• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قفل کردن تسک بار هنگام اتصال به اینترنت

sub

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من قبلاً روی کامپیوترم ksapersky Antivirus رو نصب کردم. وقتی به اینترنت وصل می شدم، برای 5 دقیقه اول، تسک بارم قفل می کرد. حالا که kaspersky رو پاک کردم، بازم تسک بار قفل می کنه. باید چکار کنم؟
در ضمن نمی تونم ویندوز رو دوباره نصب کنم.

On Parole

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من بدون نصب کاسپر اینطوری می شه
دلیلش رو دقیقآ نمی دونم چیه
ولی راه حلی که براش پیدا کردم و تا حد زیادی جواب می ده اینه که برنامه هایی رو که تسک بار برنامه مانند دارند
مثل مدیاپلیر از اون قسمت برداری

KhersKuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مشکل بخاطر winmodem بودن مودمهاست که برای اتصال و محاسباتشون از سی پی یو استفاده میکنن و خودشون پروسسور ندارن.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من هم اين مشكل را دقيقآ دارم... يك بار هم در بخش سخت افزار سؤال كردم ولي جواب خاصي برام نبود

الان همه برنامه هاي نياز از قبيل مرورگر، ميل و... را قبل از اتصال به شبكه باز ميكنم تا بعد از اتصال نيازي به تسك بار نباشه و كارم رو تا 10 دقيقه معطل نكنه، همين الان هم تسك بارم قفله :wacko:

sub

Registered User
لایک‌ها
1
یه نکته رو بگم. من این مشکل رو با نورتون هم داشتم. حتی روی یه لپ تاپ هم امتحان کردم.
ولی این مشکل فقط با این دو تا آنتی ویروس پیش میاد.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من اين مشکل رو نه با Norton داشتم نه تو اين يک سال و خورده اي که انواع و اقسام نسخه های Kaspersky رو امتحان کردم. فکر ميکنم اين مسأله ميتونه جز بحث winmodem به winsock در windows هم مربوط بشه. يا حتی Firewall.

sub

Registered User
لایک‌ها
1
من از این چیزایی که گفتید سر در نمی یارم. یه راه حل خوب بدید.

sub

Registered User
لایک‌ها
1
مودم اکسترنال بخر

دوست عزیز اگه می خواستم مودم رو عوض کنم که نمیومدم اینجا این سوال رو بپرسم.
در ضمن من بیشتر این رو برای لپ تاپ می خوام. وگرنه که ویندوز خودم رو عوض می کنم. ولی ویندوز اورجینال لپ تاپ رو که نمی تونم عوض کنم (در حالیکه سی دی ویندوز XP روش نبود)

sub

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان توجه کنند که سوال من این نیست که چرا وقتی این دو آنتی ویروس رو نصب می کنیم، تسک بار قفل می کنه. بلکه سوال من اینه که چرا با وجود Uninstall کردن این آنتی ویروس، بازم تسک بار قفل می کنه.
یعنی هنوز چیزی از این آنتی ویروس باقی مونده که سبب این کار میشه.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
دوستان توجه کنند که سوال من این نیست که چرا وقتی این دو آنتی ویروس رو نصب می کنیم، تسک بار قفل می کنه. بلکه سوال من اینه که چرا با وجود Uninstall کردن این آنتی ویروس، بازم تسک بار قفل می کنه.
نه، چون فايل های سيستمی رو اديت ميکنه Norton. ولی من با Kaspersky اين مشکلو نداشتم هيچوقت. Kaspesky 7.0.0.120 رو نصب کن ببين بازم همينجوره ؟

KhersKuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039

sub

Registered User
لایک‌ها
1

یه مشکل یه این برنامه دارم. چون من بیشتر می خوام روی لپ تاپ این کار رو انجام بدم و تمام برنامه های لپ تاپ اورجینال هستند و این برنامهNorton Ghost 10 رو هم پاک می کنه، نمی تونم ازش استفاده کنم. آیا نسخه دیگری از برنامه هست که تمام محصولات نورتون رو پاک نکنه؟

KhersKuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مشکل یه این برنامه دارم. چون من بیشتر می خوام روی لپ تاپ این کار رو انجام بدم و تمام برنامه های لپ تاپ اورجینال هستند و این برنامهNorton Ghost 10 رو هم پاک می کنه، نمی تونم ازش استفاده کنم. آیا نسخه دیگری از برنامه هست که تمام محصولات نورتون رو پاک نکنه؟

تا اونجایی که من میدونم خیر. همهش رو پاک میکنه. برنامه دیگه ای پیدا نکردم

بالا