• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قلعه نوعی سرمربی تیم ملی ایران شد

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر منم بين مربي هاي ايراني قلعه نوعي بهتر از بقيه هست.
هر چي باشه از اون برانكو كه اينهمه سال مربي تيم ملي بود و آخر سر هم حاصل دسترنجش رو ديديم خيلي بهتره!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یه کمی تعجب کردم
اما به نظر من بین اون 4 نفر فقط دنیزلی و قلعه نویی برتر بودن که قلعه نویی انتخاب شد!
تجربه نشون داده که اعتماد کردن به مربی های جوون نتیجه داده! همین زور بازیکنان جوان !
البته تیم ملی هلند رو یک استثنا بدونید!
البته من شنیدم فقط برای مدت 6 ماه هست و بعد از اون مربی خارجی خیلی خوب می خوان بگیرن!
استقلالم نمی دونم چی میشه وقتی انصاریان که ازش خیلی بدم میومده میاد تو استقلال و...
فکر نمی کنم امسال استقلال برای قهرمانی حرفی داشه باشه!
به نظر من بهترین گزینه منصور پور حیدری بود مربی که هر وقت تیم ملی دستش بود برای ایران افتخار اورد

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آقا منم نظر بدم ؟ ....

به عقیده من باید یه مدت نسبتا طولانی فاتجه فوتبال ایران و خوند
تقریبا شده بعد جام جهانی 98

حالا تاکی دوباره این اوضاع درست به خدا عالمه

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بالاخره يك بمب خبري هم داشتيم!
امير قلعه نوعي فعلا با توجه به نزديك بودن بازي هاي جام ملته هاي آسيا به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شده و بايد ببينيم چقدر مي تونه دوام بياره؟! و ضمنا ليست انتخابي او هم قطعا ديدني خواهد بود!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
امروز 3 تا پست در اين ضمينه داشتيم:happy:

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به نظر من ما زیادی روی سرمربی زوم می کنیم مهمه تیمی هست که با سرمربی کار میکنند اگه یک تیم خوب تشکیل بشه که یک نثوریسین هم در اون تیم باشه دیگه مهم نیست اسم سرمربی چیه فقط کافیه توان مدیریتی خوبی داشته باشه شما همین تیم آلمان رو نگاه کنید مگه کلینزمن چه سابفه ای در مربیگری داشته ولی تیمی که باهاش کار میکنند کار بلد هستند سرمربی بیشتر باید دارای وجهه عمومی - اخلاق مناسب و توان مدیریتی بالا و همچنین فکر باز باشه
متاسفانه مشکل اصلی ما نه فقط تو فوتبال بلکه همه جا اینه که در ایران به هیچ وجه نمیشه یک تیم قوی درست کرد چون آدمهای قوی حاضر نیستند کنار هم کار کنند و دیر یازود ساز مخالف می زنند
بهمین دلیل می بینیم که تیمهای مربیگری در ایران اغلب شامل یک فرد قوی و معتبر و چندین و چند آدم ضعیف و بی مصرف هست

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
یه جایی دیدم که تو باشگاه های خارجی حتی برای پست های مختلف تمرین دهنده های خاص وجود داره مثلا برای فوروارد و دفاع و عیره
اما ما از این مساله فقط اینو یاد گرفتیم که زود میریم یک مربی دروازه بانها میرازیم بعد هم می بینیم دروازه بانها مون سال به سال دریغ از پارسال آخه مربی دروازه بانهایی که خودش زمان بازیش هیچ آموزش حرفه ای ندیده چطور میتونه مربی موفقی باشه و دروازه بان موفقی رو تربیت کنه تو بقیه پستتها هم که هیچی یادمه یه زمانی تیم پیکان ذوالفقار نسب گل نمیزد بعد مدیریت باشگاه اونموقع همین خپله دادرس بود رفت کلانی یا یکی دیگه یادم نیست رو آورد که به حساب مربی مهاجمان بشه بعد یه هفته پیکان گل زد با ذوالففارنسب محاسبه کردند گفت هیچ ربطی به آقای کاشانی نداره و من خودم میدونستم مشکل کار کجاست بعد هم کلانی از باشگاه رفت که رفت
همینه دیگه یک نفر میشه سرمربی میخواد خودش بدنسازی کنه خودش تمرین بده روانشناسی کنه مهاجم تربیت کنه تاکتیک بریزه تیم حریف رو تحلیل کنه و هزار و یک کار دیگه حتی خیلی از سرمربی ها در نقل و انتقالات بازیکنان هم فعالیت میکند دنبال حقوق معوقه میرند و از اینجور کاره یکی نیست بگه این دیگه جه حور انسانیه

mori

Registered User
لایک‌ها
14
با توجه به شرايط فعلي تا جام ملت ها يه مربي ايراني خيلي بهتر بود
اما من هم فيروز کريمي رو ترجيح ميدم!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
قلعه نوعي مربي بدي نيست (به عنوان يه طرفدار پرسپوليس) ولي من جلالي رو هم خيلي قبول دارم. اگه جلالي در كنارش كار كنه مي شه اميد نتيجه خوب داشت.
ضمنا قلعه نوعي فقط 6 ماه سرمربي تيم ملي هست. و بعد از اون يه مربي خوب خارجي (!!!!) قراره سرمربي تيم ملي بشه!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
آقا حامد، کجایی؟ بیا این تاپیک رو ببند! ببخشید من در باز کردنش عجله کردم.

Rainman_v7v

Guest
لایک‌ها
1
به نقل از daneshmand :
ضمنا قلعه نوعي فقط 6 ماه سرمربي تيم ملي هست. و بعد از اون يه مربي خوب خارجي (!!!!) قراره سرمربي تيم ملي بشه!

اگه قراره مربی خوب خارجی مثل برانکو باشه همون قلعه نوعی خیلی بهتره.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من خودم اگه قرار بود کسی از لیگ رو انتخاب کنم به دنیزلی رای می دادم، اما با این حال قلعه نوعی هم یکی از بهترین ها بوده و خوبیش اینه که آدم جسور و شجاعی هست و تیم رو تهاجمی می بنده. در مورد لیست انتخابیش هم از حالا باید منتظر تعداد زیادی از بازیکنان استقلال مثل پیروز قربانی، محمود فکری، رضا عنایتی، سیاوش اکبرپور، و ... باشیم. البته خداییش هم اغلب این ها فصل پیش خوب بودن و چیزی که این وسط حتمی به نظر می رسه عدم دعوت از علی دایی است!!!!!!:D :D
به هر حال من تا حدودی به مربیگری قلعه نوعی خوشبینم.;)
اما در ادامه که بحث در مورد مربی اصلی خواهد بود، فاکتورهای زیادی برای انتخاب شخص مورد نظر دخالت داره که از مهمترین اونها می شه به نحوه ی برخورد کاندید مربوطه با مطبوعات، خبرنگاران، پیشکسوتان فوتبالی - که تعدادیشون سابقه ی بحث های جنجالی هم دارن - (مثل ناصر حجازی، ناصر ابراهیمی، محمد مایلی کهن، پرویز ابوطالب، و... ) اشاره کرد. این هنر خیلی بزرگی است که یک نفر بتونه جون سالم از پس این همه کارشناس و کارنشناس! بربیاد.:wacko:
یادمون نرفته چه بلاهایی که سر ایویچ نگون بخت، بلاژویچ و ... نیومد. به همین دلیل معلوم نیست مردم فوتبالدوست ما (منظورم عموم مردم هست نه عده ای خاص) حتی اگه سرمربی تیم ملی، بزرگانی مثل آرسن ونگر، فلیپه اسکولاری، مارچلو لیپی و ... باشند هم تحمل باخت رو داشته باشن و اجازه بدن این ها کارشون رو به راحتی و با آرامش انجام بدن. گرفتاری های ما یکی دو تا نیست.....

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بهترین گزینه ممکن بود البته اگه به او فرصت بدهند ولی همه نگران استقلال هستم که اگر در تیم ملی ماندگار شد استقلال مربی خود را از دست خواهد داد تو همه زمینه امیر قلعه نوعی حرف نداره :D

بالا