من خودم اگه قرار بود کسی از لیگ رو انتخاب کنم به دنیزلی رای می دادم، اما با این حال قلعه نوعی هم یکی از بهترین ها بوده و خوبیش اینه که آدم جسور و شجاعی هست و تیم رو تهاجمی می بنده. در مورد لیست انتخابیش هم از حالا باید منتظر تعداد زیادی از بازیکنان استقلال مثل پیروز قربانی، محمود فکری، رضا عنایتی، سیاوش اکبرپور، و ... باشیم. البته خداییش هم اغلب این ها فصل پیش خوب بودن و چیزی که این وسط حتمی به نظر می رسه عدم دعوت از علی دایی است!!!!!!
به هر حال من تا حدودی به مربیگری قلعه نوعی خوشبینم.
اما در ادامه که بحث در مورد مربی اصلی خواهد بود، فاکتورهای زیادی برای انتخاب شخص مورد نظر دخالت داره که از مهمترین اونها می شه به نحوه ی برخورد کاندید مربوطه با مطبوعات، خبرنگاران، پیشکسوتان فوتبالی - که تعدادیشون سابقه ی بحث های جنجالی هم دارن - (مثل ناصر حجازی، ناصر ابراهیمی، محمد مایلی کهن، پرویز ابوطالب، و... ) اشاره کرد. این هنر خیلی بزرگی است که یک نفر بتونه جون سالم از پس این همه کارشناس و کارنشناس! بربیاد.:wacko:
یادمون نرفته چه بلاهایی که سر ایویچ نگون بخت، بلاژویچ و ... نیومد. به همین دلیل معلوم نیست مردم فوتبالدوست ما (منظورم عموم مردم هست نه عده ای خاص) حتی اگه سرمربی تیم ملی، بزرگانی مثل آرسن ونگر، فلیپه اسکولاری، مارچلو لیپی و ... باشند هم تحمل باخت رو داشته باشن و اجازه بدن این ها کارشون رو به راحتی و با آرامش انجام بدن. گرفتاری های ما یکی دو تا نیست.....