعه ويندوز به مدت 5 ثانیه به حالت کلاسيک در مياد و بعد دوباره به همون حالت اوليه که تم ويندوز هست برميگرده.
    وقتی اينجوری ميشه هر چی رو اون دوتا کامپيوترها که موقع وصل شدن به اينترنت کناره ساعت ميان کليک ميکنم پنجره ديسکانکت باز نميشه و ديگه نه هيچ صفحه اي باز ميشه و هيچ کاری نميشه تو اینترنت کرد.

    اصلاً انگار اينترنت قطع شده.ولی در حالی که هنوز تلفن اشغاله.بخای درست بشه هم که بايد سيستم رو ریست کنی.با nod32 هم گشتم ولی چیزی گیر نیاورد.تو رو خدا کمک کنید.از بس سیستم رو ریست کردم خسته شدم
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. amozesha

    amozesha Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 می 2004
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    2
    مواظب باش به خارج وصل نشي پول تلفن الكي بياد
     
  4. hossein_3650

    hossein_3650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    264
    تشکر شده:
    0
    نه بابا به خارج وصل نمیشه.فقط تلفن اشغال هست ولی انگار تو نت نیستی
     
  5. mania1920

    mania1920 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    بابا این چه آنتی ویروسیه ؟؟
    نورتون یا مک آفی یا کاسپراسکای (NORTON ...MCAFEE...KASPERSKY )نصب کن بعد چک کن سیستمو !!!
    در ضمن اول باید آنتی ویروس آپدیت کنی وگرنه بدرد نمیخوره.
    یا
    اگه شد ویندوز پاک کن دوباره نصب کن البته اینبار حتما فقط و فقط یکی از این آنتی ویروسهایی که گفتمو نصب و آپدیت کن.
     
  6. hossein_3650

    hossein_3650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    264
    تشکر شده:
    0
    ویندوز رو که 60 دفه عوض کردم.ولی بازم اینجوری میشه
     
  7. mania1920

    mania1920 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    عزیز من اگه 60 بار ویندوز عوض کردی پس از ویروس نیست چون 99% ویروسها داخل فولدر system32 ویندوز میشینن
    البته اگه داخل درایوهای دیگه باشه میتونه دوباره فعال بشه .
    شاید مودمت خراب باشه . از نسخه ویندوزت هم میتونه باشه .
     
  8. Baila Moreno

    Baila Moreno Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2006
    نوشته ها:
    401
    تشکر شده:
    27
    آنتی ویروست عالیه...
    حتما هم از ویندوز sp2 سری گلدن استفاده کن.
    البته این مشکلت رو من بهش برخوردم دقیقا میفهمم چی میگی و سر این قضیه ویروسی هم پیدا نکردم!
    حدث میزنم مودمت داره با یه چیزی تو مایه های کارت شبکه یا...تداخل میکنه.اگه اینترناله اسلاتش رو جابجا کن اگر هم اکسترناله درصورتیکه کارت شبکه ای یا همچین چیزی داری اونو از سیستم جدا کن یا حداقل از دیوایس منجر disabled کنش.
    بعد ببین حل میشه یا نه...
     
  9. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    از سایت lavasoft برنامه ضد جاسوسی و ... رو دانلود کنید و همینطور برنامه winsockfix
     
  10. hossein_3650

    hossein_3650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    264
    تشکر شده:
    0
    من یه کارت DVB دارم.میتونه از تداخل مودم با اون باشه؟از کجا میشه فهمید؟
     
  11. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    ربطی نداره
     
  12. hossein_3650

    hossein_3650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    264
    تشکر شده:
    0
    آخه چیزی که عجیبه اینه که مثلا بعضی موقع ها اگه 5 ساعت هم تو نت باشی این مشکل پیش نمیاد.بعض1ی موقع ها هم بعد از 3 دقیقه اینجوری میشه؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی