nexpay

قطع کردن اینترنت !

شروع موضوع توسط mohammad123 ‏26 اکتبر 2005 در انجمن شبکه

  1. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    آقا من میخوام اینترنت یکی از کامپیوترهای شبکه Lanرو قطع کنم بوسیله تنظیمات خود ویندوزxp بطوریکه اصلا پیدا نباشه عمدی بوده .
    یعنی اینکه یه کار تابلویی نباشه که هر کی اومد پای اون کامپیوتر سریع بفهمه از تنظیمات ویندوزه و از فلان تنظیمشه و سریع بره درستش کنه .
    در ضمن راحت بتونم خودم به حالت اولیش برش گردونم و وصل بشه .
    میتونین راهنمایی کنید؟؟
    این خرابکاری نیست نگران نباشید !
     
  2. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    آخه من هر وقت میرم سایت دانشگاه میبینم کاملا پره و هیچ جای خالی نیست همیشه هم اینطوریه .الا ن یه هفته میشه که به اینترنت دانشگاه دسترسی نداشتم .
    یه عده که بطور ثابت از اول صبح تا غروب که سایت بسته میشه یه ضرب نشستن پای اینترنت چت میکنن دانلود میکنن و.... وشاید یک سوم افراد اونجا ازین افراد هستند .
    واسه همین گفتم این کار و بکنم که بتونم من هم از اینترنت استفاده کنم !
    (گفتم همین اول دلیلشو بگم)
     
  3. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    نمی تونی آی پی آدرسش رو عوض کنی؟
    مثلا یه . اضافه بزاری که تابلو نشه!
     
  4. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    راستی اینو یادم رفت بگم که من اونجا یه یوزر Limited هستم !
    با این وضع نمیتونم این کارو بکنم .
    مگه نه ؟؟

    کسی راه دیگه ای به ذهنش میرسه ؟
     
  5. amirhoman

    amirhoman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,095
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tehran
    نیم ساعت زودتر برو .
    بالاخره اونها هم یه زمانی میان که خلوته . زودتر از اونها برو.
     
  6. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    نخير .اونا از اول صبح میان تا بوق سگ هم هستند .
    منم اول صبح کلاس دارم .بعد از کلاسام هم جای خالی نیست .

    ببخشید من واقعا اینی که گفتی به ذهنم نرسیده بود !!!!!!!!!!!!!!
     
  7. amirhoman

    amirhoman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,095
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tehran

    جدی میگی؟ یا شوخی میکنی؟
     
  8. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    توضيح واضحات :

    يعني خودم این کارو بلد م! ولی امکانش نیست .
    دلیلشم گفتم که کلاس دارم اول صبحا .بعد از کلاس هم همه جا پره .
     
  9. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    این عادتشه یه چیزی می پرونه
    تو چرا باور می کنی؟[​IMG]
     
  10. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    نچ نميشه! مگه از طريق فيزيكي!![​IMG] سيم شبكه رو بكش!
     
  11. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    سیم شبکه رو بکشه که از همه تابلو تره![​IMG]
     
  12. amirhoman

    amirhoman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,095
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tehran

    زودتر از کلاست برو . یه کتاب بزار رو صندلی و یه .....
    خلاصه رزروکن برا خودت.
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    یه چیز دیگه .
    میخوامlan رو از توی set up کامپیوتر غیر فعال کنم ,( بر فرض اینکه lan کامپیوتراش onboard باشه و منهم یجوری وارد set up بشم .)
    میتونین بگین lan تو کامپیوتر های pentium 4 (نه چندان جدید و بروز),"معمولا" تو کدوم قسمت و کدوم گزینه setupفعال و غیر فعال میشه ؟
    (خودم میدونم کامپیوتر تا کامپیوتر فرق داره . واسه همین گفتم معمولا)
    کامل آدرسشو بدین .
    آخه باید سریع این کارو بکنم وفرصت برای گشتن توی setup نیست .
    ببینن توی setup هستم سر از تنم جدا میکنن !
     
  15. milad22

    milad22 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2005
    نوشته ها:
    276
    تشکر شده:
    0
    یعنی واقعا روی Setup پسورد نذاشتن؟
    یه پیشنهاد: یه سوزن فرو کن تو کابل شبکه.
     
  16. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    [​IMG]
    حالا سوزن نبود می تونی ..... هیچی ولش کن![​IMG] می ترسم بن شم!
     
  17. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    گشتن تو setup مگه چقدر وقت ميگيره؟ فوقش 5 دقيقه! بعد تازه از هر كامپيوتري به يه سيستم ديگه فرق مي كنه. بستگي به نوع مادربرد داره.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal