• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قلعه حيوانات

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
قلعه حيوانات اثر زيباي جرج اورول . حقايق بسيار ‍رفي را از جامعه شناسي و ... به صورت رمان در دل خويش دارد . اين كتاب زيبا تاريخ تحول انقلابي را بررسي مي كند كه حيوانات يك مزرعه عليه صاحب آن انجام ميدهند ....

ashena55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من که از این کتاب خوشم نیومد

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از ashena55 :
من که از این کتاب خوشم نیومد
به نظر من كه كتاب جالبي بود . داستان حكومت خوكها بر حيوانات و اينكه چگونه توانستند انقلاب آنها را منحرف نمايند و چگونه رهبران واقعي را از صحنه بيرون كردند .
سرنوشت تمام انقلابها.....

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من از دو تا شخصیت خوشم میومد : :cool:

یکی بوکسر ( همون اسبه بود فکر کنم ) که کورکورانه حرفای روسا رو گوش می کرد و نمی تونست فساد رو ببینه ... دلم براش می سوخت :(

یکی هم بنجامین ( فکر کنم قاطر بود :hmm: ) ... که بدبین بود و نماینده قشری بود که معتقد بودن کمونیسم نمی تونه دردهای مردم روسیه رو درمون کنه :eek: ... از این خوشم میومد چون نمک بود :lol:

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از seymour :

یکی بوکسر ( همون اسبه بود فکر کنم ) که کورکورانه حرفای روسا رو گوش می کرد و نمی تونست فساد رو ببینه ... دلم براش می سوخت :(

یکی هم بنجامین ( فکر کنم قاطر بود :hmm: ) ... که بدبین بود و نماینده قشری بود که معتقد بودن کمونیسم نمی تونه دردهای مردم روسیه رو درمون کنه :eek: ... از این خوشم میومد چون نمک بود :lol:

عالیه از هر جهت کتاب خوبی بود ....

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2

و البته نقش سكوئيلر ! كه ميشه اذعان داشت همه ي احتراماتي كه واسه ناپلئون بود فقط و فقط مديون حرفها و كارهاي سكوئيلر بود ! كه هميشه فريب ميداد بقيه حيوانات رو ! مثلا" :
"يك بار ديگر حيوانات توسط سكوئيلر به حقيقتي واقف شدند و متوجه ضعف حافظه ي خود گشته و آن در اين مورد بود كه هميشه تصور مي كردند به سنوبال نشان شجاعت حيواني درجه يك داده شده بود ، در حالي كه سكوئيلر به آنها فهماند كه اين افسانه اي بود صرفا" ساخته و پرداخته خود سنوبال و به اون نه تنها نشان شجاعت داده نشده بود بلكه به علت بي لياقتي در جنگ گاوداني مورد نكوهش قرار گرفته و توبيخ هم شده بود ... "

يك نكته ي جالب ديگه در مورد اين كتاب اين هست كه تو جامعه ي در تصور نويسنده هيچ كس كامل نيست !
به عنوان مثال سنوبال كه ميشه گفت تا قبل از فرار بهترين شخصيت داستان و يك انسان بزرگ مرد هست وقتي كه اوضاع بر وفق مرادش نبود عوض مبارزه فرار كرد .
يا همون بنجامين علي رغم اينكه همه چيز مي فهميد ولي هيچ كمكي به تغيير در وضعيت موجود نكرد .
يا باكسر كه با وجود اينكه اكثر كارهاي خدماتي به عهده اش بود ولي هيچ چيز نمي فهميد ! و نمي خواست بفمه ! كار مي كرد ولي نميدونست براي كي و به چه دليل !
و...

جز اين موارد يكي از بهترين نكات اين كتاب اين هست كه نشون ميده همه ي انقلابها با آرمانهاي بلند و اشخاص بزرگ به وقوع مي پيوندند ، كم كم اين آرمانها ، اين قوانين تغيير ميكنه ، مخالفين از سر راه برداشته ميشند و همه چيز به يك باره تغيير ميكنه ! يك استكبار كامل !

و البته اين هم نسخه ي فارسيش :

http://www.parstech.org/dlt.php?code=1037

جاوید ایران

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
12

Fairyj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته اسم کتاب مزرعه ی حیوانات هست
که به اشتباه قلعه حیوانات ترجمه شده !
شاهکاری بود ..
من فکر نمیکنم فقط بشه اختصاصش داد به انقلاب روسیه
میتونه در مورد خیلی از حکومت ها و انقلاب ها درست باشه

roj!n

Guest
لایک‌ها
2
فکر میکنم این کتاب در مورد تقریبا همه انقلاب ها درست باشه.و نه فقط انقلاب،در مورد همه دگرگونی های جمعی...

p30land

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظرم اوایلش درسته ... ولی آخرش اشتباهه ...

من با چند تا از دوستان روی چند تا انقلاب که کمی فکر کردیم دیدیم که انقلابهای مذهبی به طور کامل از این رابطه تبعیت نمی کنند ...

اگر سردمداران کمی زیرک باشند ... مردم هرگز بر علیه انقلابشون قیام نمی کنند ...

messengerium

Registered User
لایک‌ها
109
من هم این کتاب رو خوندم و واقعا مصداق اش رو دارم تو مملکت خودم می بینم . از بزرگتر ها که راجع به گذشته می پرسم می فهمم شاید من و شما هم مثل اون حیوون ها (البته جسارت نشه) هستیم . البته تفاوت ها هم کم نیست ولی من موقع خوندن کتاب هر چند دقیقه یکبار به وضع خودمون فکر میکردم ...

maryasn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
"مزرعه حیوانات" در شکل یک داستان بسیار سرگرم کننده درباره حیوانات است و داستان انقلابی است که دچار اشتباه می شود و بر اساس نگاهی به انقلاب روسیه و استفاده "ژوزف استالین" از قدرت نوشته شده است. پیام کلی این است که تمایل انسان برای قدرت, ایجاد یک جامعه بدون طبقه اجتماعی را غیر ممکن می کند. هر کدام از حیوانات در داستان یک تصویر کلی یا نوع خاصی از فرد را در زندگی واقعی نشان می دهند. خوک هایی که می توانند بخوانند و بنویسند و سایر حیوانات را ***** و سازمان دهی کنند; رهبران بلشویک هستند, ناپلئون استالین است و اسنوبال تروتسکی. طبقه کارگر توسط اسب پیر و صبوری به نام باکسر نشان داده می شود.

این داستان توصیف می کند که چگونه ایده آل ها به تدریج ناپدید می شوند.

(منبع: http://pwut-85.blogfa.com/post-141.aspxاینجا می تونین نقد جالبی درباره این داستان بخونین.)

در رمان " مزرعه حیوانات" ، ارول به انتقاد از روشنفکرانى مى پردازه که بعداز به قدرت رسیدن ، اصول اخلاقى وانقلابى رازیر پا می گذارند و مثل حاکمان قبلى فاسد و مبتذل می شن.

در کل تمام کتابهای Eric Arthur Blair،با نام مستعار جورج ارول،بر پایه نقد و تفسیر مسائل مختلف اجتماعی خصوصا نقد حکومتهای کمونیستی و انقلابهای توده ای نوشته شدن.
که در این بین،قلعه حیوانات (Animal Farm) و 1984 جزو مشهورترین و تاثیر گذارترین رمانهای ارول هستن.

به کسایی که از مزرعه حیوانات خوششون اومده،پیشنهاد می کنم حتما 1984 رو هم بخونن.
(فیلمی هم بر اساس این رمان ساخته شده http://www.imdb.com/title/tt0087803/)
همچنین رمان "آس و پاس ها" که در عین سادگی،فوق العاده تاثیر گذاره.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

maryasn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
خیلی شبیه انقلاب ایران هم هست، مثل اینکه یه جور اپیدمی برای همه انقلاب هاست. از انقلاب روسه بگیر و بیا تا ایران خودمون

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ضمنا دوستای عزیز سعی کنین راجع به کتاب و محتواش بحث کنید، تا اینجا بیشتر پست ها لینک بوده برای e-book این اثر!!!

بالا